❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
שלום וברכה לאנ"ש בעלי הניסיון בנסיעה ברכבת ובשימוש באתר האוקראיני החדש!
לצערי טעיתי באחת ההזמנות לרכבת האוקראינית, וכך יצא שעוד 20 יום מהיום יש לי כרטיס רכבת שאיני זקוק לו- מויניצא לפראג (טעות של כשבוע...) השאלה שלי: היות ובאתר הישן- ידעתי איך מסתדרים עם כל הנושא של ביטול והחזרים, אך באתר החדש הדברים נראים לי מסובכים ביותר, הרבה יותר ממה שאפשר להעלות על הדעת...
לכן ציבור יקר- 2 אפשרויות שיכולות לעזור לי:
א. אם מישהו בדיוק מכיר מישהו שרוצה לנסוע בזול ברכבת מויניצא לפראג בתאריך 30.09 (כולל שינה ברכבת מפשמישל לפראג!) והוא מוכן לקנות את הכרטיס אפי' בחצי מחיר...
ב. וכאן זה לכאורה יותר 'למעיישה' - אם מישהו מכיר ומתמצא בנהלי הביטול וכו' באתר החדש, אם הוא בבקשה יכול לכתוב לי על כך לכתובת: 7755659@gmail.com
או לקחת את הנושא לטיפולו ואחריותו תמורת סכום הגון (והוגן...).
כמו"כ לפי הבנתי השטחית, כדי לקבל את ההחזר צריך להיות בעל חשבון בנק אוקראיני או משהו כזה... אם למישהו יש מידע בעניין או טוב יותר- אם למישהו אכן יש חשבון בנק אוקראיני... אם הוא יוכל ג"כ לפנות אליי במייל הנ"ל בהקדם האפשרי, וממש יבורך מן השמיים בכל הברכות, והתורה חסה על ממונם של ישראל! בפרט ממונם של אנ"ש שאפי' הריקנים שבך אינם עשירים כדבעי כלל (כמבו' בשיחות הר"ן, אות ד' עי"ש), ברכות וישועות לכל העוזרים והמסייעים!
א- גרויס'ן שכוייח! -
שאלה חבר קנה כרטיס לרכבת מבודפשט לצופ ב1 לחודש ובהזמנה שלו כתב 30 לחודש הקודם.
אך מה שמוזר שבראש הכרטיס מסומן כך 30/9-1.10
תקין? לא תקין?
יש מה לעשות?
תודה לעונים. -
@mmke כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
@admin בשינה זה שונה?
@כמעט-נחמן כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
@1717 אני אכן נסעתי מבילה צרקווה לפשמשיל ברכבת שינה כמו ש@admin ציין
בגבול האוקראיני הרכבת עצרה משהו כמו 35 דק אולי קצת יותר (היה חם..)
ובפולין הם פותחים את כל הקרונות בו זמנית (כך זה ברכבות שינה, ברכבות ישיבה דיווחו שפותחים קרון קרון), כך שככל שמזדרזים יותר מגיעים יותר לתחילת התור.
מי שמחכה חצי תור או יותר יקח לו בערך שעה להערכתי,
אנחנו השתלבנו בתור די באמצעו ולקח לנו משהו כמו 40-50 דקכמובן שאם יש מישהו עם בעיה בדרכון או עם חומרים אז זה יגרום לעיכובים בשני הגבולות, כך שתמיד עלול להיות בלתמי"ם, אבל כשזה חלק כך זה היה לי.
-
@mmke כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
מחפש פרטים על תחנת רכבת בחמלינצקי (אולי להגיע לשם ממז'בוז)
תראה כאן תחנת חמלניצקי :https://uman.pw/post/495
כ45 דק' נסיעה מציון הבעש"ט במזיבוז -
@yosef123456 כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
שאלה חבר קנה כרטיס לרכבת מבודפשט לצופ ב1 לחודש ובהזמנה שלו כתב 30 לחודש הקודם.
אך מה שמוזר שבראש הכרטיס מסומן כך 30/9-1.10אני לא יודע לענות על זה בוודאות
אבל ככל הידוע לי כרטיסי הרכבת בהונגריה תקפים לכל היממה
החל מ12 בלילה עד 12 בלילה
לכאו' הכוונה 30/9-1.10, היא, שהכרטיס תקף לכל היממה של ה30.09.אולי @אור-אורות ידע לענות לנו על זה בצורה ברורה יותר
-
אשמח אם משהו יעלה פה את לוח טיסות של דרך צדיקים באתר שלהם זה מאוד חלקי ולא מעודכן
תודה רבה
-
@ננח-נחמן-מאומן כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
אשמח אם משהו יעלה פה את לוח טיסות של דרך צדיקים באתר שלהם זה מאוד חלקי ולא מעודכן
תודה רבה
-
שלום וברכה,
מחפש לרכוש כרטיסים לשיינר (המזרחי) במחיר הקודם (-450 ש"ח)
0556771146 -
שלום וברכה מישהו יודע את הלו"ז של רכבת או אטובוס מצ'רנוביץ לאומן
ביום ראשון יט אלול 22 בספטמבר -
@יוסף-טל כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
בהמשך למה שפורסם אודות המעבר של הטיסות לרומניה באקו/טולצ'אה /קונסטנצה, איזה שדה מהם יהיה הכי קרוב ונוח להגעה עד אומן?
תראה מה שכתבנו כאן:https://uman.pw/post/6165
נ.ב. מדיווחים שאנו מקבלים בכלל לא בטוח שלבסוף הטיסות יתבצעו אכן לשם.
-
Hi,
If you can pls advise me on the following,
We are arriving to Krakow 9;15pm on Sunday evening Sept 29
We are thinking if its possible to cross the border at Rava Ruska which is the closest border to Belz and Monday is the Yourtzeit of the 1st bezer ruv ZY"U
We can have a driver waiting for us across the border?Is there any train that we can take at the last station in Poland and pass the border with the train till the first station in Ukarine?
Or if there is a traing going direct from krakow across the Rava ruska border without delays?
Thanks for your help -
@נחמן-העמקן כתב במידע-חדשות-ועדכונים-שוטפים:
סגן ראש העיר אומן אולג גניש בקריאה לחסידי ברסלב לשלם מס תייר מראש
קריאה נרגשת וממוחזרת
-
@brachashalom0 כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
Hi,
If you can pls advise me on the following,
We are arriving to Krakow 9;15pm on Sunday evening Sept 29
We are thinking if its possible to cross the border at Rava Ruska which is the closest border to Belz and Monday is the Yourtzeit of the 1st bezer ruv ZY"U
We can have a driver waiting for us across the border?Is there any train that we can take at the last station in Poland and pass the border with the train till the first station in Ukarine?
Or if there is a traing going direct from krakow across the Rava ruska border without delays?
Thanks for your helpIn the border crossings of Poland it is usually impossible to pass on foot only by car
There is a train that crosses the border to Rava Ruska from Lublin, but it takes many hours
From Rava Ruska there is a train to Lviv and from there to Vinnytsia or Bila Tsrakva which is in the Uman regionבמעברי הגבול של פולין בדרך כלל אי אפשר לעבור ברגל רק ברכב
יש רכבת שעוברת את הגבול לרווה רוסקה מלובלין אבל היא אורכת הרבה מאד שעות
מרווה רוסקה יש רכבת ללבוב ומשם לויניצה או בילה צ'רקווה שנמצאת באזור אומן