❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
לכל השואלים למיניהם זה הקישור לדף היעודי שיזמה חברת אל על בו רואים אונליין בזמן אמת כמה מקומות יש בכל טיסה שלהם למשך שבוע קדימה- מי שזה ממש נחוץ לו כרטיסי אל על שיעקוב וירפרש כל העת את העמוד הזה כי מלא פעמים ביום משתחררים קצת מקומות ונתפסים מיד אז להיות על ההדק ואם מוצאים משהו הולם לכרטס מיד ללא שהיות, בהצלחה
-
יש למישהו ידיעה או הערכה כמה זמן העיכוב בגבולות בנסיעת חזור מאומן לבקאו?
נניח שהטיסה שלי ביום שני ב12 בצהריים המראה מבקאו, מתי מומלץ לצאת מאומן..?
כמובן רכב מיניוואן פרטי...
תודה מראש לעונים. -
-
@נחמן-העמקן
בוודאות?
כי זה נפק"מ...
תודה -
@דוד-סאמט כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
@נחמן-העמקן
בוודאות?
כי זה נפק"מ...
תודהככל הידוע לי בוויז אין קשר בין ההלוך לחזור
-
אם ידוע לכם
אם יש דרכון שעבר לו התוקף האם אפשר לרשום בצי'ק אין של כרטיס הטיסה אני לא מתכוון למעבר גבול אלא לצי'ק אין.
אשמח עם תחזירו לי תשובה בהקדם
תודה ושכוייח -
@נועם-מועלם כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
אם ידוע לכם
אם יש דרכון שעבר לו התוקף האם אפשר לרשום בצי'ק אין של כרטיס הטיסה אני לא מתכוון למעבר גבול אלא לצי'ק אין.
אשמח עם תחזירו לי תשובה בהקדם
תודה ושכוייחתסביר רגע מה תעשה במעבר גבול? גם אם נניח ותצליח לחמוק בצ'יק אין הרי בגבול זה נבדק ידנית
-
זה לא בשבילי אחד ביקש שאשאל את כולם
לגבי המעברי גבול הוא טוען שלא ישימו לב ומוכן למסור נפש כדי להגיע לרבנו -
@נועם-מועלם הוא לא חייב למסור נפש, אלא הוא יכול למסור ממון ולחדש דרכון זמני בנתב"ג ב800 ש"ח בערך
-
למה לא יותר קל וסביר להמנע מעגמת נפש ולעשות דרכון זמני בנתב"ג על המקום במחיר של 910 שקל? בכל אופן כדאי לדעת שזו גם אופציה ולא לסמוך על הנס,
בכל אופן לשאלתך עדיף שיעשה ציק אין באינטרנט וינפיק בדיגיטל כרטיס טיסה וככה יחסוך לפחות מקודת ביקורת אנושית אחת, וכאשר הוא ממלא בציק אין העצמאי את תוקף הדרכון שברשותו אז כמובן שירשום תוקף עם שנה קדימה כדי שהמערכת לא תזהה שזה פג תוקף- בהצלחה -
שלום
למישהו יש אולי כרטיס מיותר ברכבת ביום שני הקרוב ( 30 בספטמבר) מפשמישל לויניצה באזור השעה 2 בצהריים? מאוד יעזור לנו
מוכן לשלם טוב...