תקשורת זולה באמת!
-
@אינדיק
ידידי היקר!
אתה מדבר על הסים הרגיל שלהם שזה לא א גרויסע מציאה...
מה שדובר פה זה על האפליקציה שלהם...(https://015.co.il/services/app)
וגם לרוב אנשים לא צריכים להתקשר לאוקראינה אלא מאוקראינה וזה אכן עולה 3 סנט לדקה...
ואם מחייגים אליך זה חינם..
הבאסה שזה תלוי במצב הרשת אינטרנט שלך אבל הכיף זה שאתה יכול לדבר עם אנשים עם טלפון קווי\נייח... -
@בעגלות-וסוסים כתב בתקשורת זולה באמת!:
הבאסה שזה תלוי במצב הרשת אינטרנט שלך אבל הכיף זה שאתה יכול לדבר עם אנשים עם טלפון קווי\נייח...
לפעמים הקו אצלם קטוע
אבל אני לא בטוח שזה רק בגלל האינטרנט המקומי
האם גם השיחות וואצאפ באיכות נמוכה או שזה רק באפליקציה? -
@admin כתב בתקשורת זולה באמת!:
@אינדיק
זה מחיר אם אתה מתקשר למספר באוקראינה (עם קידומת +380)
ולא לשיחה לארץאם אתה צריך שיחה לאוקראינה אפשר להתקשר מסים מקומי ולא צריך אפליקציה
ממש דבר דבור על אופניו...
אגב אם אתה רוצה שיחות זולות אפשר גם בסקייפ כמו שנכתב בפה בעבר וזה נותן לחייג לכל סוגי המספרים בעולם במחיר ממש נחמד...
015 זה טוב רק למי שיש את האפליקציה ואך ורק בשביל חיוג לישראל לנייד\נייח... -
@admin כתב בתקשורת זולה באמת!:
האם גם השיחות וואצאפ באיכות נמוכה או שזה רק באפליקציה?
לכאורה מעניין אם יש באמת הבדל...
מה שבטוח הוא שב015 יש יתרון עצום שאפשר לדבר עם כל מספר ולא רק עם מי שעם וואטסאפ...
זה עניין אחר.. -
בגליון כרוז (מבית אבקשה) התפרסמה טבלה של כלל המחירים בחברות השונות עבור טלפון כשר, משום מה הטבלה הנ"ל מטושטשת בגליון הדיגיטלי שלהם.
תמצית הדברים העולה מן הטבלה הנ"ל
שחבילה של 200 דקות לארץ בחברת רמי לוי שעלותה 100 ש"ח הינה החבילה הכי זולה. כי גם במקרה שנגמרה החבילה ניתן לחדש אותה בעלות של 100 ש"ח ל200 דקות או 54 ש"ח ל100 דקות.
וגם אם לא שמתם לב וחרגתם מהחבילה הרי שדקת שיחה תעלה לכם 90 אג' בלבד!
מניסיוני הקליטה שלהם ממש בסדר בפרט באומן עצמה (בדרכים תלוי איפה)
אגב: החבילה הנ"ל כוללת את כל המדינות במזרח אירופה ולא רק אוקראינה -
@צום-ציון כתב בתקשורת זולה באמת!:
בגליון כרוז (מבית אבקשה) התפרסמה טבלה של כלל המחירים בחברות השונות עבור טלפון כשר, משום מה הטבלה הנ"ל מטושטשת בגליון הדיגיטלי שלהם.
תמצית הדברים העולה מן הטבלה הנ"ל
שחבילה של 200 דקות לארץ בחברת רמי לוי שעלותה 100 ש"ח הינה החבילה הכי זולה. כי גם במקרה שנגמרה החבילה ניתן לחדש אותה בעלות של 100 ש"ח ל200 דקות או 54 ש"ח ל100 דקות.
וגם אם לא שמתם לב וחרגתם מהחבילה הרי שדקת שיחה תעלה לכם 90 אג' בלבד!
