❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
חבר טוען שהוא קנה כרטיס לרכבת שכורה (צ'ארטר) מפשמישל לאומן, האם יש חיה כזאת? בכללי האם יש מושג בכלל של רכבת צ'ארטר?
-
לשנות שם: א"א בשום מצב.
לבטל: בעיקרון זה בתוך 7 ימים לטיסה אז א"א לבטל (לפי חוק הגנת הצרכן הישראלי, שאל על מחוייבת לו...) אבל תנסה להתקשר (וכמה שיותר מהר), ותסביר להם שזה בטעות, אולי יתחשבו בך....
(טיפ ממני אם הם לא מסכימים לבטל: תנסה להתקשר פעם שנייה ולבקש לשנות את התאריך לכמה ימים אח"כ, ואח"כ תוכל לבטל לפי חוק הגנת הצרכן...)
בהצלחה.
("חוק הגנת הצרכן הישראלי": עד 14 יום מהקנייה: אפשר לבטל (כמעט) בחינם, בתנאי שמועד הטיסה אינו בתוך 7 ימים הקרובים) -
מי שמחפש טיסה, יש למחר בבוקר ב8:30 לכרתים, והמשך ב12 בלילה לקישינב ב1400 ש"ח
https://www.kiwi.com/il/search/results/תל-אביב-יפו-ישראל/קישינב-מולדובה/2024-09-25/no-return -
@נ-י
בעיקרון הם גובים כסף על שינוי, אבל קרה לי כמה פעמים שהתקשרתי אליהם (סמוך להזמנה- כמובן) והסברתי להם יפה שהתאריך נכתב בטעות, והם הסכימו לי לשנות תאריך בלי לשלם "עמלת שינוי"!!!
ולגבי שאלתך: תוכל לבקש מהם החזר רק עבור מה ששילמת על "הטיסה עצמה". ה"קנס" ששילמת עבור "עמלת השינוי", עליו לא תוכל (לכאו') לקבל החזר.
אשמח אם תעדכן אותי באישי מה יצא. תודה. -
בשינוי שמבוצע באותו יום שבוצע הכירטוס לפני שהגיע 12 בלילה, יש גמישות מסויימת שאפשר עם רצון טוב לעשות שינויים וביטולים ללא תשלום ולכן אם עשית זאת דרך סוכן שמכיר אותך ויש לו אינטרס לעזור לך זה יכול להתבצע ללא תשלום אך רשמית זה אמור להיות ללא אפשרויות שינוי בכרטיס הבסיסי אך תנסה להפעיל מניפולציות רגשיים שאולי יצליחו לבקוע את הסלע
-
@יוסף-אומנר הקישור הוא לחברת KIWI. חברה זו היא חברה מתווכת, ולא חברת הטיסות בעצמה. כשזמינים דרכם, ההתנהלות הפשוטה ביותר [כמו צ'ק אין וכדו'] עשויה לפעמים להיות מורכבת מאוד. ויש לשים לב לכך.
-
באתר של וויז כל הטיסות פעילות מחר!
-
@עד-הניצוץ-האחרון
אז מדוע בחדשות מעודכן שהם מבטלות גם למחר???? -
@בני-ברקי
נחמן העמקן
כתב לפני שעה
נערך לאחרונה על ידי נחמן העמקן
ראשוני:לוט מבטלת טיסות עד ה-30/09
וויז אייר מבטלת את טיסותיה גם מחר
פרטים מדוייקים בהמשך