❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
@148-טורס כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
@בעגלות-וסוסים
אולי תעשה לך דרכון חדש בפוטושופ, ותגיד להם ששינת את השם שלך... חחח...
אבל תזהר שזה לא ידפוק לך את שאר הטיסות בוויז, אם יש לך...אני בסוף אטוס בכרטיס הזה..אין ברירה...למרות שאפשר לשנות תאריך אבל כבר לא משנה...
-
@בעגלות-וסוסים כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
@בעגלות-וסוסים
אבל תזהר שזה לא ידפוק לך את שאר הטיסות בוויז, אם יש לך...אני בסוף אטוס בכרטיס הזה..אין ברירה...למרות שאפשר לשנות תאריך אבל כבר לא משנה...
כלל גדול שא"א לשנות שם אם הכרטיס על שם בעל המועדון,
והתימא על שאתם משתעשעים בכל מיני רעיונות מפוקפקים,
בזמן שכפי דבריך כעת, הרי שמתאפשר לך עצמך לטוס בזה וחסל!!! -
@בעגלות-וסוסים
אבל תזהר שזה לא ידפוק לך את שאר הטיסות בוויז, אם יש לך...כאן המקום להזכיר את הדבר הפשוט לכולנו שחברות התעופה (שלא נדבר על Wizz) אינם ארגוני חסד ומשכך הם פני הדברים,
הרי שכלל לא בטוח שהם יועילו בטובם להתחשב במצבך (גם אם לו יצוייר שנפלת על מוקדנית שתאמין ששינית את שמך וכו')
וכל זה מלבד הנקודה החשובה שכתבת בסיום דבריך שזה יסבך את שאר הטיסות, ואני מקווה שכולם הבינו שדבריך נכתבו בציניות. -
@הטיסה-הכי-משתלמת כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
כלל גדול שא"א לשנות שם בכרטיס על שם בעל המועדון,
והתימא על שאתם משתעשעים בכל מיני רעיונות מפוקפקים,
בזמן שכפי דבריך כעת, הרי שמתאפשר לך עצמך לטוס בזה וחסל!!!ידידי הנלבב והדגול מרבבה הי"ו.
למרות שפיך יהגה חכמות ולשונך תדבר תבונות,אף על פי כן-הלא ידעת אם לא שמעת וכו'....
מדובר בכרטיס מאוד זול-שערכו מאוד יקר-פי 4/5 לפחות...ואנוכי רציתי להרוויח עליו טיפה ממון...כי בלאו הכי בסוף טסתי מוקדם לאומן אז ההלוך שלי התבזבז...אני אומנם אוכל לחזור איתו אבל זה קצת בזבוז...
אבל משמיים לא רצו שאעשה כסף מזה,והכל לטובה...
כמובן שכל הדיונים שהיו פה זה היה בגדר מילתא דשטותא שרבנו ז"ל הזהיר בזה מאוד ואמר שככל הנראה אי אפשר לבוא לשמחה בלעדי זה...
אבל אשרי חלקך
ואכן חסל סידור פסח כהלכתו!
ואני מודה לך ששיעשעת אותי עם הלשון לימודים שחננך ה' בפוסט שכתבת-אכן הרננת את ליבי...
יישר חילך לאורייתא!! -
חברים יקרים!
זה פשוט שהרעיון הנ"ל נאמר בבדיחותא-ולא יודע עד כמה הוא בכלל פרקטי ורלוונטי וכל שכן פשוט ונגיש...
ולא היה לי צל של מחשבה לעשות אותו...
אבל זה שיעשע אותי הכיוון חשיבה הזה...
זה דבר מבורך לדעתי-מדי פעם להעלות פה פוסטים עם תשובות של ליצנות כדי לשמח את הלבבות -כמובן שאפשר לציין זאת ליד ולא להרבות בזה.
אך ההכרח לא יגונה...
אשרינו שיש לנו רבי כזה! -
@בעגלות-וסוסים כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
חברים יקרים!
זה פשוט שהרעיון הנ"ל נאמר בבדיחותא-ולא יודע עד כמה הוא בכלל פרקטי ורלוונטי וכל שכן פשוט ונגיש...
ולא היה לי צל של מחשבה לעשות אותו...
אבל זה שיעשע אותי הכיוון חשיבה הזה...
זה דבר מבורך לדעתי-מדי פעם להעלות פה פוסטים עם תשובות של ליצנות כדי לשמח את הלבבות -כמובן שאפשר לציין זאת ליד ולא להרבות בזה.
אך ההכרח לא יגונה...
