-
אפשר לנסוע עם הרכבת לקישינב יוצאת מבוקרשט ב19:10
לקישינב הרכבת מגיעה ב 9 בבוקר לאחר מעבר הגבול למולדובה על הרכבת
אפשר לרדת תחנה אחת לפני קישינב ב7 בבוקר
משם נסיעה לאומן שעה נסיעה פחות מקישינב (5 שעות לאומן) ולא עוברים את הדרך המשובשת ליד מוגילוב
אני מארגן קבוצה למי שרוצה ביום ראשון ה-29 שיפנה אליי בפרטי -
-
-
@נחמן-העמקן כתב במדריך לנסיעה מרומניה | בוקרשט | סוצ'אבה:
- הרכבת הראשונה והאחרונה הם רכבות שינה, שאר הרכבות הם רכבות ישיבה.
כרגע זה השתנה ורק הרכבת האחרונה ביום היא רכבת שינה אבל בבוקר זו רכבת רגילה...
אגב חשוב לציין שמי שמוכן לעבור את הגבול עם אוטובוס ולא ברגל יכול לקחת אוטובוס ציבורי מבוקרשט ישר עד צ'רנוביץ'-עובר את גבול סירט(לא אמור לקחת הרבה זמן בגבול-אלא אם כן יהיה שם עומס של חסידים בר"ה)...
בכל יום יוצאים בערך 5 אוטובוסים במסלול זה,חלקם בבוקר וחלקם בערב...
המחיר נע בין 130 ל260 שקל לאדם...הזמן נסיעה לוקח בערך 10 שעות-בחישוב של עיכוב רגיל בגבול-בימי ר"ה ייתכנו עומסים...
רובם יוצאים מתחנת דלק באיזור בוקרשט-באופציה הזו אין לכם מה להתעסק עם מוניות באיזור הגבול-אמנם המעבר באוטובוס מאריך את הדרך אבל יש בזה נוחות בזה שפשוט אתם יודעים שמגיעים לצ'רנוביץ' בלי להחליף מוניות וכל מיני טרטורים(אמנם אני אישית מעדיף רכבת...)
וכמובן שמצ'רנוביץ' יש אוטובוסים לאומן וגם לוויניצה בכל יום -או רכבות אבל זה קצת ארוך יותר...
אאאאשששררריייננננוווו!!!!! -
@נחמן-העמקן כתב במדריך לנסיעה מרומניה | בוקרשט | סוצ'אבה:
(ישנם גם מספר קווי אוטובוס ביום מסוצ'אבה לצ'רנוביץ)
התבקשנו להעיר:
- הקווים מסוצ'אבה לצ'רנוביץ מתבצעים באמצעות טנדרים קטנים, ואין שם מקום להמונים.
- ברוב המקומות באירופה. תחנת רכבת ותחנת אוטובוס מרכזית סמוכים אחד לשני, אבל בסוצבה זה לא כך. וצריך לקחת מונית מתחנת רכבת לתחנת האוטובוס המרכזית.
- תחנת רכבת ברומנית - גארא, gara תחנת אוטובוס - אאוטו-גארא autogara
-
שלום.
רציתי לעדכן שאפשר גם לקחת אוטובוס מסוצ'אבה ישר לוויניצה וכנ"ל גם בחזור...אפשר למצוא את האוטובוסים באתרים הנפוצים ויש גם את הספק הזה(אין לו כל השבוע ובפרט לא בהלוך..):https://gunsel.ua/
(חשוב לציין שלספק הזה יש עוד קווים מעניינים יש קו מבוקרשט ישיר עד וויניצה דרך גבול סירט(יש רק אחד שרלוונטי השנה-ביום ראשון ב19:00 בערב יציאה)-הוא גם עובר בבקאו שברומניה...אפשר לשוטט באתר שם ולחפש עוד מסלולים...בדרך כלל מרומניה לאוקראינה יש פחות תדירות אבל מאוקראינה לרומניה יש תדירות די גבוהה...)חלק מהאוטובוסים האלו עולים במחיר מאוד זול-70₪ וחלק יקר-250₪ וכדומה..
אשרינו!
שבת שלום ומבורך! -
@בעגלות-וסוסים מאוד נהנתי מהפוסט שלך. היות וכל כך רלוונטי עבורי.
אני כבר מזמן ראיתי שקיימת כזאת אפשרות של מעבר הגבול במעבורת, אבל לפי מפות גוגל אחרי שעוברים את הגבול חייבים שוב פעם להיכנס למולדבה.
האם זה נכון?
כי אם כן הרווח הוא ממש נמוך היות ובמקרה כזה עוברים 3 פעמים גבול.
האמת שלפני המלחמה כבר ראיתי שקיים דבר כזה ואז היה גשר שהוביל אודסה.
לפי מפות גוגל הגשר הופצץ והוא סגור לתנועה.
האם יש לך מידע אם הגשר שופץ כבר? ואין צורך לעבור במולדובה
אודה מאוד על מידע, כי אנחנו קבוצה די גדולה שנוחתת בעזרת השם בבוקרשט
לנו נותר לומר אשרינו! -
@צום-ציון כתב במדריך לנסיעה מרומניה | בוקרשט | סוצ'אבה:
אני כבר מזמן ראיתי שקיימת כזאת אפשרות של מעבר הגבול במעבורת, אבל לפי מפות גוגל אחרי שעוברים את הגבול חייבים שוב פעם להיכנס למולדבה.
