❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
@ננח-נחמן-מאומן כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
יש דיוחים לגבי מלודבה
אין משהו רשמי
היום יום ראשון ואצלם לא עובדים אז מן הסתם לא יהיו התפתחויות היום -
אשמח אם יעלו את הועדות של דרך צדיקם האחרונות פה
-
@בני-ברקי כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
רציתי לברר האם כשנוסעים מוארנה {בולגריה} עוברים דרך מולדובה,
לא עוברים במולדובה
כבר דנו על זה כאן רבות
תראה לדוג' כאן:
https://uman.pw/topic/561/מדריך-לנסיעה-מבולגריה-ורנה-סופיה/13 -
שנה שעברה נסעתי עם אחד משירותי ההסעות מוינה לאומן והנסיעה הייתה ממש סיוט לקח בסביבות 30 שעות
אני מעוניין לנסוע השנה ברכבת שזה בהרבה יותר נוח
אני מבין שאת הרכבת צריך לתפוס בויניצה לנסוע לצופ ומשם לקחת רכבת לזהוני הונגריה לאחר חציית הגבול
מזהוני צריך לקחת רכבת לבודפסט תחנת קלטי ומשם רכבת לוינה
איך אני קונה את הכרטיסים וכמה זה אמור לעלות ?
מוינה לרכוש כרטיס לזהוני זה מאוד יקר והמחיר הוא ביורו
איך אני רוכש את זה בזול בכיוון ההפוך זהוני לוינה ?
-
@yosef-sh כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
מזהוני צריך לקחת רכבת לבודפסט תחנת קלטי ומשם רכבת לוינה
יש מדריך מפורט כאן: https://uman.pw/topic/604/מדריך-לנסיעה-מאוסטריה-וינה
בקצרה- צריך שתי רכבות ושלושה כרטיסים
רכבת אחת עד צ'ופ (באתר האוקראיני) ורכבת שניה מצ'ופ לוינה (באתר ההונגרי)
את הרכבת מצ'ופ לוינה חייבים לקנות בשתי רכישות נפרדות כגון מצ'ופ לזהוני ומזהוני לצ'ופ (על אותה הרכבת ללא צורך לרדת ממנה) יעויי"ש -
@יוסף-טל כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
רכבת ישירה עד ויניצה ?
אין חיה כזו
נ.ב. אם אתה שואל כלפי הלוך, לכאו' זה כבר לא רלוונטי, הרכבות כבר נתפסו -
מישהו יודע מה הכללים בwizz לגבי החלפת שמות לכרטיסים שנקנו תחת ההנחה של המועדון?
-
יש מישהו שנוסע מוארנה והצליח לסדר תחבורה ציבורית?
-
@נחמן-האמיתי כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
יש מישהו שנוסע מוארנה והצליח לסדר תחבורה ציבורית?
הרבה הצליחו
-
אפשר לומר לי איך בדיוק אני לא מבין בזה וסתם הסתבכתי
-
@נחמן-האמיתי כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
אפשר לומר לי איך בדיוק אני לא מבין בזה וסתם הסתבכתי
תחפש באינפובוס מוארנה לאומן
יתכן כי רוב המקומות אזלו -
@נחמן-העמקן כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
תחפש באינפובוס מוארנה לאומן
יתכן כי רוב המקומות אזלואם אתה לא מוצא תחפש עד אודסה.יש שם יותר כמות.
וגם כדאי בעיקר לבדוק באתר:
TICKETS.UA -
@יצחק-ק כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
אשמח למי שיש מידע כמה זמן לוקח החתמת דרכונים ברכבות בגבול הונגריה (ההחתמה מחוץ לרכבת?), והאם יש עיכובים בלו"ז של הרכבות ההונגריות.
בהונגריה ההחתמה בזהוני לפני העליה לרכבת, ואם עולים בתחנות קודמות (כמו בודפשט דברצין וכו') אז ההחתמה בד"כ בזהוני על הרכבת
באוקראינה ההחתמה אחרי הירידה מהרכבת בצ'ופ, שם בודקים מזוודות וכו' ויכול לקחת קצת זמןובאופן ספציפי אני מגיע מרכבת מהונגריה לצ'ופ בשעה 15:41 והרכבת מצ'ופ לויניציה בשעה 17:09, האם יש בזה סיכון?
