❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
איך תכ'לס הדרך הקלה להגיע מהתחנת דלק WOG / מהתחנה מרכזית באומן לאזור הציון בימי ראש השנה?
הרבה מהאוטובוסים מורידים שם...@נחמן-יוסף-אדלר כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
איך תכ'לס הדרך הקלה להגיע מהתחנת דלק WOG / מהתחנה מרכזית באומן לאזור הציון בימי ראש השנה?
הרבה מהאוטובוסים מורידים שם...פשוט מאוד. הכי פשוט.
יש כזה דבר שנקרא רגליים.
הולכים עשרים דקות מהתחנה המרכזית הWOG ועד לתחילת פושקינה. לא יזיק לך ללכת קצת. הרופאים אומרים שזה בריא ללכת ....
כמובן שעדיף ללכת כמה ביחד מטעמי בטיחות -
@נחמן-יוסף-אדלר כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
יש כזה דבר שנקרא רגליים.
הולכים עשרים דקות מהתחנה המרכזית הWOG ועד לתחילת פושקינה. לא יזיק לך ללכת קצת. הרופאים אומרים שזה בריא ללכת ....
כמובן שעדיף ללכת כמה ביחד מטעמי בטיחות@בר-יוחאי כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
@נחמן-יוסף-אדלר כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
יש כזה דבר שנקרא רגליים.
כמובן שעדיף ללכת כמה ביחד מטעמי בטיחותצדיק, יש בדורינו גם מבוגרים / אנשים נכים וכו'... לא שחלילה אני אחד כזה, אבל צריך 'לדון לכף זכות' ולא להסיק מהר מידי מסקנות...
ובלי קשר גם לצעירים זה קשה להיסחב עם מזוודות גדולות שלא תמיד הגלגלים עובדים 100 אחוז.. ועוד אחרי נסיעה של שעות.. -
@אסק-שמיים כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
@admin
אם מדברים אוקראינית שוטף ולא לייעד שצועק שזה יהודים אז הם שולחים
וגם זה עם זמין...
בגדול המחיר זה 20-15 גריבנה לק"מ ומשלמים רק לכיוון אחד לא כמו בחברות היהודיות שצריך לשלם גם על החזורלכאורה אם אני מזמין מונית באפלקציה לנסיעה בתוך אומן, כן ישלחו לי? כי באפלקצייה זה אנונימי... לא רואים שאני יהודי...
@נחמן-יוסף-אדלר
דרך האפליקציה זה עובד בצורה של מכרז ובתקופת ר"ה המחירים שם גם עולים ועולים... -
@בר-יוחאי כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
@נחמן-יוסף-אדלר כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
יש כזה דבר שנקרא רגליים.
כמובן שעדיף ללכת כמה ביחד מטעמי בטיחותצדיק, יש בדורינו גם מבוגרים / אנשים נכים וכו'... לא שחלילה אני אחד כזה, אבל צריך 'לדון לכף זכות' ולא להסיק מהר מידי מסקנות...
ובלי קשר גם לצעירים זה קשה להיסחב עם מזוודות גדולות שלא תמיד הגלגלים עובדים 100 אחוז.. ועוד אחרי נסיעה של שעות..צדיק, יש בדורינו גם מבוגרים / אנשים נכים וכו'... לא שחלילה אני אחד כזה, אבל צריך 'לדון לכף זכות' ולא להסיק מהר מידי מסקנות...
