האתר החדש של רכבות אוקראינה
-
@נחמן-העמקן כתב בהאתר החדש של רכבות אוקראינה:
ניסינו הרבה
לכאורה לא אמור להיות הבדל בין האתר החדש לאפליקציהעל פניו אתה צודק...אבל "טוב מראה עניים מהלך נפש..."
אין תחליף לבדיקה...שפרט שבאוקראינים עסקינן שמנת המשכל שלהם דומה לשל ציפור...
כך שהשכל הוא לא הצד החזק שם..
וגם רציתי להבהיר-שלעניות דעתי(הקובעת..חחח..סתם בצחוק..)יש הבדל גמור בין האפליציה לכל אתר שלא יהיה...אני חושב שהם משקיעים הרבה יותר בפיתוח האפליקציה והמתן שירות שם-כי זה הערוץ המרכזי של אזרחי אוקראינה...וגם זו מערכת יותר מאובטחת ומאומתת..כך שזה נראה אמין..
היו לי כבר סיפורים עם הביטולים אצלם...אבל צריך לבדוק גם באפליקציה לדעתי..
וגם כדאי לבדוק בקווים שונים ובזמנים שונים לפני יציאת הרכבת...לפעמים זה משתנה בימים לפני...
מצרף פה צילום מסך שהם כותבים שהביטול הוא דרך האפליציה...וגם בצילום תראה הוכחה שהם לצערנו אכן קצת חסרי דעת-הם כותבים שהכתבה עודכנה בתאריך שעוד לא היה...אתה מבין עם מי יש לנו עסק...ה' יעזור..החונן לאדם דעת...:
-
@אחד-מאנש כתב בהאתר החדש של רכבות אוקראינה:
למתענייני הרכבות שיוצאות מיד ממש בצאת החג מויניצא לפשמישל ולצופ, עדיין יש מקומות אחרונים לרכישה באתר הרשמי של הרכבת
כנראה שהרבה מאנ"ש חוששים ולכן זה המצב...
תאמין לי שאם אנשים היו רוצים את זה-כבר לא היה אפילו חצי כרטיס לפליטה... -
@בעגלות-וסוסים כתב בהאתר החדש של רכבות אוקראינה:
מצרף פה צילום מסך שהם כותבים שהביטול הוא דרך האפליציה...וגם בצילום תראה הוכחה שהם לצערנו אכן קצת חסרי דעת-הם כותבים שהכתבה עודכנה בתאריך שעוד לא היה...אתה
התאריך היה
הם תמיד כותבים חודש לפני היום (זה בעצם 12.07) -
פוסט זה נמחק!
-
למתענייני הרכבות שיוצאות מיד ממש בצאת החג מויניצא לפשמישל ולצופ, עדיין יש מקומות אחרונים לרכישה באתר הרשמי של הרכבת
תאמין לי שאם אנשים היו רוצים את זה-כבר לא היה אפילו חצי כרטיס לפליטה...עקבתי הבוקר בשעה 9 בדיוק וכל מה שניסיתי לתפוס היה עורבא פרח וכתב לי בהמשך לקראת התשלום שזה כבר נתפס ולחפש מחדש, שזה אומר שאכן כן הייתה הסתערות של אנ"ש על המקומות הללו, ולכן כעת שאני רואה שיש עדיין מקומות אז טרחתי ליידע את מי שזה נחוץ לו, לכאורה אפילו מי ששומר רבינו תם אך יהיה לו כבר נהג מוזמן ומוכן מראש עם רכב איכותי יכול להספיק להגיע לויניצא עד 10 בערב שזו הרכבת הראשונה לפשמישל וכמובן ללא ספק למי שצריך את הרכבת לצופ שיוצאת רק ב23:30, אז ה"חששות" הם ממש למחמירים בעלי נערוון יחודי בלבד.
-
התאריך היה
הם תמיד כותבים חודש לפני היום (זה בעצם 12.07)צודק...מוזר שככה הם כותבים...בשאר האתר הם לא משתמשים בפורמט הזה...
אמנם יש מדינות שככה כותבות תמיד אבל זה בילבל אותי שהם עושות בכמה פורמטים...
בכל מקרה זה לא מבטל בכהוא זה את מה שאמרתי עליהם... -
התאריך היה
הם תמיד כותבים חודש לפני היום (זה בעצם 12.07)צודק...מוזר שככה הם כותבים...בשאר האתר הם לא משתמשים בפורמט הזה...
אמנם יש מדינות שככה כותבות תמיד אבל זה בילבל אותי שהם עושות בכמה פורמטים...
בכל מקרה זה לא מבטל בכהוא זה את מה שאמרתי עליהם...זה רק בחלק באנגלית
מנסים להיות אמריקאיים:) -
@admin כתב בהאתר החדש של רכבות אוקראינה:
זה רק בחלק באנגלית
מנסים להיות אמריקאיים:)חחח...
@נחמן-העמקן זו באמת שאלה...אני רואה שזה עודכן לפני חודשיים...בלי נדר אולי מחר אשב על זה ואבדוק אם זה עובד באפליקציה...
באמת מעניין...
