האתר החדש של רכבות אוקראינה
-
@shimi כתב בהאתר החדש של רכבות אוקראינה:
א. האם אפשר באותו פלאפון, לכרטס יותר מעשרה כרטוסים בשבוע, על ידי החלפת סים?
ב. האם אפשר לכרטס במחשב ולקבל קוד בפלאפון? - לא הצלחתיאתה מתכוון באפליקציה או באתר?
-
-
@Yitzchak כתב בהאתר החדש של רכבות אוקראינה:
אני מנסה לקנות באפליקציה ואלו המחירים שאני מקבל.. בתרגום לעברית זה מראה מעל 2000 יורו על מחלקה ראשונה ...של מי הטעות פה ?
זה גריבנה
לא יורו
(הסמלים דומים...) -
ואגב , מה סדר הקרונות של המחלקה הראשונה , האם קרון 2 הוא יותר קרוב גם בעליה וגם בירידה ?
הקרון האמצעי הוא מחלקה ראשונה הרחוקים יותר מחלקה שניה ואלה שבשתי הצדדים מחלקה שלישית
וכן איך אני יכול לדעת בהזמנת מושב שאני קונה מושב עם הפנים כלפי כיוון הנסיעה ולא הפוך ?
שאלה שקשה לענות עליה
-
ואגב , מה סדר הקרונות של המחלקה הראשונה , האם קרון 2 הוא יותר קרוב גם בעליה וגם בירידה ?
משתנה בין רכבות...במושבים-כן.במיטות זה משתנה מעת לעת...לפעמים הסדר הוא ממש הפוך
וכן איך אני יכול לדעת בהזמנת מושב שאני קונה מושב עם הפנים כלפי כיוון הנסיעה ולא הפוך ?
רק לגבי מושבים כמובן-הנסיעה היא לכיוון ימין של המסך שאתה רואה...דהיינו השורה התחתונה...אם תגלול לקרון מספר אחד תראה חץ לכיוון ראש הרכבת וכתוב בו מה כיוון הנסיעה...זה קבוע תמיד וזה לא משתנה...
-
@נחמן-העמקן כתב בהאתר החדש של רכבות אוקראינה:
הקרון האמצעי הוא מחלקה ראשונה הרחוקים יותר מחלקה שניה ואלה שבשתי הצדדים מחלקה שלישית
שאלה שקשה לענות עליה
כלומר ? הוא נותן ברכבת מושבים תמיד את קרונות 8 , 5 , 2 , כמחלקה ראשונה , מה יהיה הכי קרוב לעליה ולירידה ?
-
כלומר ? הוא נותן ברכבת מושבים תמיד את קרונות 8 , 5 , 2 , כמחלקה ראשונה , מה יהיה הכי קרוב לעליה ולירידה ?
ידידי כבר אמרתי לך שברכבת מושבים המספר הוא באמת לפי סדר הקרונות פשוטו כמשמעו...בעיקר חשוב לחזור ופחות חשוב להלוך...
-
אני עניתי על רכבת שינה על רכבת ישיבה כבר ענה לך @בעגלות-וסוסים
-
הענין הוא שאם קרון מספר אחד כבר תפוס אז אי אפשר לגלול אליו- אם תוכל (@בעגלות-וסוסים ) בבקשה לתועלת כולנו להסביר לאט וברור יותר איך נזהה שהמקום של הכרטיס ישיבה הוא בכיוון הנסיעה או הפוך?!
-
@אחד-מאנש כתב בהאתר החדש של רכבות אוקראינה:
הענין הוא שאם קרון מספר אחד כבר תפוס אז אי אפשר לגלול אליו- אם תוכל (@בעגלות-וסוסים ) בבקשה לתועלת כולנו להסביר לאט וברור יותר איך נזהה שהמקום של הכרטיס ישיבה הוא בכיוון הנסיעה או הפוך?!
לא לא לא...
אני הסברתי לך איך אפשר לאמת את מה שאמרתי באופן כללי...
אבל בוודאי שאין צורך לבדוק בכל רכבת שאתה סוגר...
זה דבר קבוע כבר כמה שנים...השורה התחתונה במסך שמולך זה לכיוון הנסיעה...יעני צד שמאל שלך...תמיד בכל רכבת מושבים...
כי ברכבות מושבים יש שתי שורות לכיוון הנסיעה ואז את המעבר ועוד שתי שורות הפוך מהכיוון...
בעצם התחתון זה עם כיוון הנסיעה והעליון זה נגד...
כשאתה מחזיק את המחשב\פלאפון ישר ולא הפוך כמובן -
@ישראל-צפת כתב בהאתר החדש של רכבות אוקראינה:
אני לא מצליח לבטל כרטיסים כי הוא דורש אימות באפליקציה
האם מישהו יודע אם יש אפשרות ללא האימות ?נראה שלא
אבל תראה את הנכתב כאן והילך:
https://uman.pw/post/4071 -
@ישראל-צפת כתב בהאתר החדש של רכבות אוקראינה:
אני לא מצליח לבטל כרטיסים כי הוא דורש אימות באפליקציה
האם מישהו יודע אם יש אפשרות ללא האימות ?מעניין כי באפליקציה כתוב שלא צריך אימות...
לא ניסיתי בפועל אבל כך כתוב בחוקים שלהם שם... -
@בעגלות-וסוסים כתב בהאתר החדש של רכבות אוקראינה:
לא ניסיתי בפועל אבל כך כתוב בחוקים שלהם שם...
לצערנו הכללים השתנו.
-
לצערנו הכללים השתנו.
אתה בעצם אומר שהדף כללים שלהם במרכז העזרה באפליקציה הוא כבר לא מעודכן?
סתם כתוב שם...מוזר..
אנסה לבדוק מתי הוא עודכן בפעם האחרונה...
אגב מישהו ניסה לבטל דרך האפליקציה?
והאם ניסו גם רכבות שינה וגם ישיבה. -
@בעגלות-וסוסים כתב בהאתר החדש של רכבות אוקראינה:
לצערנו הכללים השתנו.
אתה בעצם אומר שהדף כללים שלהם במרכז העזרה באפליקציה הוא כבר לא מעודכן?
סתם כתוב שם...מוזר..
אנסה לבדוק מתי הוא עודכן בפעם האחרונה...
אגב מישהו ניסה לבטל דרך האפליקציה?
והאם ניסו גם רכבות שינה וגם ישיבה.ניסינו הרבה
לכאורה לא אמור להיות הבדל בין האתר החדש לאפליקציה