❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
@בעגלות-וסוסים תודה רבה
א. האם אנו נספיק להגיעה לפשמישל את הרכבת הישירה של השעה 17:20 , או שעדיף את התחלופה של הרכבות של 16:00 לא בטוח שנספיק.
ב. איך אני מזמין כרטיסי רכבת את הכרטיסים של {פשמישל -ויניא} הזמנתי דרך קישור שיש באתר הנפלא הזה [אור בהירות הדרך].
בהזדמנות זו רציתי להודות לך בשם כל קהל אנ"ש מכל העדות והחוגים על כל הפוסטים והעזרה שלך מתוך הידע העצום למען הכלל.
אשריך זכות רבינו תעמוד לך ולמשפחתך לעד.
תודה -
מי שנוסע בטיסה של חברת לוט בשעה 5 בבוקר ביום שישי הקרוב לכיוון וורשה ושוהה בשבת בליזענסק וראשון בבוקר אני יוצא לתחנת הרכבת בפשמישל אני אם כמה מקומות פנויים ברכב פרטי טלפון ליצירת קשר 0504110305 או במייל D0504110305@GMAIL.COM
-
@נחמן-יוסף-אדלר כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
יש אופצייה לבטל כרטיסי רכבת שנרכשו מריישא לפרשמשיל באתר הפולני? ותוך כמה זמן מחזירים אתה הכסף?
כן...ברוב החברות בפולין יש נהלי ביטול מאוד מקלים...
בדרך כלל בין 5 דק' ל15 דק' לפני היציאה אפשר לקבל החזר של 85%....לאחר מכן כלום בדרך כלל...
מקבלים את הכסף תוך כמה ימי עסקים..כמדומני 3-5 ימי עסקים...
תקרא על זה פה:
https://pomoc.koleo.pl/pytanie/how-to-exchange-or-refund-a-ticket
כפי שאמרתי בעבר-כל המחירים והסכומים בקולאו-זה מדוייק לפי החברות ללא שום שינוי... -
@נועם-מועלם כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
@בעגלות-וסוסים תודה רבה
א. האם אנו נספיק להגיעה לפשמישל את הרכבת הישירה של השעה 17:20 , או שעדיף את התחלופה של הרכבות של 16:00 לא בטוח שנספיק.לדעתי אני חושב שאתם תספיקו להגיע לרכבת בפשמישל עם הרכבת הישירה...כדאי שאנ"ש יעלו פה כמה זמן לקח להם העלייה לרכבת והביקורת דרכונים-מי שנוסע בימים הקרובים..כי לרוב זה יוצא באיחור והביקורת נמשכת בזמן שהרכבת כבר אמורה לצאת-לפי הלו"ז...
אם תיקחו את החילוף זה בכלל טוב..אל תשכח שיש לך תחנה קרובה לשדה-שמשם זה יוצא עשר דק' אחרי...ב. איך אני מזמין כרטיסי רכבת את הכרטיסים של {פשמישל -ויניא} הזמנתי דרך קישור שיש באתר הנפלא הזה [אור בהירות הדרך].
את הרכבות בתוך הפולין מזמינים דרך KOLEO.PL
תכתוב WARSZAWA לכיוון PRZEMYSEL GLOWNYבהזדמנות זו רציתי להודות לך בשם כל קהל אנ"ש מכל העדות והחוגים על כל הפוסטים והעזרה שלך מתוך הידע העצום למען הכלל.
אשריך זכות רבינו תעמוד לך ולמשפחתך לעד.
תודהבשמחה ידידי היקר!
זכות שלי!
הדרכים אומרות תודה!
קצת הכרת הטוב לרב'ה!
אשרינו שזכינו! -
@יצחק-ק כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
שלום רב מעוניין לעזור לידיד קרוב שנוסע לאומן פעם שניה,
מחפש לצרף אותו לקבוצה איכותית, וזולה כמה שאפשר,
גמיש מאד בתאריך הנסיעה, למי שיש רעיון מתאים אשמח שיצור איתי קשר 05567876650יעזור לאנ"ש אם תכתוב מה הטווח מחירים...
זול זה משהו מאוד אינדבדואלי...
כל אחד ומה נחשב זול מבחינתו...
וגם יותר בפירוט מה זה איכותית?
תגיד תנאי סף... -
@זו-רק-הדרך
בסוף הסתדרתי בנס ב"ה
בהתחלה השגתי כרטיסים לרכבת ממונקאטש ללבוב
אבל מלבוב לא היה אפשרות רק רכבת ישיבה עם המתנה של שעה וחצי
התפללתי לה' שאני לא רוצה לנסוע ברכבת עם הסרטים (מספיקים לי הסרטים שאני עובר בעצמי...)
וכשהייתי רגע לפני ייאוש מצאתי רכבת מאיבנו פרנקובסק שיש לה קרון שלם שנפתח עכשיו ולא נמכר מלבוב
בקיצור תהיה לי המתנה של שעה ואז אוכל להמשיך לישון בכיף עד קייב
חסדי ה' כי לא תמנו
כח התפילה! -
@זו-רק-הדרך כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
@זו-רק-הדרך
בסוף הסתדרתי בנס ב"המה קרה שבסוף נפלה לך ההחלטה להקדים את טיסתך?
