דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • פוסטים אחרונים
  • פופולרי
  • תגיות
  • חיפוש
  • שאלות ופניות
  • חדשות ועדכונים
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
  1. דף הבית
  2. קטגוריות
  3. מדריכים לנסיעה
  4. מדריכים כלליים
  5. תחבורה ציבורית
  6. אוטובוסים | תח"צ

אוטובוסים | תח"צ

מתוזמן נעוץ נעול הועבר תחבורה ציבורית
77 פוסטים 20 כותבים 3.2k צפיות 19 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • א אנ"ש

הטיסה שלי לכתחילה ב-19:20, אז אדרבא, אם הכל יעבור חלק, אולי אצטרף אליך לשם
    איך שלא יהיה, בא נתארגן על הנסיעה ל-WOG
    ובענין זה, אני לא מכיר את האזור, האם שייך לבקש מהנהג שיחכה איתנו ויעמוד בפרונט ואנחנו נעמוד מאחורה איכשהו ככה שהנהג לא יוכל להחליט על דעת עצמו לא לעצור לחסידים?
    והאם מישהו יכול לשלוח כאן שוב את הקישור למעקב בזמן אמת אחרי אוטובוסים באוקראינה? [פורסם באחד הפורומים כאן בעבר]

U מנותק
    U מנותק
    umaner
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@אנ-ש לא הבנתי אותך... לא צריך לבקש מהנהג כלום הכל יהיה בסדר בעזרת השם קנינו כרטיס ואיתו עולים לאוטובוס

תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • א מנותק
      א מנותק
      אנ"ש
      כתב נערך לאחרונה על ידי

הלוואי שאתה צודק
      תקרא קצת כאן בפורומים, הרבה פעמים נהגים אנטישמיים רואים 'חסידים' לא עוצרים

תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • U מנותק
        U מנותק
        umaner
        כתב נערך לאחרונה על ידי

אין לא אומר שאין מציאות כזאת אבל זה לא משהו שאפשר לצפות מראש. בכל אופן היה לי איזה בעיה בכרטיס ושלחתי להם מייל וענו לי מאוד יפה הם יודעים שאני יהודי לפי הפרטים. מרגיש ומאמין שיהיה טוב

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • Y yitschak

@admin כתב באוטובוסים | תח"צ :

@yitschak
          באיזה אתר?

באינפובס (infobus)
          ניסיתי ג"כ להשוות באתר טיקט'ס אוקראינה ולא יצא לי משהו ברור,
          קו האוטובוס שבדקתי הוא משדה התעופה של בוקרשט (אוטופני) לאומן.

N מנותק
          N מנותק
          NATANEL
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@yitschak אני הזמנתי שם 10 מקומות והיום ביטלו לי אותם והעלו את המחיר בעוד מאה שקל וגם נשארו רק 8 מקומות

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • א מנותק
            א מנותק
            אברהם שלום
            כתב נערך לאחרונה על ידי

למכירת 2 כרטיסה נסיעה מבודפסט לאומן בחברת "אומן אקספרס" ב-180 דולר לשני הכרטיסים.
            לפרטים-0527633256
            M9996867@GMAIL.COM

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • ה מנותק
              ה מנותק
              התבודדות
              כתב נערך לאחרונה על ידי התבודדות

כמו שכתבתי כאן בעבר, גם אני קניתי 6 כרטיסים במוצ"ש מWOG לקישינב.
              ביום שישי ביטלתי אותם, כי א"א לסמוך עליהם בכלל.
              בהלוך קניתי כרטיסים משדה התעופה בקישינב לאומן.
              היינו כ30 חסידים בתחנה, האוטובוס הגיע, העלה את כל הגויים ולא הסכים בשום אופן להעלות אותנו.
              היו שם ויכוחים וצעקות עד כמעט תגרה, אבל זה לא עזר לאף אחד והוא פשוט השאיר אותנו בתחנה ונסע. הנהג הצליח לבלבל את כולם בזה שהוא אמר שהאוטובוס שלנו מגיע אחריו בעוד כמה דקות.
              בשנים האחרונות נסעתי כמה פעמים בתחב"צ מכמה מדינות, אבל תמיד היינו קבוצה קטנה.
              אם הנסיעה היא מהתחנה המרכזית באומן, אני עדיין חושב שאפשר לעשות את זה. גם במקרה של סירוב מצד הנהג, אפשר להזמין משטרה וכיו"ב. אבל בWOG באמצע הלילה אין כ"כ הרבה מה לעשות במקרה של סירוב מצד הנהג.
              אני באופן אישי אשקול שוב בשנים הבאות אם אסע עם תחב"צ. את החזור של השנה ביטלתי, כי הטיסה שלי מקישינב ביום ראשון בשעה שלוש וחצי ואני לא יכול לקחת את הסיכון הזה.
              כתבתי לאינפובאס והם כמובן הזדעזעו מהמקרה והבטיחו לי החזר מיידי ובדיקה של העניין.

