❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
@שה כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
איך מגיעים משדה תעופה WAW לחלם החיפוש באתר לא נותן תוצאה שאפשר לקנות
לכאו' צריכים לחפש רכבת מהתחנה המרכזית בורשא (Warsaw Central)
משם יש רכבות רובם עם החלפה (בלובלין) יש גם כמה רכבות ישירותתנסה להכנס לקישור הזה: https://www.omio.com/app/search-frontend/results/E3B0C5E648F9B49CB888CC07047F437E9/train?locale=en
-
מה דעת המומחים דכאן על האוטובוסים מקרקוב לאומן?
עריכה:
מקור https://sansan-bus.com.ua/
נפתח היום בנטפרי
לחפש מ Краків ל Умань
@נחמן-העמקן @אור-אורות @בעגלות-וסוסים -
@שה כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
איך מגיעים משדה תעופה WAW לחלם החיפוש באתר לא נותן תוצאה שאפשר לקנות
ידידי היקר!
אין רכבת בינעירוניות משדות התעופה השונים...בשדה יש רק רכבת לאחת התחנות בעיר ומשם מתקדמים הלאה ליעד הנכסף(לא תמיד יש רכבת בינעירונית מהתחנה שאליה מגיעה הרכבת מהשדה-כי בוורשה יש הרבה תחנות-זה להבדיל מקרקוב ושאר ערי פולין...)...אגב הרכבות הישירות מוורשה לחלם לא תמיד יוצאות מאותה תחנה..ולכן:
לגבי שאלתך:מאחר שבעיר וורשה אין תחנה אחת ראשית(למרות שיש את וורשה סנטרלה-אבל זה לא בדיוק...) בלבד כמו בשאר ערי פולין...לכן אתה יכול לחפש בKOLEO על ידי כתיבת וורשה לבד-וזה כבר כולל את כל התחנות בעיר...או לחפש בINTERCITY על ידי כתיבת וורשה ולראות שכתוב בסוגריים "כל תחנה"...
אשרינו! -
@אור-אורות כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
תחפש בPKP.
גם מה שאין אפשרות לרכוש בקולאו אפשר לרכוש שם.כמעט ואין כרטיס אחד לרכבת פולין שאפשר לרכוש בIC ואי אפשר בKOLEO...כנ"ל לגבי הכרטיסים שפה בתמונה-כולם ניתנים לרכישה בKOLEO...
וגם כפי שכתבתי כבר בעבר בקולאו יש את התמיכה בהכי הרבה ספקים של רכבות בפלטפורמה אחת(כמובן שיש גם רכבות חשמליות בתוך העיר שמשלמים שם במקום ואי אפשר להזמין כרטיס מראש עם שמירת מקום וכדומה)ויש שם גם הרבה רכבות בין שדות תעופה לערים שמוצעות על ידי ספקים קטנים...
אגב שימו לב שיש רכבות(לדוגמא-הרכבת הישירה בין וורשה לפשמישל וחזור...) שיש בהם מקטע שעולים על אוטובוס שירות עד לנקודת ההמשך של הרכבת.כי יש בעיה במסילות או דברים בסגנון...
אשרינו! -
@איש-פשוט-מאוד כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
מה דעת המומחים דכאן על האוטובוסים מקרקוב לאומן?
ידידי הדגול!
דבר ראשון רציתי לשאול אותך מה העניין שאתה מחפש דווקא באתר הזה?(אמנם זה האתר הרשמי של חברת האוטובוסים המסויימת שאתה רואה בתוצאות-וזה דבר טוב לקנות מהחברה הרשמית,וגם יש שם 15% הנחה למי שמשלם באתר...) אאאבבבללל יש עוד אתרים שהם יותר ברורים ונוחים(כדוגמת INFOBUS או TICKETS.UA)שהם לפחות באנגלית והם יותר ידידותיים למשתמש...וגם בINFOBUS יש לך לפעמים קצת מידע על החברה ועל האוטובוס(האם יש בו שירותים-או שתצטרך לחכות לעצירה כל פעם...האם יש מזגנים..שקעים..ועוד כהנה וכהנה..)וגם לפעמים יש חוות דעות של אנשים שכבר נסעו בחברה הזו...