מניסיוני הקליטה שלהם ממש בסדר בפרט באומן עצמה (בדרכים תלוי איפה)
אגב: החבילה הנ"ל כוללת את כל המדינות במזרח אירופה ולא רק אוקראינההאם 100 שקל זה אכן זול?
רק 200 דקות? זה חצי שקל לדקה! -
בתור חדש בתחום יש לי נסיעה הלוך מורשה וחזור לאומן
יש לי סים אוקראיני ועד עכשיו השתמשתי דרך השירות של "אומן סטור" שזה ממש טוב אך קר.
השאלה שלי- אם ידוע למישהו דרך שיעבוד לי בכל מקום לא רק באוקראינה ויצא לי יותר זול
כמובן יש לי פל' כשר ואני בחברת הוט
תודה רבה אשרינו -
ראיתי חבילה הכי הכי טובה
לקנות מספר ישראלי לשבוע ב60 שקלים בלבד
זאת אומרת שיוכלו להתקשר אליך מישראל ללא עלות
כי זה כאילו הם מתקשרים לישראל
ואפשר גם להתקשר ישירות למספר הישראלי שלך הרגיל כי אתה מפנה את זה למספר הישראלי שאתה מקבל
ליצירת קשר לקבלת החבילה
אפשר להתקשר ל 0548472864 0548426277 yoely@bestphonekosher.com -
@יואלא כתב בתקשורת זולה באמת!:
ראיתי חבילה הכי הכי טובה
ואפשר גם להתקשר ישירות למספר הישראלי שלך הרגיל כי אתה מפנה את זה למספר הישראלי שאתה מקבל
ליצירת קשר לקבלת החבילה
אפשר להתקשר ל 0548472864 0548426277 yoely@bestphonekosher.comאתה אומר את זה בוודאות לגבי קבלת והוצאת שיחות?
כי אני לא בטוח אם זה שהמספר שלי הוא ישראלי-זה אומר שאנשים לא ישלמו אם יתקשרו אלי מהארץ... -
ראיתי חבילה הכי הכי טובה
ליצירת קשר לקבלת החבילה
אפשר להתקשר ל 0548472864 0548426277 yoely@bestphonekosher.comאם אני מבין אותך נכון אז השירות הנחמד שאתה מציע כאן הוא פתרון לקבל שיחות נכנסות למספר האוקראיני מבלי שהמחייג אליך מישראל ישלם על שיחה בינלאומית אלא שיחה רגילה לישראל וזה עובד בעצם כך:
בתמורה לתשלום של 60 ש"ח בלבד שזה בהחלט סביר ומשתלם, הלקוח יעדכן את מספרו האישי האוקראיני ויקבל מספר ישראלי אשר כל מי שיחייג לאותו מספר ישראלי יעבור אוטומטית למספר האוקראיני האישי ובמקביל אתם עושים הפניית שיחות מהמספר הישראלי הקבוע שלכם לאותו מספר ישראלי זמני שקיבלתם, וכך בעצם יוצא שאתם מקבלים שיחות נכנסות חינם של כל מי שמתקשר למספר הישראלי הרגיל שלכם וזה עובר למספר האוקראיני -
כי זה כאילו הם מתקשרים לישראלאם החבילה היא הפניית שיחות למספר אוקראיני עם זיהוי אוקראיני
לפי מה שביררתי זה לא חוקי באוקראינה
אז שימו לב שזה יכול להחסם.... -
מי שצריך סים עם שיחות ללא הגבלה לכל יעד, עם הקליטה הכי טובה בכל מדינה ב40 ש"ח ליום בלבד! יכול להזמין סים דרך מערכת טלפונית אוטומטית, 0533186332 שלוחה 4, המשלוח חינם בכל רחבי הארץ!, הסים הוא בלי תוקף, כך שאפשר לשימוש חוזר בכל שנה, בלי שום תוקף,