תקשורת זולה באמת!
-
זה עובד עם מספר גישה?
סים אוקראיני?
פרט -
אני התקנתי עכשיו אצל בקניון רפאלי בצפת [אפשר לדבר איתו בטלפון, לא צריך להגיע לצפת...] אפליקציה שמשכפלת את המספר שלך וכל מקום שיש אינטרנט [מווי פיי או מסים כלשהו] אפשר להוציא ולקבל שיחות חופשי במספר הישראלי הרגיל.
המחיר 100 שח, ואין צורך ב-esim [מי שיש לו esim יכול לקנות מהם גם כמה ג'יגה גלישה בתוספת תשלום]
הטלפון שלו 0527129992 / 0526861133 [אם זה בעיה לפי כללי הפורום לכתוב טלפון של עסק ללא תשלום, עימכם הסליחה, מוזמנים למחוק] -
אני התקנתי עכשיו אצל בקניון רפאלי בצפת [אפשר לדבר איתו בטלפון, לא צריך להגיע לצפת...] אפליקציה שמשכפלת את המספר שלך וכל מקום שיש אינטרנט [מווי פיי או מסים כלשהו] אפשר להוציא ולקבל שיחות חופשי במספר הישראלי הרגיל.
המחיר 100 שח, ואין צורך ב-esim [מי שיש לו esim יכול לקנות מהם גם כמה ג'יגה גלישה בתוספת תשלום]
הטלפון שלו 0527129992 / 0526861133 [אם זה בעיה לפי כללי הפורום לכתוב טלפון של עסק ללא תשלום, עימכם הסליחה, מוזמנים למחוק]@אנ-ש כתב בתקשורת זולה באמת!:
המחיר 100 שח, ואין צורך ב-esim [מי שיש לו esim יכול לקנות מהם גם כמה ג'יגה גלישה בתוספת תשלום]100 ש"ח לשיחה דרך אפליקציה זה יקר יחסית
-
בקייב סטאר עולה שיחות לישראל 20 גריבנה ל20 דקות
אם מישהו יכול להרחיב איך עובד החבילות בקייבסטאר
@נחמן-העמקן ? -
@אנ-ש כתב בתקשורת זולה באמת!:
המחיר 100 שח, ואין צורך ב-esim [מי שיש לו esim יכול לקנות מהם גם כמה ג'יגה גלישה בתוספת תשלום]100 ש"ח לשיחה דרך אפליקציה זה יקר יחסית
-
אם מישהו יכול להרחיב איך עובד החבילות בקייבסטאר
@נחמן-העמקן ?כתב בתקשורת זולה באמת!:
יש כאן עוד תוכנית
משלמים 75 גריבנה
ואז ישראל נכללת בחבילת הדקות כמו שיחה מקומית
https://kyivstar.ua/services/postpaid/worldwait