חוץ מזה שתמיד (גם בטיסות) כדאי לבדוק באתר שמשווה מחירים מכל הספקים ואחר כך אם תרצה תזמין באתר החברה...
כי יש עוד מלא קווים מקרקוב לאומן-בהרבה שעות ביום-ולא רק אוטובוס אחד או שתיים כמו באתר הזה...
לגבי שאלתך:
לא נסעתי עדיין עם החברה הזו ולא ראיתי עליה שום דירוג ושום כלום בINFOBUS...
לפי הנסיון שלי שנסעתי עם חברות דומות-מדובר באוטובוסים פשוטים ללא שירותים וכדומה...עם מושבים פשוטים ורגילים...
אין לך למה לצפות-ואני מאמין שהם די עומדים בזמנים וכדומה(למרות שהקו הזה יוצא מפראג אז הוא עלול לצבור איחור קל...)
בקיצור זה סבבה לגמרי וסביר להניח שאתה תגיע לאומן בשמחה עם האוטובוס הזה-רק כדאי לבדוק אם יש קו של חברה אחרת בשעה שיותר מתאימה או עם תנאים יותר טובים..
אבל סך הכל זה סבבה-אבל קח בחשבון שבכללי באוטובוסים אפשר להתעכב בגבולות זמן מה כמו שאר כלי הרכב...
אשרינו! -
@בעגלות-וסוסים תודה על התגובה המושקעת
א איפה אני באמת יכול לראות את כל סוגי האוטובוסים?
את המסלול הזה נתן לי GOOGLE MAPS
ב איפה יש השוואות מחירים של כל סוגי האתרים?
ג האוטובוס הציבורי עומד בתור כמו כולם? אין לו פריבילגיה כמו לרכבת? -
ג האוטובוס הציבורי עומד בתור כמו כולם? אין לו פריבילגיה כמו לרכבת?
אין לו פריבלגיה ממש כמו של רכבת...
אבל יש לו פריבלגיות יותר מאוטובוסים פרטיים
הם גם נרשמים כולם בתור האלקטרוני מראש
(דבר שלא בוצע ע"י אומן אקספרס ופאייכלה שנה שעברה משום מה) -
@נחמן-העמקן אז למה באמת כאן באתר לא מדברים על מסלולי אוטובוס?
זה נראה יותר מהר משאר המסלולים
ואפשר אולי לסגור אוטובוס שלם לבד -
זה נראה יותר מהר משאר המסלולים
ואפשר אולי לסגור אוטובוס שלם לבדאין לנו מספיק מידע מבורר בענין
משאיר זאת ל @בעגלות-וסוסים ... -
@בעגלות-וסוסים תודה על התגובה המושקעת
בשמחה רבה,זו זכות שלי...
א איפה אני באמת יכול לראות את כל סוגי האוטובוסים?
ב INFOBUS או בtickets.ua (בו יש לפעמים יותר מבחר או כרטיסים שאינם זמינים בINFOBUS...כדאי לבדוק בשניהם..לפעמים יש מציאות טובות...)
את המסלול הזה נתן לי GOOGLE MAPS
סביר להניח..אפשר ללמוד מזה אבל לא תמיד להסתמך על זה...
ב איפה יש השוואות מחירים של כל סוגי האתרים?
כנ"ל..
ג האוטובוס הציבורי עומד בתור כמו כולם? אין לו פריבילגיה כמו לרכבת?
כבר ענו פה-יש פריבלגיה לעומת רכבים אחרים אבל לא ברמה של רכבת...
-
זה נראה יותר מהר משאר המסלוליםלמרות שהשאלה לא הופנתה אלי...רציתי להבהיר שאכן זו אופצייה שיש בה נוחות מסויימת וכמובן שהיא הכי זולה שיכול להיות אפילו יותר מרכבת ומכל דרך אפשרית...אבל לא הכי נוחה(אמנם בשביל מי שחשב על פאייכלה אז באמת זו אלטרנטיבה טובה וזולה מאוד בפער עצום.. )..אבל אין מה להשוות לנוחות של נסיעה ברכבת עם מושבים יותר נוחים ועם אפשרות קצת לחלץ עצמות וכדו'(ויש עוד יתרונות..)..
