כרטיסי טיסה זולים - ראש השנה תשפ"ו!
-
@כנפי-ציון כתב בכרטיסי טיסה זולים - ראש השנה תשפ"ו!:
חזור יום ראשון א' טבת בשעה 12:50 מקישינב 370$
זה טיסה סדירה? במשך השנה יש חזור בשעה הזאת?
-
@אסק-שמיים מתי סאן דור פותחים את המכירה לקישינב לשנה הבאה
-
@אסק-שמיים מתי סאן דור פותחים את המכירה לקישינב לשנה הבאה
כתב בכרטיסי טיסה זולים - ראש השנה תשפ"ו!:
מתי סאן דור פותחים את המכירה לקישינב לשנה הבאה@נחמן-העמקן אולי אתה יודע?
-
@אסק-שמיים מה הפירוש אין בזה מדיניות רשמית כמה זמן לפני טיסה פותחים אותה
-
-
פוסט זה נמחק!
-
חברים למי שרוצה להתחמק מהצ'רטרים ומחיריהם, כבר מתחיל להיות מאוחר לסגור לראש השנה תשפ"ז!
זה הזמן להסתער על כל הטיסות הסדירות למיניהם, מגוון אפשרויות מעולות להרכבת קונקשנים נוחים וזולים מכל היעדים לקישינב ועוד יעדים. התורה חסה על ממון (וכל שכן על צער) של ישראל... בהצלחה לכולם! -
חברים למי שרוצה להתחמק מהצ'רטרים ומחיריהם, כבר מתחיל להיות מאוחר לסגור לראש השנה תשפ"ז!
זה הזמן להסתער על כל הטיסות הסדירות למיניהם, מגוון אפשרויות מעולות להרכבת קונקשנים נוחים וזולים מכל היעדים לקישינב ועוד יעדים. התורה חסה על ממון (וכל שכן על צער) של ישראל... בהצלחה לכולם!@umaner כבר מאוחר מידי בגדול בכל אופן לקישינב ויאסי
חוץ מאלעל שעוד לא פתחו.
בנוסף אני לא בטוח שהצ'רטרים כל כך גרועים בפרט אחרי מה שהיה השנה, שהטיסות הסדירות פשוט יצאו חצי ריקות ולא חיכו למי שנתקע בגבול
שלא לדבר על הצרטרים לטולצה שהכי בטוח וקרוב מבחינת גבולות -
@umaner כבר מאוחר מידי בגדול בכל אופן לקישינב ויאסי
חוץ מאלעל שעוד לא פתחו.
בנוסף אני לא בטוח שהצ'רטרים כל כך גרועים בפרט אחרי מה שהיה השנה, שהטיסות הסדירות פשוט יצאו חצי ריקות ולא חיכו למי שנתקע בגבול
שלא לדבר על הצרטרים לטולצה שהכי בטוח וקרוב מבחינת גבולות@משה-ויס הרבה תלוי בתכנון חכם של השעות... על כל פנים אני לא אפרט כאן את כל האפשרויות כי רבות , אבל יש מלא אפשרויות זולות להגיע לקישינב בקונקשנים, ויש המון סדירות לבודפשט בוקרשט, ויש קונקשן מעניין לקוסיצה ויש קו חדש ברטיסלבה שזה גבול כמעט ריק, וכו' וכו'. מי שחושש יכול להוסיף קצת ולסגור כרטיס FLEX.
-
-
שבת חנוכה באומן.
הלוך יום רביעי כ"ז כסליו בשעה 23:55 לקישינב 360$
חזור יום ראשון א' טבת בשעה 12:50 מקישינב 370$
טיסות בחברת hisky סדיר כולל מזוודה 20 ק"ג .
שעות נוחות ניתן להדליק נרות חנוכה בבית גם בימי הטיסה.
כנפי ציון טורס
0527141425
KZ0527141425@GMAIL.COM