❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
כמו כן יש לי אחד שרכש עם כרטיס אשראי של חברת מקס וגם זוכה
לפי מה שהבנתי זה היה בערך אותו תהליך (הוא טיפל בזה לבד לכן אני לא יודע בדיוק מה היה שם לפרטי פרטים)
אך בכל מקרה התקשרו טלפונית מול פקיד. וסיפרו את הסיפור "דברים כהוויתן"
(יכול להיות שבאתר וכד אין את ההגדרה הנכונה לסיפור כזה) -
@בעגלות-וסוסים כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
קיצור החברת אשראי אמרה שאי אפשר לקבל את הכסף חזרה דרכם...
לי ב"כאל" אמרו שבכל מקרה ששילמתי על שירות ולא קיבלתי אותו שלא באשמתי
אז חברת האשראי מבטחת אותי שאקבל את הכסף חזרה בכל מקרה -
מכה לבעלי טלפונים כשרים: עליה למטוס באפליקציה בלבד
החברה המובילה בטיסות מוזלות עוברת לפורמט אלקטרוני מלא, מבטיחה חיסכון בעלויות ושיפור השירות – אך מה יהיה על מי שלא מחזיק סמארטפון?
ענקית הטיסות המוזלות ריינאייר שמובילה מיליוני נוסעים ברחבי אירופה, הודיעה על מהפכה דיגיטלית שתשנה את חוויית הנסיעה.ע"פ הפרסום במעריב, החל מנובמבר הקרוב, כל מי שיעלה לטיסות החברה יידרש להציג כרטיס עלייה למטוס דיגיטלי באמצעות אפליקציית myRyanair – ללא אפשרות לכרטיסים מודפסים.
למעשה, כבר עכשיו, קרוב ל-80% מ-200 מיליון הלקוחות השנתיים של החברה עושים שימוש בכרטיסים אלקטרוניים. המעבר המלא לפורמט דיגיטלי צפוי להביא לחיסכון עצום – מיליוני אירו בהוצאות הדפסה וכ-300 טונות נייר מדי שנה. יותר מזה, הנוסעים ייהנו מבונוס נוסף: ביטול העמלות הישנות שנגבו על צ'ק-אין בשדה התעופה. מעתה, הכל יתבצע אונליין מראש, מה שמבטיח תהליך מהיר וחלק יותר בדרך למטוס.
האפליקציה המחודשת של ריינאייר מביאה איתה בשורה של ממש. נוסעים יוכלו להזמין שירותים ישירות למושבם במהלך הטיסה, להתעדכן בזמן אמת על שינויים בלוח הזמנים, ואפילו לקבל הצעות מיידיות לטיסות חלופיות אם משהו משתבש.
כל המידע הדרוש – כרטיסי טיסה, פרטי שער עלייה, עדכוני עיכובים ואפשרויות להזמנת מלונות – יהיה מרוכז במקום אחד. "אנחנו רוצים להפוך את הנסיעה לחוויה חלקה ומודרנית יותר," מסר דארה בריידי, מנהל השיווק של החברה, והוסיף כי המהלך מתכתב עם סטנדרטים עולמיים שכבר נראים בתחומי הספורט, הבידור והתחבורה הציבורית.
מאחורי השינוי עומדת תוכנית אסטרטגית שאפתנית. ריינאייר מתכוונת להגדיל את מספר נוסעיה ל-300 מיליון בשנה תוך עשור, והמעבר לדיגיטל הוא צעד משמעותי בדרך לשם. היעילות התפעולית שתושג תאפשר לחברה להתמודד עם אתגרי הקיימות ולספק שירות זמין ונוח יותר. עם זאת, לא כולם מרוצים. בקרב המגזר החרדי, שבו רבים אינם מחזיקים בסמארטפונים, עשויה המהפכה הזו ליצור קושי ממשי. האם ריינאייר תמצא פתרון עבורם? נכון לעכשיו, השאלה נותרת פתוחה.
-
@זו-רק-הדרך אין כזה דבר מכה לבעלי הטלפונים הכשרים המכה הכי גדולה לבנאדם זה עצם העניין שיש לו סמארטפון אין כזאת שאלה מה יהיה עם מי שאין לו סמארטפון השאלה הנכונה היא מה יהיה עם מי שיש לו סמארטפון מה יענה ליום פקודה
ועכשיו לעצם העניין תודה לקל לא אלמן ישראל היו הרבה פעמים שחשבו שהנה חייב שכל אחד יהיה לו סמרטפון וב''ה שברוב חסדו עמנו לא עזב את ציבור המתנזרים מכל פגעי הטכנולוגיה למיניהם ובכל פעם ב''ה הסתדרו על צד היותר טוב ובעז''ה גם עסשיו מקוים שמעז יצא מתוק אמן ואמן אשריכם יראי ה אנ''ש חסידי ברסלב המתנזרים מהטומאות וגרוריהם -
@ישראל-נחמני מתוק מדבש מצטרף לכל מילה
אשריך שהיארת!!!!! -
@זו-רק-הדרך
דווח כאן בעבר
https://uman.pw/post/9433