תגובה 1 תגובה אחרונה
              1
              • A מנותק
                A מנותק
                admin
                כתב נערך לאחרונה על ידי

נשמח לשמוע מאנשים איך היה בתח"צ
                לבנתיים אני מקבל רק דיווחים על כל מה שהשתבש לאנשים

• קבוצה שנהג סירב להעלות לאוטובוס בקישינב
                • עיכובים בתח"צ 8 שעות בגבול פולין

נ.ב. אישית אני לא מעדיף לא לעודד שימוש בתח"צ מכמה סיבות
                אבל אם כבר הפך לדרך רבים כדי שיהיה כאן מרוכז את כל המידע ואת כל המעלות והחסרונות

א א 2 תגובות תגובה אחרונה
                0
                • A admin

אבל אם כבר הפך לדרך רבים כדי שיהיה כאן מרוכז את כל המידע ואת כל המעלות והחסרונות

א מנותק
                  א מנותק
                  אמש
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@admin
                  אני נסעתי בהלוך מקישינב עם פילקס בוס והיה ממש טוב לא היה כמעט אף אחד מאנש היינו שם 6 סה''כ לרבינו, רובם לא אנש היינו בגבול קצת יותר משעה והגענו לאומן לפי הלוח זמנים המקורי

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  1
                  • א מנותק
                    א מנותק
                    אין יאוש
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

אם אפשר שכל מי שנסע בתחבורה ציבורית ( או שלא הסכימו לעלות ) שודיע כאן למען ישמעו וידעו לפעמים הבאות

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    1
                    • א מנותק
                      א מנותק
                      אין יאוש
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

וכן על גבולות ודיוק בזמנים

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • א מנותק
                        א מנותק
                        אנ"ש
                        כתב נערך לאחרונה על ידי אנ"ש

נסעתי באוטובוס הנ"ל [אירוקלאב, 00:50 בלילה, 999 גריבנה], יחד עם עוד כמה עשרות נוסעים משלנו, בערך 3/4 אוטובוס
                        מעדכן, שיהיה ידע גם לנוסעים שנה הבאה, אם נצטרך...

1. היו באמת 2 אוטובוסים, [אז אולי הנהג בהלוך של @התבודדות לא שיקר, רק אולי]
                        2. היה קשה עד בלתי אפשרי להשיג מונית ל-WOG, נהגים רצו רק נסיעות למולדובה והלאה, מי שכן השיג שילם באזור ה-50 דולר למונית
                        3. עד שאני השגתי [מחבר שסגר מונית למולדובה והכריח אותו לקחל אותי קודם ל-WOG] הגעתי באיחור של חצי שעה, אנשים אמרו שהוא הגיע חצי שעה קודם, אבל האוטובוס חיכה לי שם, כי הנהג [אולי בהשפעת המייל של @התבודדות לחברה] התקשר נוסע נוסע להבין למה לא מגיעים, אחרי עוד חיכו לנוסעות, יהודיות, שחיפשו מונית ולא מצאו, עד שאיזה מקומית הרימה צרחות והוא נסע, באיחור של שעה...
                        4. בגבול הוא לא יכל להיכנס, בגלל הפקק, אחרי שנכנס עיכבו אותו, בכלל בטענה שיש בעיה במסמכים של הנהג, וכשזה הסתדר הוא עקף את כל התור למחסום [הנהגים של האוטובוסים האחרים ניסו להרביץ לו, פחות או יותר...], אבל אחר כך כשנכנס לגבול חיכינו עוד שעתיים, עד שהאוטובוס לפנינו סיים את את הבידוק שלו, הם המליצו לנו לתת, כמותם, 200$ שוחד, אבל עד שהגענו להסכמות שיחררו אותנו מייד אחריהם בלי בדיקת מזוודות, לא יודע אם זה קשור לזה שזה קו סדיר, או לכל הסגולות והתרומות...
                        5. בסיום הנסיעה, אלו מאיתנו שלא מיהרו עברו לנקות את כל הזבל שהשארנו אחרינו, והנהג ממש ברך אותנו מכל הלב, אולי זה יעזור לבאים אחרינו
                          לסיכום: חסכנו 2/3 בעלות הנסיעה, חיכינו 5 שעות בגבול במקום 7-8 שחיכו אלו שהגיעו איתנו באותו הזמן, אבל הוא ממש לא הגיע בזמן לקישינב, הגענו ב-15 במקום ב - 9, ואלו שבנו על זה שיגיע בזמן היו צריכים לרדת ולעבור ברגל, [שם התור נמשך 2-3 שעות "בלבד"], וכל זה בתנאי שהנהג זרם איתך, ושמצאת דרך להגיע מאומן ל - WOG
                          בהצלחה בהמשך הדרכים
                        A תגובה 1 תגובה אחרונה
                        1
                        • א אנ"ש