ואפשר אולי לסגור אוטובוס שלם לבד
אכן אחד הבעיות באוטובוסים הציבוריים זה שמירת העיניים לנוכח הרבה גויות שיש בהם לפעמים...אבל מה שאתה מציע זה באמת דבר נפלא...ואכן בשנה שעברה לקחתי איתי את כל הקבוצה שלי(30 איש) באוטובוס ציבורי מווארנה...האמת שזה היה אוטובוס קומותיים אז לא באמת מילאנו אותו אבל זה בהחלט עושה אווירה מיוחדת עם מניינים וכדומה-וגם זול ממש לעומת פאייכלה...צריך רק להקפיד על נימוסי המקום כדי שלא להסתבך עם הנהגים וכדי שלא יורידו אותך באיזה יער ברחבי אוקראינה(והם מסוגלים לזה...)
אשריך ידידי! -
שלום
אני רוצה לרכוש כרטיס לרכבת מפשימשל לויניצה
אני נמצא בישראל
איך אני משיג מספר אוקראיני כדי להתחבר לאתר? -
@oferbenasher כתב בהאתר החדש של רכבות אוקראינה:
שלום
אני רוצה לרכוש כרטיס לרכבת מפשימשל לויניצה
אני נמצא בישראל
איך אני משיג מספר אוקראיני כדי להתחבר לאתר?תראה את כל מה שנכתב בנושא בפוסטים הקודמים
(או שתבקש ממישהו שיש לו סים אוקראיני פעיל בארץ (לא חסר כאלה) לקנות דרך החשבון שלהם) -
שלום וברכה.
רציתי לשאול את המומחים כאן מה עדיף...
קניתי טיסה לפראג ביום ראשון לפני ראש השנה עם אל על ואני נוחת ב 09:45 בבוקר בפראג.
את הרכבת של 10:20 לפשמישל אני חושב שאני לא יכול להספיק
השאלה היא עם עדיף לחכות לרכבת לילה לפשמישל ולתפוס בבוקר את הרכבת של ויניצה יש מעלה של נוחות ושינה ברכבת שינה אבל זה חיסרון של זמן ארוך מאוד וכן מחיר לא זול או לתפוס טיסה לורשה ב 12:45 ומשם רכבות לויניצה או קייב
עוד שאלה למה אי אפשר לסגור באתר הזה https://www.cd.cz/en/spojeni-a-jizdenka/ את הרכבת מפראג לפשמישל אלא רק לקראקוב??? -
@משה-טיישר כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
קניתי טיסה לפראג ביום ראשון לפני ראש השנה עם אל על ואני נוחת ב 09:45 בבוקר בפראג.
את הרכבת של 10:20 לפשמישל אני חושב שאני לא יכול להספיק
השאלה היא עם עדיף לחכות לרכבת לילה לפשמישל ולתפוס בבוקר את הרכבת של ויניצה יש מעלה של נוחות ושינה ברכבת שינה אבל זה חיסרון של זמן ארוך מאוד וכן מחיר לא זול או לתפוס טיסה לורשה ב 12:45 ומשם רכבות לויניצה או קייבשאלה קשה מאוד.
אני לא יודע כמה רווח יהיה לך לטוס לורשא, גם משם תצטרך לקחת לפחות שתי רכבות
-
@משה-טיישר כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
או לתפוס טיסה לורשה ב 12:45 ומשם רכבות לויניצה או קייב
אין חיבור נח מוורשא לפשמישל
אפשר לקייב דרך חלםהמעלה של חלם שיש פחות ביקוש לרכבת שם ולכאורה יהיה יותר קל לתפוס כרטיסים מאשר בפשמישל
-
@ששק כתב בכרטיסי טיסה זולים - ראש השנה תשפ"ה.:
טיסה ביום א' מיד אחר ר"ה בשעה 3 אחה"צ מקישינב אני יספיק????
אם אתה יוצא במוצאי חג ועובר את הגבול רגלית (החלפת רכבים בגבול) תספיק!