אשרינו שיש לנו רבי כזה!אכן חשוב מאוד שהבהרת את הדברים, ולו בכדי שמאן דהו לא יילך וינסה מהלכים אשר אי הוודאות לגביהן גדולה, ואחריתה מי ישורנה,
וזאת ברצוני לכתוב לך, שאני לפחות שנתיים - שלוש צופה מן הצד באתר המשובח הזה, ועד כה לא ראיתי צורך לפתוח משתמש,
מכיוון שגם כשמישהו כתב דברים לא ברורים לפעמים, הרי שבד"כ תמיד אנשי המקצוע פה העמידו מייד דברים על דיוקן וטוב שכך,
אבל ממש לאחרונה חשבתי שאולי כדאי במקרים חריגים לברר כל מיני דברים שהציעו פה (דברים מצויינים אבל הם לפעמים משתנים),
ככלל מי כמו אנשי המקצוע כ"בעגלות וסוסים" ו"148 טורס", יודעים שבניגוד להרבה חברות לואו קוסט שמקפידים על כללים קשוחים,
הרי שWizz מאפשרת פתח לקומבינות, ולא בכדי! הם לא חשודים כפראיירים! כפועל יוצא מהמדיניות, הם גם מאפשרים להפסיד כסף. -
@דובדבן כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
אם הזמנתי באתר של הרכבות באוקראינה, האם יש אפשרות לבקש החזר? וכמה הם נותנים?
רכבות פנימיות או בינ"ל
תראה כאן ערכנו על כך נושא מסודר: https://uman.pw/topic/671/ביטול-והחזרת-כרטיסי-רכבת/6
-
חברים יקרים!
אני צריך 4 כרטיסים לרכבת מאזור צ'ופ לאזור אומן ברביעי הקרוב בערב
אין באתר כלום אפילו עם עצירה בלבוב
יש מה לעשות בעניין?
יש דרך אחרת לנסוע? -
יש מקומות ברכבת לקייב אך לא חדרים שלמים
-
את זה גם אני יודע
-
אין למישהו פה קשרים או משהו
חברים שלי הרבה משלמים משהו לקרונאי והוא מכניס אותם לחדר שלו
השאלה אם צריך בשביל זה איזשהו כרטיס אמיתי במחלקה אחרת לפחות -
@רוביק כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
מישהו יודע על דירה באזור בית חבד בבוקרשט שמתאימה לשבת עדיף מבוקינג (כניסה ללא חשמל )
פשוט תדבר עם הבית חב"ד
הם כבר ימליצו לך...הם מכירים שם את העיר ואת המלונות... -
אם ידוע למישהו על רכבת או הסעה בתאריך 01/10 משדה תעופה ורשה שוםן -לתחנת רכבת פשמישל
אנו נוחתים בשעה 14:50
קבוצה של 23 אנשים בערך
וכן אם למישהו יש מס' של חברת הסעות או מוניות בפולין.
או שידוע כמה עולה בערך מונית
תודה רבה 0527177142 N0527177142@GMAIL.COM -
@נועם-מועלם כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
אם ידוע למישהו על רכבת או הסעה בתאריך 01/10 משדה תעופה ורשה שוםן -לתחנת רכבת פשמישל
אנו נוחתים בשעה 14:50
קבוצה של 23 אנשים בערך
וכן אם למישהו יש מס' של חברת הסעות או מוניות בפולין.
או שידוע כמה עולה בערך מונית
תודה רבה 0527177142 N0527177142@GMAIL.COMידידי היקר!
המחירים של המוניות בפולין הם מאוד לא טובים...
ממליץ מאוד להימנע שלא במקום צורך אמיתי...
בעיקרון יש לך רכבת ב16:00 עם החלפה אחת או ב17:20 ללא החלפות...
יש גם תחנה שממש סמוכה לשדה-5 דק' עם מונית...
אני חושב שזה הכי מומלץ בשבילך...
מונית של 4 מוורשה לפשמישל-יכולה בכיף לעלות באזור 1,000-1,200 שקל לכולם...
לעומת רכבת שיכולה לצאת 80 שקל לאדם...
וגם זה הרבה יותר נוח...
יש גם אוטובוס שתואם לשעה שלך אבל עדיף רכבת-לכן אחסוך זאת ממך... -
איך אני מסיג רכבת מוינה לקרקוב עדיף ישיר
-
יש אופצייה לבטל כרטיסי רכבת שנרכשו מריישא לפרשמשיל באתר הפולני? ותוך כמה זמן מחזירים אתה הכסף?
-
@פסיעה-אחר-פסיעה כתב ברכבת |וינה ← קרקוב | 23:10 ← 06:10 | שינה:
איך אני מסיג רכבת מוינה לקרקוב עדיף ישיר