די סיכון, אם כי שנה שעברה רבים עשו זאת והספיקו
-
אנ"ש היקרים והחביבים!
סליחה אם אני חופר-אבל אני מזכיר שוב:
שימו לב:כרגע נשארו 3 מקומות פנויים
שיניתי את התחנת מוצא לוופניארקה למרות שהכבישים לשם יותר משובשים מאשר לז'מרינקה אבל זה סתם אירוך מיותר...עדיף לא לחכות עד אחרי שאזמין כי אז זה יהיה שמות בדויים וזה פחות טוב-עדיף להיות בראש שקט
יש עדיפות שכל השלושה יבואו ביחד ויהיו קשורים אחד לשני כדי שלא יהיה קצת סיבוך לתקשר בין כל האנשים בנפרד
אני ממש מחפש 3 יהודים שמעוניינים לנסוע ברכבת מופניארקה לפשמישל ביום ראשון בערב בשעה 19:28 ומגיעים לפולין ב6:00 בערך..
פשוט יש לי חבר מבוגר(בן 50 בערך,לא באמת זקן אבל רוצה לנסוע בנוחות) שאני סוגר לו שם מיטה ואני מחפש 3 אנשים שיצטרפו אליו לחדר,לא צריך להבהיר שהוא יישן על אחת המיטות התחתונות ומי שיצטרף יישן בשאר.
אני מחפש אנשים שלא ירעישו ושלא יסבול איתם אלא אנשים שיהיו בנחת ובשקט ולא יעשו חגיגות כל הלילה וכו' אמנם לא צריך אנשים שקטים כמו דגים-הוא אדם חברותי וטוב...פשוט לא אנשים שישימו מוזיקה או שיתחילו ללמוד שם בקולי קולות(וכבר ראיתי מקרים כאלו עם יהודים ברכבות אוקראינה)
יש עדיפות למי שרוצה להמשיך איתו ביחד על הרכבת ב8:13 בבוקר מפשמישל לקרקוב שמגיעה ב11:00..
גם בחדר לבד..וכן אוכל לסגור משם רכבת לשדה בקרקוב.
מי שמעוניין שיפנה אלי וישלח לי שמות מדוייקים/או צילומי דרכון ואני אסגור הכל עם האשראי שלי ואחר כך תעבירו לי כסף ואני אשלח את הכרטיסים-אני סוגר הכל במחיר שזה עולה ללא שום עמלה.
כמו כן אוכל לארגן מונית בזול יחסית לתחנת רכבת.
חשוב לציין שלאיש הזה יש סמארטפון אבל הוא לא מרבה להשתמש בו-אבל מי שזה מפריע לו אז עדיף שלא..אבל באמת שהוא יהודי טוב ויקר-ומי שייסע איתו כבר יראה זאת.
כל הקודם זוכה-במלוא מובן המילה
אשמח שמי שיוכל שיפיץ זאת למי שרלוונטי עבורו
תודה לכולם!
אפשר לפנות אלי בדרכים הבאות:
בצ'אט פה באתר.
במייל שלי:
noamgoren0@gmail.com
או בסמס/שיחה למספר:
0556631897
אני מסתכל לפי השעה של הפנייה באחד הערוצים הנ"ל ומי שפנה ראשון הוא הזוכה! -
@זו-רק-הדרך כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
מישהו יודע מה הכללים בwizz לגבי החלפת שמות לכרטיסים שנקנו תחת ההנחה של המועדון?
ע"פ הכללים הידועים לי - לא ניתן להחליף שם בכרטיס טיסה שבעל המועדון קנה ע"ש!!! ולכן אם טרם קנית טיסה,
ואתה מעוניין לקנות עכשיו כרטיס, ובעתיד להחליף שם, אז תקנה ללא מועדון, (ואז השינוי יעלה באזור ה500 ש"ח כמדומני),
אך אם כבר קנית כרטיס עם המועדון וזה "לאחר מעשה", אז פשוט אל תקנה כרטיס נוסף ע"ש, [בכדי לא תתקע עם הראשון],
כלומר אם אתה מעוניין להציל את כספך, תיאלץ לטוס עם הראשון (ככל וזה מתאפשר לך) ויש די זמן עד ר"ה ע"מ להיערך לכך. בהצלחה!!!