נסעתי באוטובוס הנ"ל [אירוקלאב, 00:50 בלילה, 999 גריבנה], יחד עם עוד כמה עשרות נוסעים משלנו, בערך 3/4 אוטובוס
                          מעדכן, שיהיה ידע גם לנוסעים שנה הבאה, אם נצטרך...

1. היו באמת 2 אוטובוסים, [אז אולי הנהג בהלוך של @התבודדות לא שיקר, רק אולי]
                          2. היה קשה עד בלתי אפשרי להשיג מונית ל-WOG, נהגים רצו רק נסיעות למולדובה והלאה, מי שכן השיג שילם באזור ה-50 דולר למונית
                          3. עד שאני השגתי [מחבר שסגר מונית למולדובה והכריח אותו לקחל אותי קודם ל-WOG] הגעתי באיחור של חצי שעה, אנשים אמרו שהוא הגיע חצי שעה קודם, אבל האוטובוס חיכה לי שם, כי הנהג [אולי בהשפעת המייל של @התבודדות לחברה] התקשר נוסע נוסע להבין למה לא מגיעים, אחרי עוד חיכו לנוסעות, יהודיות, שחיפשו מונית ולא מצאו, עד שאיזה מקומית הרימה צרחות והוא נסע, באיחור של שעה...
                          4. בגבול הוא לא יכל להיכנס, בגלל הפקק, אחרי שנכנס עיכבו אותו, בכלל בטענה שיש בעיה במסמכים של הנהג, וכשזה הסתדר הוא עקף את כל התור למחסום [הנהגים של האוטובוסים האחרים ניסו להרביץ לו, פחות או יותר...], אבל אחר כך כשנכנס לגבול חיכינו עוד שעתיים, עד שהאוטובוס לפנינו סיים את את הבידוק שלו, הם המליצו לנו לתת, כמותם, 200$ שוחד, אבל עד שהגענו להסכמות שיחררו אותנו מייד אחריהם בלי בדיקת מזוודות, לא יודע אם זה קשור לזה שזה קו סדיר, או לכל הסגולות והתרומות...
                          5. בסיום הנסיעה, אלו מאיתנו שלא מיהרו עברו לנקות את כל הזבל שהשארנו אחרינו, והנהג ממש ברך אותנו מכל הלב, אולי זה יעזור לבאים אחרינו
                            לסיכום: חסכנו 2/3 בעלות הנסיעה, חיכינו 5 שעות בגבול במקום 7-8 שחיכו אלו שהגיעו איתנו באותו הזמן, אבל הוא ממש לא הגיע בזמן לקישינב, הגענו ב-15 במקום ב - 9, ואלו שבנו על זה שיגיע בזמן היו צריכים לרדת ולעבור ברגל, [שם התור נמשך 2-3 שעות "בלבד"], וכל זה בתנאי שהנהג זרם איתך, ושמצאת דרך להגיע מאומן ל - WOG
                            בהצלחה בהמשך הדרכים
                          A מנותק
                          A מנותק
                          admin
                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@אנ-ש כתב באוטובוסים | תח"צ :

בגבול הוא לא יכל להיכנס, בגלל הפקק

במוגילוב או פלאנקה?