ובלי קשר גם לצעירים זה קשה להיסחב עם מזוודות גדולות שלא תמיד הגלגלים עובדים 100 אחוז.. ועוד אחרי נסיעה של שעות..דבר ראשון - מה שקורה במוצאי חג שכמעט אי אפשר להשיג מונית מפושקינה לתחנה מרכזית, עדיף לך שתלך לפורשט ותקנה מזוודה עם גלגלים הכי חזקים שיש, כדי שתוכל ללכת ברגל מפושקינה לתחנה מרכזית
דבר שני- לא צריך להביא את כל העניינים במזוודה, תוותר על כמה דברים ואז המזוודה שלך תהיה יותר קלה ויהיה לך יותר קל לסחוב אותה מפושקינה לתחנה מרכזית
או כמובן לקנות מזוודה עם גלגלים חזקים כבר בישראל חדשה ולא עם גלגלים ישנים ומרוטים -
שלום רב, הזמנתי 2 כרטיסי אוטובוס ב- LIKEBUS, ביצעתי תשלום (ירד מהאשראי) ואז הוא מראה לי מסך כזה:
מה זה אומר? מתי ואיך אקבל את הכרטיסים? כי לא היה מקום למלאות אימייל בעמוד הזמנה... -
אני עובד על דף השוואות בין המסלולים השונים לפולין לנסיעות מאורגנות (לא ברכבות הסדירות סדירות)
אשמח לקבל משוב האם הקונספט ברור
https://uman.pw/train2הזמנים לא מדויקים ועדיין בעריכה
אני מדבר בעיקר על ההשוואה הויזואלית האם יש מקום לשיפורעריכה:
גרסה נוספת
https://uman.pw/train3 -
שלום וברכה
בקשת עזרה
אני מחפש לשכור טנדר בבוקרשט
האם מישהו מכיר חברת השכרת רכבים ברומניה שנותנת להיכנס לאוקראינה.@שה כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
שלום וברכה
בקשת עזרה
אני מחפש לשכור טנדר בבוקרשט
האם מישהו מכיר חברת השכרת רכבים ברומניה שנותנת להיכנס לאוקראינה.תעבור על האשכול הזה:https://uman.pw/topic/359/שכירות-רכב-בתוך-אירופה-ולאוקראינה/102?page=6 שם יש מידע בענין
-
שלום וברכה
אני רואה שמדברים כאן על תחב"צ
אשמח למידע והתרשמות מניסיון אישיתודה רבה
-
שלום רב, הזמנתי 2 כרטיסי אוטובוס ב- LIKEBUS, ביצעתי תשלום (ירד מהאשראי) ואז הוא מראה לי מסך כזה:
מה זה אומר? מתי ואיך אקבל את הכרטיסים? כי לא היה מקום למלאות אימייל בעמוד הזמנה...כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
מה זה אומר? מתי ואיך אקבל את הכרטיסים? כי לא היה מקום למלאות אימייל בעמוד הזמנה...אנ"ש היקרים שסוגרים כרטיסי תח"צ ב- LIKEBUS, שימו לב!
בעקבות השאלה הנ"ל ששאלתי, ערך ידידי @בעגלות-וסוסים בדיקה מול החברה והתברר שבשביל לקבל לאחר הרכישה את כרטיס הנסיעה חובה לעשות 'משתמש רשום' באתר ורק לאחמ"כ לרכוש את הכרטיס הרצוי כי אין שום שדה למילוי כתובת אימייל בעת ביצוע ההזמנה ואחרת לא תקבלו את הכרטיס...
בברכת 'נסיעה טובה' ושנזכה ש'אור בהירות הדרך' יזרח עלינו... אמן. -
כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
מה זה אומר? מתי ואיך אקבל את הכרטיסים? כי לא היה מקום למלאות אימייל בעמוד הזמנה...אנ"ש היקרים שסוגרים כרטיסי תח"צ ב- LIKEBUS, שימו לב!
בעקבות השאלה הנ"ל ששאלתי, ערך ידידי @בעגלות-וסוסים בדיקה מול החברה והתברר שבשביל לקבל לאחר הרכישה את כרטיס הנסיעה חובה לעשות 'משתמש רשום' באתר ורק לאחמ"כ לרכוש את הכרטיס הרצוי כי אין שום שדה למילוי כתובת אימייל בעת ביצוע ההזמנה ואחרת לא תקבלו את הכרטיס...
בברכת 'נסיעה טובה' ושנזכה ש'אור בהירות הדרך' יזרח עלינו... אמן.@נחמן-יוסף-אדלר הנסיעות שלהם מופיעות גם בinfobus/tickets ua ואז אפשר לסגור לא ישירות דרכם בלי לעשות משתמש
-
@נחמן-יוסף-אדלר הנסיעות שלהם מופיעות גם בinfobus/tickets ua ואז אפשר לסגור לא ישירות דרכם בלי לעשות משתמש
@umaner כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
@נחמן-יוסף-אדלר הנסיעות שלהם מופיעות גם בinfobus/tickets ua ואז אפשר לסגור לא ישירות דרכם בלי לעשות משתמש
שלום כבוד הרב.
אכן אתה צודק אבל כבר דובר על זה שישנם חסרונות לפעמים ולרוב (יש מצבים שיש בזה יתרונות ולא נרחיב פה...) בכך שקונים אצל סוכנים מקוונים, זה נכון לגבי הכל כולל טיסות+רכבות+אוטובוסים...אני אומר לך בתור סוכן שזאת העבודה שלו שראיתי הרבה מאוד בעיות לאורך הדרך...אין לי כח להרחיב פה כי יש לי הרבה מה לומר בנידון
..ואתן דוגמא קטנה:
בימים האחרונים סגרתי למישהו נסיעה מווארנה לאומן עם הקו של טביליסי-קייב וגם אנטליה-קייב של חברת לוקס באס,סגרתי דרך tickets.ua ואז פתאום אחרי יום האוקראינים יימח שמם ראו גם תמהו והעלו את המחיר בכפליים לתושיה מרוב תאוותם לממון ישראל...ולכן tickets.ua ביטלו את הכרטיס והעלו את המחיר...לעניות דעתי סבירות שדבר כזה יקרה למישהו שמזמין באתר החברה הוא אפסי לחלוטין...מלבד זה שבהרבה קבוצות שסגרתי להם דרך האתרים הללו-הנהג לפעמים לא מצא את השמות והסתבך יותר מאשר אם זו הזמנה ישירה במערכת שלהם...כנ"ל גם לגבי מלונות באירופה-אפילו לגבי הספק העולמי booking.com.... באמת לרוב אין בעיה אבל צריך להבין את משמעות העניין מלבד הפרשי מחירים ועוד גריעויות שיש לפעמים...ואכמ"ל ודו"ק ואשריכם ישראל -
@umaner כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
שלום כבוד הרב.