-
אני יכתוב את הפרשנות שלי רק אם זה יהיה במדור 'חדשות ועדכונים'....
בכל אופן עכשיו צריך להמשיך לבנות את המסלול
זו הרכבת מבודפשט, מישהו יודע אם באמת מספיקה ההמתנה בשביל החתמת דרכונים הונגרית (כבר שאלו את זה פה אלף פעם ובכל זאת..) -
@זו-רק-הדרך כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
אני יכתוב את הפרשנות שלי רק אם זה יהיה במדור 'חדשות ועדכונים'....
אם תכתוב אני יעלה את זה לשם... שירות מיוחד...
בכל אופן עכשיו צריך להמשיך לבנות את המסלול
זו הרכבת מבודפשט, מישהו יודע אם באמת מספיקה ההמתנה בשביל החתמת דרכונים הונגרית (כבר שאלו את זה פה אלף פעם ובכל זאת..)לפעמים מספיקים ולפעמים לא,
אני מקווה שאצלך זה יהיה בפעמים שכן -
מה ההגדרה הזו אומרת? כלומר, איך זה עובד שם?
הם מתחילים להחתים והרכבת יוצאת עם מי שהספיק? -
@בעגלות-וסוסים כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
@בעגלות-וסוסים תודה רבה
א. האם אנו נספיק להגיעה לפשמישל את הרכבת הישירה של השעה 17:20 , או שעדיף את התחלופה של הרכבות של 16:00 לא בטוח שנספיק.בדקתי באתר של הרכבות ,
יש אפשרות של שתי רכבות בשעה 15:40 ומגיעים לפשמישל בשעה 20:50
או רכבת בשעה 16:00 ומגיעים בשעה 22:50
הרכבת הישירה של 17:50 מגיעה לפשמישל בשעה 23:14
ובשעה 23:26 יש לנו רכבת לכיוון וינצא כך לא נוכל להספיק
לכן מה נראה לך מומלץ להספיק את הרכבת של שעה 16:00 או אפילו של שעה 15:40, אני אזכיר אנו נוחתים בשעה 14:50.
תודה רבה -
@בעגלות-וסוסים
מדובר בבחור ישיבה (ליטאי) שמור,
מחפש כרטיס במחיר 700 800 דולר הלוך חזור,
אבל הכי חשוב מחפש להצטרף למישהו, אין לו שום הבנה בנסיעות כאלו. -
בדקתי באתר של הרכבות ,
יש אפשרות של שתי רכבות בשעה 15:40 ומגיעים לפשמישל בשעה 20:50
או רכבת בשעה 16:00 ומגיעים בשעה 22:50 הרכבת הישירה של 17:50 מגיעה לפשמישל בשעה 23:14
ובשעה 23:26 יש לנו רכבת לכיוון וינצא כך לא נוכל להספיק
לכן מה נראה לך מומלץ להספיק את הרכבת של שעה 16:00 או אפילו של שעה 15:40, אני אזכיר אנו נוחתים בשעה 14:50.
תודה רבההכי טוב אם תיקח את אחת מהמוקדמות יותר...למרות שלדעתי גם עם הישירה אתה תספיק את הרכבת לוויניציה...בדרך כלל רכבות אוקראינה תמיד מתעכבות-לא יצא לי אף לא פעם אחת שהם יצאו בזמן מפולין...רק בתחנות באוקראינה הם הגיעו בזמן...וגם לרוב יש שם תורים גדולים ועיכובים כך שזה לא בעיה-אבל כמובן שאיני רוצה לקחת אחריות על זה...
אם תיקח את הרכבת של 16:00 אז כדאי לעלות בתחנה Otwock
כדי שיהיו לך עוד כמה דקות וגם זה אותו מרחק פחות או יותר... -
@יצחק-ק כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
@בעגלות-וסוסים
מדובר בבחור ישיבה (ליטאי) שמור,
מחפש כרטיס במחיר 700 800 דולר הלוך חזור,
אבל הכי חשוב מחפש להצטרף למישהו, אין לו שום הבנה בנסיעות כאלו.אבל מן הסתם הוא לא ירצה מישהו עם סמארטפון או לנסוע באוטובוס\רכבת..לא?
תגיד לי אתה מה נראה לך... -
@בעגלות-וסוסים
משום מה אני לא מצליח ליכנס למכירת הכרטיסים
רשמתי יציאה ומקום יעד וכן תאריך ושעה
אך האתר עושה לי בעיות ולא נותן לי להתקדם הלאה -
יש למישהו מושג לגבי טיסות FLEX ב-אלעל כמה אחוז הם מחזירים במקרה שאני רוצה לבטל את הטיסה,
ותוך כמה זמן, -
@בעגלות-וסוסים תודה על ההתייחסות והעזרה,
בשנה שעברה הוא נסע ברכבת, העניין שהוא לא מעוניין ליסוע לבד.
יש לך רעיון?