תגובה 1 תגובה אחרונה
                          0
                          • א מנותק
                            א מנותק
                            אנ"ש
                            כתב נערך לאחרונה על ידי

פלנקה

תגובה 1 תגובה אחרונה
                            0
                            • A admin

א מנותק
                              א מנותק
                              אין יאוש
                              כתב נערך לאחרונה על ידי

@admin למה לא להשתמש

תגובה 1 תגובה אחרונה
                              0
                              • א מנותק
                                א מנותק
                                אין יאוש
                                כתב נערך לאחרונה על ידי

לא עדיף את השריות הלקוי של פייאכלה באוטובוסים ולא אמין בכלל!!!!!!!!! ברכבים ניסתי פעם אחד בסדר { עם אומן אקספרס לא נסעתי עדיין}

A תגובה 1 תגובה אחרונה
                                0
                                • א אין יאוש

לא עדיף את השריות הלקוי של פייאכלה באוטובוסים ולא אמין בכלל!!!!!!!!! ברכבים ניסתי פעם אחד בסדר { עם אומן אקספרס לא נסעתי עדיין}

A מנותק
                                  A מנותק
                                  admin
                                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@אין-יאוש
                                  לא אמרתי שעדיף שירות של פייכאלה
                                  פשוט יש בעיה שאנשים חושבים שיכולים להיות רגועים עם תח"צ ולוקחים צמוד לטיסה
                                  כשיש לא מעט בעיות ועיכובים גם בתח"צ

ובנוסף לא חושב שזה בריא לקחת למקומיים את כל האופציות לצאת מאוקראינה בימים של ראש השנה
                                  אם נגזים זה יתפוצץ ולא יהיה לנו כלום...

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                  0
                                  • ה מנותק
                                    ה מנותק
                                    התבודדות
                                    כתב נערך לאחרונה על ידי

יש המשך מפתיע לסיפור שלי.

אינפובאס חזרו אלי עם תשובה מגל טראנס (החברה שאיתה הייתי אמור לנסוע)

הם כותבים שם לא פחות ולא יותר כדברים האלה: (מתורגם)

שלום! תודה על פנייתך בנוגע להזמנה מספר 11878711. בדקנו היטב את כל המידע וברצוננו ליידע אותך בפרט. חברת התעופה דיווחה כי סירוב העלייה למטוס התבסס על תלונות על מראה ומצב בגדי הנוסעים. לדברי הנהג, הם לבשו בגדים מלוכלכים ודיברו בקול רם, דבר שעלול היה ליצור אי נוחות לנוסעים אחרים. על פי כללי התחבורה, לחברת התעופה יש את הזכות לסרב לעלייה למטוס במקרים בהם מצבו של הנוסע או מראהו עלולים להפריע לנוסעים אחרים או להפר את הסטנדרטים התברואתיים. הכסף עבור הכרטיסים שנרכשו הוחזר במלואו. פיצוי נוסף במקרים כאלה אינו נקבע בתקנות. תודה על הבנתך. אם יש לך שאלות - אנחנו תמיד כאן כדי לעזור.

אני די "שמח" על המייל הזה, בו הם כתבו את הדברים בשם המפורש.
                                    שלחתי להם מייל נזעם מאוד, בו האשמתי אותם בשקרים, הכללה מכוערת ובגזענות.
                                    לא שיש הרבה לי הרבה זמן וסבלנות לעניין, אבל בכ"ז אני מתכוון להמשיך לפנות לרשויות גם במולדובה וגם באוקראינה ע"מ לנסות להועיל לאנ"ש בשנים הבאות, כולי היא ואולי.

המשך יבוא

U תגובה 1 תגובה אחרונה
                                    1
                                    • ה התבודדות

יש המשך מפתיע לסיפור שלי.

אינפובאס חזרו אלי עם תשובה מגל טראנס (החברה שאיתה הייתי אמור לנסוע)

הם כותבים שם לא פחות ולא יותר כדברים האלה: (מתורגם)

שלום! תודה על פנייתך בנוגע להזמנה מספר 11878711. בדקנו היטב את כל המידע וברצוננו ליידע אותך בפרט. חברת התעופה דיווחה כי סירוב העלייה למטוס התבסס על תלונות על מראה ומצב בגדי הנוסעים. לדברי הנהג, הם לבשו בגדים מלוכלכים ודיברו בקול רם, דבר שעלול היה ליצור אי נוחות לנוסעים אחרים. על פי כללי התחבורה, לחברת התעופה יש את הזכות לסרב לעלייה למטוס במקרים בהם מצבו של הנוסע או מראהו עלולים להפריע לנוסעים אחרים או להפר את הסטנדרטים התברואתיים. הכסף עבור הכרטיסים שנרכשו הוחזר במלואו. פיצוי נוסף במקרים כאלה אינו נקבע בתקנות. תודה על הבנתך. אם יש לך שאלות - אנחנו תמיד כאן כדי לעזור.

