❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
שאוליהשיב לadmin ב 10 בספט׳ 2024, 14:02 נערך לאחרונה על ידי נחמן העמקן 9 באוק׳ 2024, 14:04
באתר הרכבות הפולני pkp ומבקש ממני תחנת ביניים לא הבנתי מה הכוונה.. וגם אם אני מזמין מקרקוב גלניה?
והרכבת השניה רק כדי לראות שאני מצליח לקרוא את האתר נכנסתי קודם וזה לא נותן לי לראות בכלל מפשמישל ואני לא רוצה להסתבך ברגע האמת.. -
מישהו יודע איזה חברת סלולר יש את הקליטה הכי טובה באוקראינה?
מבין ה3
Life
Kievstar
Vodafone
תודה מראש. -
@שאולי תעלה צילום מסך
-
בשביל להזמין את הרכבת מפרשמשיל לויניצא של 13:56, צריך אימות עם אם האפליקציה?
-
כן, צריך אימות.
-
ויש דרך להזמין בלי האימות?
-
אפשר דרך הסוכן הפולני
-
האתר של KOLEO?
-
@נחמן-יוסף-אדלר כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
האתר של KOLEO?
לא
אנחנו מדבריפ על זה: https://uman.pw/topic/718/הסוכן-הפולני-polrail/15אבל לאיזה תאריך אתה צריך?
יתכן שזה כבר מאוחר מידי -
בוקר טוב! אנחנו קבוצה של 7 אנשים רוצים להזמין רכבת שינה מפשמישל לבילה צרקווה שיוצאת ב6 בערב ביום שני 30.9, רוצה להזמין 2 חדרים שלמים, יש מישהו שרוצה להצטרף לחדר? ואם אני לא אמצא, יודעים אם אפשר לקנות כרטיס ולשנות את השם בהמשך?
-
אין אפשרות לשנות את השם אחרי הקניה.
-
המכירה ליום שני 30.09 תיפתח תיכף היום יום רביעי בשעה 9 בבוקר בדיוק ולהערכתי תוך דקותיים זה יחטף ויסתיים אז תהיה זמין על ההדק לתפוס מיד כפי שאתה מתיימר להצליח לעשות זאת בשני הזמנות נפרדות כי כל הזמנה זה רק 4 איש- בהצלחה רבה!
-
שלום נחמן, ברכבת האוקראינית הזמנתי כרטיס על שם IZTCHAK במקום ITZCHAK יש מה לחשוש ??
-
@מנחם כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
שלום נחמן, ברכבת האוקראינית הזמנתי כרטיס על שם IZTCHAK במקום ITZCHAK יש מה לחשוש ??
לא
-
@שלמה-ב כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
@אחד-מאנש אני אנסה
תתפוס קודם בהזמנה אחת שתי חדרים את שתי התחתונות
ככה אחרי זה יהיה לך יותר קל
כי העליונות פחות מבוקשות
וגם אנשים יראו שהמיטות התחתוהות כבר תפוסות ולא יקנו -
@נחמן-העמקן ,תודה על העצה
-
יודעים עד איזה גיל מוגדר ילד ברכבות באוקראינה?
-
בילד צריך לכתוב תאריך לידה ולפי זה הוא מחשב האם מגיע הנחה ושל כמה.
-
@שלמה-ב כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
יודעים עד איזה גיל מוגדר ילד ברכבות באוקראינה?
תלוי באיזה קויים
תראה כאן: https://uman.pw/post/5564
551/1461