תקשורת זולה באמת!
-
ראיתי חבילה הכי הכי טובה
לקנות מספר ישראלי לשבוע ב60 שקלים בלבד
זאת אומרת שיוכלו להתקשר אליך מישראל ללא עלות
כי זה כאילו הם מתקשרים לישראל
ואפשר גם להתקשר ישירות למספר הישראלי שלך הרגיל כי אתה מפנה את זה למספר הישראלי שאתה מקבל
ליצירת קשר לקבלת החבילה
אפשר להתקשר ל 0548472864 0548426277 yoely@bestphonekosher.com -
@יואלא כתב בתקשורת זולה באמת!:
ראיתי חבילה הכי הכי טובה
ואפשר גם להתקשר ישירות למספר הישראלי שלך הרגיל כי אתה מפנה את זה למספר הישראלי שאתה מקבל
ליצירת קשר לקבלת החבילה
אפשר להתקשר ל 0548472864 0548426277 yoely@bestphonekosher.comאתה אומר את זה בוודאות לגבי קבלת והוצאת שיחות?
כי אני לא בטוח אם זה שהמספר שלי הוא ישראלי-זה אומר שאנשים לא ישלמו אם יתקשרו אלי מהארץ... -
ראיתי חבילה הכי הכי טובה
ליצירת קשר לקבלת החבילה
אפשר להתקשר ל 0548472864 0548426277 yoely@bestphonekosher.comאם אני מבין אותך נכון אז השירות הנחמד שאתה מציע כאן הוא פתרון לקבל שיחות נכנסות למספר האוקראיני מבלי שהמחייג אליך מישראל ישלם על שיחה בינלאומית אלא שיחה רגילה לישראל וזה עובד בעצם כך:
בתמורה לתשלום של 60 ש"ח בלבד שזה בהחלט סביר ומשתלם, הלקוח יעדכן את מספרו האישי האוקראיני ויקבל מספר ישראלי אשר כל מי שיחייג לאותו מספר ישראלי יעבור אוטומטית למספר האוקראיני האישי ובמקביל אתם עושים הפניית שיחות מהמספר הישראלי הקבוע שלכם לאותו מספר ישראלי זמני שקיבלתם, וכך בעצם יוצא שאתם מקבלים שיחות נכנסות חינם של כל מי שמתקשר למספר הישראלי הרגיל שלכם וזה עובר למספר האוקראיני -
כי זה כאילו הם מתקשרים לישראלאם החבילה היא הפניית שיחות למספר אוקראיני עם זיהוי אוקראיני
לפי מה שביררתי זה לא חוקי באוקראינה
אז שימו לב שזה יכול להחסם.... -
מי שצריך סים עם שיחות ללא הגבלה לכל יעד, עם הקליטה הכי טובה בכל מדינה ב40 ש"ח ליום בלבד! יכול להזמין סים דרך מערכת טלפונית אוטומטית, 0533186332 שלוחה 4, המשלוח חינם בכל רחבי הארץ!, הסים הוא בלי תוקף, כך שאפשר לשימוש חוזר בכל שנה, בלי שום תוקף,
-
@בעגלות-וסוסים אני שוכר אייפון לתקופת ראש השנה, קניתי מלייף אינטרנט עם הרחבה למדינות אירופה האם אפליקציית 015 תעבוד אם זה או שצריך גם קו שיחות.
תודה -
@שה כתב בתקשורת זולה באמת!:
@בעגלות-וסוסים אני שוכר אייפון לתקופת ראש השנה, קניתי מלייף אינטרנט עם הרחבה למדינות אירופה האם אפליקציית 015 תעבוד אם זה או שצריך גם קו שיחות.
תודהתעבוד לך חלק בעז"ה..
לא צריך סים בשביל זה...
פשוט נרשמים לאפליקציה ואז אתה מקבל מספר ישראלי נייח שהוא שלך מעתה והלאה...
בשעתיים אחרי ההרשמה אי אפשר לקבל שיחות אלא רק להוציא...
אז כדאי שתירשם כבר בארץ...
להוציא שיחות לארץ עולה 2 סנט לדקה ולקבל זה חינם...
אחלה דבר -
שמתי היום על המחשב תוכנה לשיחות SIP
לקחתי קו מימות המשיח ועשיתי אותו למרכזיה
עשיתי הפניית שיחות למספר של הקו
הגדרתי לשיחות יוצאות את המספר שלי
והרי לי שיחות נכנסות חינם ויוצאות ב25 אגורות לדקה! -
@בעגלות-וסוסים תודה רבה
-
@איש-פשוט-מאוד תפרט
-
כאן מפורט
אם לא מובן אז תשאל ואשמח לעזור -