תקשורת זולה באמת!
-
@עד-הניצוץ-האחרון כתב בתקשורת זולה באמת!:
נשמח להבין מה הכוונה?
האם הכוונה 12 דולר+שקל לדקה+הטענת גריבנות?הכוונה היא ל5 דולר חודשי + הטענת חבילה אוקראינית לשיחות פנימיות - כמה עשרות גריבנות בודדות
לשיחות נכנסות זה באמת ש"ח לדקה ואלי באמת לא שווה לענות לשיחות אלא רק לחזור אליהם -
@admin כתב בתקשורת זולה באמת!:
@בעגלות-וסוסים כתב בתקשורת זולה באמת!:
ולכן לפי מה שבדקתי המחירים בSKYPE (שזה אותו רעיון)הרבה יותר זולים באופן משמעותי...
סקייפ נותנים מספר וירטואלי ישראלי לקבלת שיחות נכנסות? מה לגבי 015?
015 נותנים מספר של 079 שאפשר להפנות אליו ממספר כשר (עכ"פ בהוט מובייל - שם ניסיתי)
-
@איש-פשוט-מאוד כתב בתקשורת זולה באמת!:
הכוונה היא ל5 דולר חודשי + הטענת חבילה אוקראינית לשיחות פנימיות - כמה עשרות גריבנות בודדות
אתה מטעין ב7 דולר שיחות פנימיות? לכמה דקות זה מספיק?
ואח"כ (אם שכחת לבטל...) זה 35 $ חודשי
מה תעשה שנה הבאה? מנוי חדש על שם אחר?
-
אתה מטעין ב7 דולר שיחות פנימיות? לכמה דקות זה מספיק?
זה תוכניות מתאימות ונחמדות
יש גם יותר זולות למי שצורך פחות
ואח"כ (אם שכחת לבטל...) זה 35 $ חודשי
מה תעשה שנה הבאה? מנוי חדש על שם אחר?
כנראה שכן
אא"כ המספר שלי מאוד חשוב לי, אז אעשה הקפאה למנוי הקיים, ואפעיל אותו רק בראש השנה, ואז יעלה לי רק חודש אחד - 25 $ - ולא שנה שלימה -
יש למישהו נסיון איזה חברת סלולר מקומית נותנת את הקליטה הכי טובה באומן? יש הבדל בין החברות או שהכל אותו דבר פחות או יותר?
יש כאן אתר שאמור להציג את פריסת האנטנות אבל נראה שהחלק של המפה חסום לישראל
https://www.ucrf.gov.ua/zoni-pokrittya -
@אור-אורות יותר גרוע מלייף?
שם היה לי רוב הדרך ברכבת ללא קליטה -
סקייפ נותנים מספר וירטואלי ישראלי לקבלת שיחות נכנסות? מה לגבי 015?
בסקייפ יש אפשרות לקבל מספר וירטואלי רק של מדינות אחרות ולא של ישראל,בעיקרון יש אפשרות שמתי שתחייג למישהו מהסקייפ אז יופיע לו הצג המספר שלך אבל כרגע זה לא עובד ומופיע מספר חסוי...
פשוט אמרתי שבסקייפ יש אפשרות לעשות שיחות קוויות לנייד/נייח ברחבי העולם..והמחירון שלהם זול בפער מ015 לכן למי שרוצה להתקשר לכל מיני מדינות וחברות תעופה/רכבים/רכבות ועוד זה מאוד נוח...לצורך שיחות מ/לישראל 015 הרבה יותר זול נוח,ואפשר גם לקבל שיחות נכנסות ממספר קווי שזה לא אפשרי בסקייפ-לפחות לא עם מספר ישראלי -
חשוב לציין
שלקייבסטאר יש מחירים זולים במיוחד לשיחות לארץ לעומת לייפסל...
אם כי חשוב לדעת שללייפסל יש חבילה מיוחדת במחיר סביר שתקפה רק לאומן ולמחוז צ'רקאס(היינו הך) ואז אולי זה משתווה במחיר...
אבל לדעתי ללייפסל יש קליטה יותר טובה ברחבי אוקראינה ואירופה...זו דעתי בכל אופן..מניסיוני הדל.. -
הסתכלתי כעת באתר של 015 : https://015.co.il/
כתוב שם ששיחות לארץ עולות 2.93 ש"ח זה הרבה יותר מ0.02 לא כן?
מה הפשט ?
והאם יש מאן דהו שאכן ניסה 015 באומן ויכול להמליץ? -
@בעגלות-וסוסים
בקישור הנ"ל.
מצו"ב צילום מסך מהאתר:
-
@אינדיק
ידידי היקר!
אתה מדבר על הסים הרגיל שלהם שזה לא א גרויסע מציאה...
מה שדובר פה זה על האפליקציה שלהם...(https://015.co.il/services/app)
וגם לרוב אנשים לא צריכים להתקשר לאוקראינה אלא מאוקראינה וזה אכן עולה 3 סנט לדקה...
ואם מחייגים אליך זה חינם..
הבאסה שזה תלוי במצב הרשת אינטרנט שלך אבל הכיף זה שאתה יכול לדבר עם אנשים עם טלפון קווי\נייח... -
@בעגלות-וסוסים כתב בתקשורת זולה באמת!:
הבאסה שזה תלוי במצב הרשת אינטרנט שלך אבל הכיף זה שאתה יכול לדבר עם אנשים עם טלפון קווי\נייח...
לפעמים הקו אצלם קטוע
אבל אני לא בטוח שזה רק בגלל האינטרנט המקומי
האם גם השיחות וואצאפ באיכות נמוכה או שזה רק באפליקציה? -
@אינדיק
זה מחיר אם אתה מתקשר למספר באוקראינה (עם קידומת +380)
ולא לשיחה לארץאם אתה צריך שיחה לאוקראינה אפשר להתקשר מסים מקומי ולא צריך אפליקציה
ממש דבר דבור על אופניו...
אגב אם אתה רוצה שיחות זולות אפשר גם בסקייפ כמו שנכתב בפה בעבר וזה נותן לחייג לכל סוגי המספרים בעולם במחיר ממש נחמד...
015 זה טוב רק למי שיש את האפליקציה ואך ורק בשביל חיוג לישראל לנייד\נייח... -
האם גם השיחות וואצאפ באיכות נמוכה או שזה רק באפליקציה?
לכאורה מעניין אם יש באמת הבדל...
מה שבטוח הוא שב015 יש יתרון עצום שאפשר לדבר עם כל מספר ולא רק עם מי שעם וואטסאפ...
זה עניין אחר..