אני די "שמח" על המייל הזה, בו הם כתבו את הדברים בשם המפורש.
                                      שלחתי להם מייל נזעם מאוד, בו האשמתי אותם בשקרים, הכללה מכוערת ובגזענות.
                                      לא שיש הרבה לי הרבה זמן וסבלנות לעניין, אבל בכ"ז אני מתכוון להמשיך לפנות לרשויות גם במולדובה וגם באוקראינה ע"מ לנסות להועיל לאנ"ש בשנים הבאות, כולי היא ואולי.

המשך יבוא

U מנותק
                                      U מנותק
                                      umaner
                                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@התבודדות אני נסעתי ב-euroclub ובגלל שהיינו רק 8 יהודים היה בסדר, למרות שהנהג היה אנטישמי ושנא אותנו מהתחלה. תח"צ זה טוב רק לבודדים, ברגע שזה התפרסם לציבור ואנשים באים בקבוצות גדולות- אין שום תועלת כי גם אם מעלים לאוטובוס הוא פשוט נכנס רגיל לגבול ומעכבים את כולם רגיל (ככה היה באוטובוס של מוצאי החג שהיה רובו יהודים והם היו 6 שעות בגבול)

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                      0
                                      • U מנותק
                                        U מנותק
                                        umaner
                                        כתב נערך לאחרונה על ידי

דבר נוסף, מלבד האנטישמיות צריך להבין שהרבה אחוזים מהשנאה היא מובנת לחלוטין, גם השנה כמו בכל שנה לצערי אני רואה אנשים שאין לי איך לתאר את ההתנהגות שלהם בנסיעות, משאירים זבל, כל הרצפה של האוטובוס פירורים של חטיפים, אנשים מתנהגים כמו בהמות ואחרי זה מתפלאים שהאפשרויות שלנו מצומצמות. היה לי טיסת קונקשן ממולדובה לבוקרשט, אנשים זורקים דברים במטוס, צרחו כל הטיסה, היו כמה גוים שפשוט היו בשוק חייהם בחיים לא היה להם טיסה כזאת. אין מספיק מודעות לנושא וזה בעיה רצינית.

ה תגובה 1 תגובה אחרונה
                                        0
                                        • U umaner

דבר נוסף, מלבד האנטישמיות צריך להבין שהרבה אחוזים מהשנאה היא מובנת לחלוטין, גם השנה כמו בכל שנה לצערי אני רואה אנשים שאין לי איך לתאר את ההתנהגות שלהם בנסיעות, משאירים זבל, כל הרצפה של האוטובוס פירורים של חטיפים, אנשים מתנהגים כמו בהמות ואחרי זה מתפלאים שהאפשרויות שלנו מצומצמות. היה לי טיסת קונקשן ממולדובה לבוקרשט, אנשים זורקים דברים במטוס, צרחו כל הטיסה, היו כמה גוים שפשוט היו בשוק חייהם בחיים לא היה להם טיסה כזאת. אין מספיק מודעות לנושא וזה בעיה רצינית.

ה מנותק
                                          ה מנותק
                                          התבודדות
                                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@umaner כתב באוטובוסים | תח"צ :

מזדהה עם כל מילה.

כשהנהג האנטישמי סירב להעלות אותנו, אמרתי לילדיי שעם כל הצער שבדבר – אפשר לומר שקנינו ביושר את התנהגותו. חבל מאוד.
                                          הבעיה היא, שאותם האנשים שמתנהגים בצורה המופקרת שתיארת, הם בדיוק אלה שאינם מוכנים לשמוע אפילו את ההערה המנומסת ביותר.
                                          נדרשת כאן חשיבה על פתרון הסברה יצירתי במיוחד.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                          0
                                          תגובה
                                          • תגובה כנושא
                                          התחברו כדי לפרסם תגובה
                                          • מהישן לחדש
                                          • מהחדש לישן
                                          • הכי הרבה הצבעות

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4