אכן אתה צודק אבל כבר דובר על זה שישנם חסרונות לפעמים ולרוב (יש מצבים שיש בזה יתרונות ולא נרחיב פה...) בכך שקונים אצל סוכנים מקוונים, זה נכון לגבי הכל כולל טיסות+רכבות+אוטובוסים...אני אומר לך בתור סוכן שזאת העבודה שלו שראיתי הרבה מאוד בעיות לאורך הדרך...אין לי כח להרחיב פה כי יש לי הרבה מה לומר בנידון
..ואתן דוגמא קטנה:
בימים האחרונים סגרתי למישהו נסיעה מווארנה לאומן עם הקו של טביליסי-קייב וגם אנטליה-קייב של חברת לוקס באס,סגרתי דרך tickets.ua ואז פתאום אחרי יום האוקראינים יימח שמם ראו גם תמהו והעלו את המחיר בכפליים לתושיה מרוב תאוותם לממון ישראל...ולכן tickets.ua ביטלו את הכרטיס והעלו את המחיר...לעניות דעתי סבירות שדבר כזה יקרה למישהו שמזמין באתר החברה הוא אפסי לחלוטין...מלבד זה שבהרבה קבוצות שסגרתי להם דרך האתרים הללו-הנהג לפעמים לא מצא את השמות והסתבך יותר מאשר אם זו הזמנה ישירה במערכת שלהם...כנ"ל גם לגבי מלונות באירופה-אפילו לגבי הספק העולמי booking.com.... באמת לרוב אין בעיה אבל צריך להבין את משמעות העניין מלבד הפרשי מחירים ועוד גריעויות שיש לפעמים...ואכמ"ל ודו"ק ואשריכם ישראל@בעגלות-וסוסים תכלס אתה צודק, ובדידי הוי עובדא שלאחרונה סגרתי בinfobus נסיעה של euroclub, ואחרי זה בדקתי את מספר הנסיעה באתר החברה והיה רשום לי בכלל נסיעה אחרת, כמובן שדיברתי עם החברה וזה טופל, וגם infobus הורידו פתאום את הקו הזה כך שהיום אי אפשר לסגור אלא בחברה עצמה את הנסיעה הזאת. יישר כח
-
@בעגלות-וסוסים תכלס אתה צודק, ובדידי הוי עובדא שלאחרונה סגרתי בinfobus נסיעה של euroclub, ואחרי זה בדקתי את מספר הנסיעה באתר החברה והיה רשום לי בכלל נסיעה אחרת, כמובן שדיברתי עם החברה וזה טופל, וגם infobus הורידו פתאום את הקו הזה כך שהיום אי אפשר לסגור אלא בחברה עצמה את הנסיעה הזאת. יישר כח
@umaner
דברים כדורבנות!!
אני לא בא לפסול את כל הסוכנויות למיניהם...יש כאלו שהם ממש טובות (ויש כאלה שלהפך ממש)
יש הרבה סוכנויות עם שירות לקוחות מעולה..
אגב מגיעים אלי הרבה מאוד אנשים שיש להם אלפי שקלים אצל סוכנויות מקוונות שהתקבלו בגלל ביטולי הטיסות, והסוכנויות לא עונות/לא מוכנות להחזיר...
וככה הם נופלים בין הכיסאות כי החברת תעופה לא מסכימה לתת להם שירות כי הם לא בעלי ההזמנה וגם הסוכנות מרמה...
ואני מכיר רבים מאנ"ש שהפסידו אלפי שקלים ככה.
ולצערי יש כאלו שעקב ביטולים של טיסות ואי החזרת כסף בגלל הנ"ל ובגלל כמות הכסף על הכרטיסים לילדים, נמנעים מלבוא על ראש השנה וחבל מאוד על דאבדין... -
@umaner כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
מישהו יודע מה הרמה של הסעודות בפעדער בייחס לשיינר?
שיינר ברמה גבוהה יותר בלי השוואה
)בפרט שהשנה ההפרש במחיר ביניהם הצטמצם...)