❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
לא תמיד יעזור לרוץ, אבל אם אין ברירה אז זו הברירה היחידה.
לפעמים יש עצה פשוטה יותר, לעמוד מוכנים בדלת הקרון, בתיאום עם הקונדקטור, בדיוק כמו טובי האירופאים שלא מעכבים את הקונדקטור ויורדים מהרכבת בזמן, להיות מוכנים ומזומנים בסדר מופתי לירידה הצפוייה. -
זו רק הדרךכתב ב10 בספט׳ 2024, 11:23 נערך לאחרונה על ידי זו רק הדרך 9 באוק׳ 2024, 11:26
כאן המקום להזכיר את הרכבת הישירה מליז'ענסק לורשה או קרקוב וכן פשמישל ורישא וכן לכיוון ההפוך
רכבת שיוצאת פעמיים ביום בבוקר ואחר הצהרים
בורשה - אפשר לרדת בתחנה WARSZAWA SŁUŻEW. שחוסכת דרך והיא ממש צמודה לשדה התעופה ורשה שופן -
מישהו יודע איך מזמינים רכבת מקרקוב? צריך לקחת רכבת לפשמישל? אם כן, איפה מזמינים? אשמח למי שיודע למידע מפורט.. אני מסתבך עם זה כבר ימים
-
רציתי בבקשה לדעת מה הדרך המהירה ביותר להגעה לאומן מיאשי, פתוח לכל רעיון!!
-
@יוסף-טל כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
רציתי בבקשה לדעת מה הדרך המהירה ביותר להגעה לאומן מיאשי, פתוח לכל רעיון!!
דרך קצרה שהיא ארוכה: דרך מולדובה
דרך ארוכה שהיא קצרה: דרך סירט -
שאוליהשיב לadmin ב 10 בספט׳ 2024, 14:02 נערך לאחרונה על ידי נחמן העמקן 9 באוק׳ 2024, 14:04
באתר הרכבות הפולני pkp ומבקש ממני תחנת ביניים לא הבנתי מה הכוונה.. וגם אם אני מזמין מקרקוב גלניה?
והרכבת השניה רק כדי לראות שאני מצליח לקרוא את האתר נכנסתי קודם וזה לא נותן לי לראות בכלל מפשמישל ואני לא רוצה להסתבך ברגע האמת.. -
מישהו יודע איזה חברת סלולר יש את הקליטה הכי טובה באוקראינה?
מבין ה3
Life
Kievstar
Vodafone
תודה מראש. -
@שאולי תעלה צילום מסך
-
בשביל להזמין את הרכבת מפרשמשיל לויניצא של 13:56, צריך אימות עם אם האפליקציה?
-
כן, צריך אימות.
-
ויש דרך להזמין בלי האימות?
-
אפשר דרך הסוכן הפולני
-
האתר של KOLEO?
-
@נחמן-יוסף-אדלר כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
האתר של KOLEO?
לא
אנחנו מדבריפ על זה: https://uman.pw/topic/718/הסוכן-הפולני-polrail/15אבל לאיזה תאריך אתה צריך?
יתכן שזה כבר מאוחר מידי -
בוקר טוב! אנחנו קבוצה של 7 אנשים רוצים להזמין רכבת שינה מפשמישל לבילה צרקווה שיוצאת ב6 בערב ביום שני 30.9, רוצה להזמין 2 חדרים שלמים, יש מישהו שרוצה להצטרף לחדר? ואם אני לא אמצא, יודעים אם אפשר לקנות כרטיס ולשנות את השם בהמשך?
-
אין אפשרות לשנות את השם אחרי הקניה.
-
המכירה ליום שני 30.09 תיפתח תיכף היום יום רביעי בשעה 9 בבוקר בדיוק ולהערכתי תוך דקותיים זה יחטף ויסתיים אז תהיה זמין על ההדק לתפוס מיד כפי שאתה מתיימר להצליח לעשות זאת בשני הזמנות נפרדות כי כל הזמנה זה רק 4 איש- בהצלחה רבה!
-
שלום נחמן, ברכבת האוקראינית הזמנתי כרטיס על שם IZTCHAK במקום ITZCHAK יש מה לחשוש ??
-
@מנחם כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
שלום נחמן, ברכבת האוקראינית הזמנתי כרטיס על שם IZTCHAK במקום ITZCHAK יש מה לחשוש ??
לא
545/1461