❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
איך תכ'לס הדרך הקלה להגיע מהתחנת דלק WOG / מהתחנה מרכזית באומן לאזור הציון בימי ראש השנה?
הרבה מהאוטובוסים מורידים שם...@נחמן-יוסף-אדלר כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
איך תכ'לס הדרך הקלה להגיע מהתחנת דלק WOG / מהתחנה מרכזית באומן לאזור הציון בימי ראש השנה?
הרבה מהאוטובוסים מורידים שם...פשוט מאוד. הכי פשוט.
יש כזה דבר שנקרא רגליים.
הולכים עשרים דקות מהתחנה המרכזית הWOG ועד לתחילת פושקינה. לא יזיק לך ללכת קצת. הרופאים אומרים שזה בריא ללכת ....
כמובן שעדיף ללכת כמה ביחד מטעמי בטיחות -
@נחמן-יוסף-אדלר כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
יש כזה דבר שנקרא רגליים.
הולכים עשרים דקות מהתחנה המרכזית הWOG ועד לתחילת פושקינה. לא יזיק לך ללכת קצת. הרופאים אומרים שזה בריא ללכת ....
כמובן שעדיף ללכת כמה ביחד מטעמי בטיחות@בר-יוחאי כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
@נחמן-יוסף-אדלר כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
יש כזה דבר שנקרא רגליים.
כמובן שעדיף ללכת כמה ביחד מטעמי בטיחותצדיק, יש בדורינו גם מבוגרים / אנשים נכים וכו'... לא שחלילה אני אחד כזה, אבל צריך 'לדון לכף זכות' ולא להסיק מהר מידי מסקנות...
ובלי קשר גם לצעירים זה קשה להיסחב עם מזוודות גדולות שלא תמיד הגלגלים עובדים 100 אחוז.. ועוד אחרי נסיעה של שעות.. -
@אסק-שמיים כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
@admin
אם מדברים אוקראינית שוטף ולא לייעד שצועק שזה יהודים אז הם שולחים
וגם זה עם זמין...
בגדול המחיר זה 20-15 גריבנה לק"מ ומשלמים רק לכיוון אחד לא כמו בחברות היהודיות שצריך לשלם גם על החזורלכאורה אם אני מזמין מונית באפלקציה לנסיעה בתוך אומן, כן ישלחו לי? כי באפלקצייה זה אנונימי... לא רואים שאני יהודי...
@נחמן-יוסף-אדלר
דרך האפליקציה זה עובד בצורה של מכרז ובתקופת ר"ה המחירים שם גם עולים ועולים...