האם זה נכון?לא
נכתב על זה כבר פה באשכול למעלה
תראה -
זה המסלול שמפות גוגל נותן לי מהמעבורת אל אומן
תראה את הפוסט כאן, https://uman.pw/post/2318
זה מנסיון ולא סתם השערה
או מפות גוגל (שידוע בחוסר אמינות) -
אני שמח מאוד לשמוע
האם זה נכון?כפי שאמרו לך זה לא נכון... ודווקא זו גם אחלה דרך לנסוע...אגב כדאי לבדוק אוטובוסים מבוקרשט לאודסה ומשם לאומן כי אז תמצא יותר אוטובוסים מאשר האוטובוסים הישירים...ויש החברות מגבילות קנייה ישירה מבוקרשט עד אומן..כך שזו אחלה דרך לעקוף את זה...
אשרינו! -
שלום
חשוב לי לציין
שאני ממליץ לכל אחד מאנ"ש היקרים והמסולאים מפז ובפרט לאלו שאמונים עלי תולע-כי הרי לאו כל גופא יכיל למסבל דא...
שיחשבו על הדרך שלהם לפני-כי אני מבין שהרבה מאנ"ש כוספים לגבול סירט-ולעניות דעתי הוא עלול גם להתפוצץ...לכן הרבה יותר כדאי לעבור אותו ברגל לדעתי(גם שם עלול להיות עומס..)אבל לדוגמא בר"ה לפני שנתיים כשחזרתי דרך שם היה לי תענוג גדול לעבור את הגבול ברבע שעה בעוד שאני רואה את שיירת הרכבים והאוטובוסים של פאייכלה ממתינים שם עד בוש...לכן אולי עדיף קצת להסתבך ולנסוע עם יותר אוטובוסים ולעלות ולרדת וכדומה אבל לעבור את הגבול ברגל במקום לקחת אוטובוס ישיר שעובר את הגבול..
אבל אי אפשר לדעת באמת מה יהיה השנה ואולי גם לאוטובוסים זה יעבור חלק...
ועשיתם כחכמתכם!
אשרינו שזכינו! -
קצת הסבר על מה שכבר ענו פה בעניין המעבורת:
אחרי שחוצים את המעבורת פעם הנסיעה היתה קצת יותר מהירה בגלל שהיו נוסעים על גשר שהופצץ במלחמה.
כיום נוסעים בתוך שטח ששייך למולדובה, ליד הגבול של פאלאנקה.
אבל, לא חוצים שום גבול!!! (עקב הסכם מעבר של אוקראינה ומולדובה, הכביש נכנס לשטח מולדובי ויוצא בחזרה, מעברי הגבול הוצבו אחרי הכביש, המולדובים צריכים להראות שזה שלהם ולעשות בידוק מסוים של רישום כל רכב שנכנס ומעקב שהוא באמת יצא)
נכנסים לתוך שטח מולדובה ויוצאים חזרה לאחר נסיעה קצרה.
בכניסה ויציאה לשטח זה יש מחסום קטן שלעיתים גורם עומס, אבל זה לא מעבר גבול. -
אם תוכל לכתוב
נסיעה במעבורת האם אתה יודע מאיזה שדות תעופה עוברים במעבורת
וכן האם הנהגים של אומן אקספרס ופאייכלה נוסעים דרך שם
וכן זמן ונוחות הנסיעה יותר מהר ויותר נוח -
@נועם-מועלם כתב בשכירות רכב: בתוך אירופה ולאוקראינה 🚗:
אם תוכל לכתוב
נסיעה במעבורת האם אתה יודע מאיזה שדות תעופה עוברים במעבורתנוח לנוסעים מרומניה בוקרשט, או בולגריה
וכן האם הנהגים של אומן אקספרס ופאייכלה נוסעים דרך שם
לא
וכן זמן ונוחות הנסיעה יותר מהר ויותר נוח
ברור
-
תודה רבה תזכה למצוות
בשבילי זה לא רלוונטי
אך אולי אפשר לדבר עם אומן אקספרס ופאייכלה שהנהגים שלהם יסעו משם ג"כ
ואם זה עניין כספי אני בטוח שבשביל הנחות הנוסעים יעדיפו ויסכימו להוסיף כמה דולרים בשביל זה. -
@נועם-מועלם כתב בשכירות רכב: בתוך אירופה ולאוקראינה 🚗:
תודה רבה תזכה למצוות
בשבילי זה לא רלוונטי
אך אולי אפשר לדבר עם אומן אקספרס ופאייכלה שהנהגים שלהם יסעו משם ג"כ
ואם זה עניין כספי אני בטוח שבשביל הנחות הנוסעים יעדיפו ויסכימו להוסיף כמה דולרים בשביל זה.הם לא מוכנים לשנות את המסלול הרגיל ממה שהם רגילים.
ברוב הפעמים המעבורת יותר מהירה ויותר נוחה. -
@נחמן-העמקן אני מבין שניתן לעבור את הגבול הזה רגלי. נכון?!
-
@נחמן-העמקן אני מבין שניתן לעבו את הגבול הזה רגלי. נכון?!
את המעבורת אפשר לעבור רגלי בעלות של יורו אחד ורכישת כרטיס במקום.
-
למה לחכות למעבורת כשאפשר לנסוע דרך הכביש
-
אולי אם יש עומס בכביש של פלאנקה מה שמאד מצוי