יש כמה אנשים ששאלו אותם או רק אחד? -
תאמין לי שאם אנשים היו רוצים את זה-כבר לא היה אפילו חצי כרטיס לפליטה...עקבתי הבוקר בשעה 9 בדיוק וכל מה שניסיתי לתפוס היה עורבא פרח וכתב לי בהמשך לקראת התשלום שזה כבר נתפס ולחפש מחדש, שזה אומר שאכן כן הייתה הסתערות של אנ"ש על המקומות הללו,
היה קשה לתפוס למחלקה ראשונה
למחלקה שניה היה קל -
ברכבת לצופ יש עדיין גם כמה חדרים שלמים ריקים וניתן לתפוס חדר שלם 4 מיטות ללא חשש עכו"ם
-
חברים יקרים, אני נטול אפליקציה וממילא אין באפשרותי להזמין מחר כרטיסים ב9:00 בבוקר עם פתיחת שערי המסחר לרכבות היוצאות פולניה. נרשמתי במיוחד לאתר הנפלא הזה על מנת לשאול ולבקש מי יכול לעזור מחר ברכישת 6 כרטיסים? 0543044755
-
תודה ליהודי הפשוט והיקר...איך ניתן להגיע לפוסט שמסביר על שימוש בסים אוקראיני פיקטיבי ע"מ להירשם?
-
@לשבור-את-המניעות כתב בהאתר החדש של רכבות אוקראינה:
תודה ליהודי הפשוט והיקר...איך ניתן להגיע לפוסט שמסביר על שימוש בסים אוקראיני פיקטיבי ע"מ להירשם?
האתר החדש של רכבות אוקראינה
נ
נחמן העמקן
24 ביוני 2024, 10:07
כאמור, ההתחברות והקניה באתר האוקראיני החדש דורשת אימות SMS אוקראיני (ישראלי לא עובד)
ישנו אתר בו ניתן לקבל SMS למספר אוקראיני וירטואלי
כתובת האתר הוא: https://onlinesim.io/יש לבחור באפשרות "תנסה בחינם"
לבחור את המספר האוקראיני מהרשימה
לרשום את המספר באתר האוקראיני
כעת יופיע באתר הנ"ל קוד האימות שנשלח למספר הוירטואלי
אך יש לשים לב שפעמים שהוא נותן מספר שמישהו כבר נרשם איתו כך שנכנסים לחשבון של מישהו פרטי.ניתן גם לרכוש מספר זמני וירטואלי בכמה שקלים שם באתר
המידע באדיבות מרכז מידע 'אור בהירות הדרך'
מקור: https://uman.pw/post/2435 -
@ישראל-צפת לאחר פנייה לשירות הלקוחות של האתר הרכבות זהו תגובתם
מזל טוב!להחזרת כרטיסים בחיבור בינלאומי, באפליקציית הסלולר או באתר המעודכן, יש לעבור אישור באפליקציית דיא. ניתן להחזיר כרטיסים רק מהחשבון ממנו נרכש הכרטיס.
אם אינך מצליח לאמת באמצעות אפליקציית Action.Signature
ניתן להחזיר כרטיסים ליעדים פופולריים במשרדי הכרטיסים הבינלאומיים של תחנת הרכבת באוקראינה בהתאם לכללי הובלת נוסעים, מזוודות, מטען ודואר בהובלת רכבת של אוקראינה.
בעת הגשת בקשה למשרד הכרטיסים, עליך לספק כרטיס מודפס בפורמט A-4 ולכתוב הצהרה להחזרת תביעה.
אם אינכם יכולים להגיע בעצמכם למשרד הכרטיסים, תוכלו להפקיד אותו בידי קרובי משפחה או חברים באוקראינה באמצעות שליחת כרטיס אלקטרוני בדואר אלקטרוני או באמצעות מסנג'ר אחר (Viber, Telegram וכו').
כמו כן, יש צורך לספק אישור של טופס שרירותי לביצוע החזרה על ידי אדם מהימן.
לשם כך עליהם להמציא לקופאית כרטיס מודפס בפורמט A-4, מסמך המעיד על זהות מבצע ההחזרה ולמלא בקשה להחזרת תביעה תוך ציון פרטי הבנק של הכרטיס בו השתמשו. לְשַׁלֵם.
אם הכרטיס יוחזר על ידי אדם אחר, עליך לכתוב ייפוי כוח.
ייפוי הכוח כתוב בנוסח הבא:
אני שם מלא, מספר TIN, מספר סדרת דרכון, מי הוציא אותו, תאריך הוצאת הדרכון, אני גר בכתובת עיר, רחוב, בית ומספר דירה.
באמצעות ייפוי כוח זה, אני מאשר:
שם מלא, מספר TIN, מספר סדרת דרכון, מי הוציא אותו, תאריך הוצאת הדרכון, כתובת עיר, רחוב, בית ומספר דירה, קבלו כסף עבור מסמך נסיעה שלא נעשה בו שימוש.
אם יש "Action.Signature", ניתן להחזיר מסמכי נסיעה באמצעות הקישור: https://services.uz.gov.ua/ticket-return
בכבוד רב, הצוות של JSC "Ukrzaliznytsia".