❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
תודה רבה לעוסקים במלאכה על האשכול החשוב
אם אני מזמין 4 מיטות ברכבת שינה בוקרשט קישינב האם אני יקבל חדר שלם ומה אפשר לעשות בעניין?
בהתכתבות איתם הם אמרו לי שזה לפי הזמינות באופן אוטומטי...
וסתם כך אם למישהו יש מידע על הרכבת הזו -
@זו-רק-הדרך כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
אם אני מזמין 4 מיטות ברכבת שינה בוקרשט קישינב האם אני יקבל חדר שלם ומה אפשר לעשות בעניין?
וסתם כך אם למישהו יש מידע על הרכבת הזואתה מדבר על רכבת 106?
זה מה שיצא לך הכי טוב? (לא עדיף להמשיך במעבורת מאשר להכנס לעומס של מולדובה?)עכ"פ לי באופן אישי אין שום מידע על הרכבת הזו
אדרבה, תהיה הראשון ותוכל לעדכן כאן את אנ"ש... -
@נחמן-העמקן כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
וכמובן גם הסעות מסודרות של אומן אקספרס/פאייכלה
לא בטוח שיהיה השנה.
-
וסתם כך אם למישהו יש מידע על הרכבת הזואין לי מידע מדויק על הרכבת הזו, אבל לפי מה שאני מבין ברכבת זו אין שום אפשרות לבחור מקומות ומקבלים מקומות לפי הסדר, ככה שלכאורה תקבלו 2 מיטות למעלה ו2 מיטות למטה, חוץ מזה מי שלא בחר בעצמו את המקום ברכבת יהיה יותר קל לשכנע אותו להחליף מקום, אבל זה השערות ולא מידע מדויק.
תעדכנו אחרי הנסיעה לטובת אנ"ש מה אכן היה.נ.ב.
לכאורה עדיף ובפרט בערב ראש השנה לנסוע ברכבת (בלילה זה גם רכבת שינה) לסוצ'אבה או לעבור במעבורת ולא להיכנס לבוקרשט העמוסה. -
ממה שראיתי קצת פה ובכלל
המעברת זה לא משהו מסודר מי יודע מה
היא אורכת זמן בעצמה ובכלל לא אמינה כל כך
לכן חשבת שרכבת שינה זה ניצול זמן במחיר זול ויחסית בלי בעיות בשמירת עיניים
הבנתי שצריך לאסוף את הכרטיסים הפיזיים בתחנה (צריך לבחור תחנת איסוף מראש בשעת ההזמנה)
וחשבתי לרדת אולי בתחנה לפני קישינב כדי לחסוך זמן נסיעה הן ברכבת והן במונית עד מוגילוב
כמובן, אני ינסה לפרסם פה על הנסיעה ברכבת כדי לעשות מניין
מכל מה שבדקתי זה יוצא זול יחסית
מדובר על יום ראשון ה29/09 יציאה ב19:00 מבוקרשט -
המעבורת זה לא משהו מסודר מי יודע מה
איך שאני מבין זה משהו די מסודר אבל אנחנו עדיין לא מורגלים בו.
כל מעבר גבול לוקח זמן, שם איך שהבנתי השתפר לאחרונה מאד וזמן ההמתנה הרבה יותר קצר.
מקווה שאחרי ראש השנה הבעל"ט יהיה לי מידע ברור ומסודר בנושא (מנסיון החברים הקרובים). -
ייתכן.
אבל צריך מונית עד שם ומשם...
יש שם מוניות בכלל? -
אם רוצים לחסוך בזמן אפשר לנסוע במונית או אוטובוס פרטי דרך שם
אם רוצים לחסוך בכסף אפשר לנסוע עם קו תח"צ שנוסע דרך שם.
יכול להיות שיש גם קווי אוטובוס עד לשם או משם.
https://www.google.com/maps/place/Orlovka+Customs+(UA-RO)/@45.2843707,28.4534002,18.92z/data=!4m6!3m5!1s0x40b738cb3ff1b173:0x2eeedb8bfa95dec4!8m2!3d45.283899!4d28.453761!16s%2Fg%2F11t4cc7jd_?authuser=0&entry=ttu -
אויש
קווי אוטובוס...
לא נראה לי שווה החסכון אל מול השמירת עיניים...
רכבת שינה זה משהו שמרחם על העצמות שלך, נותן לך מרחב של פרטיות ובד בבד מקדם אותך (די לאט) לכיוון שלך
כאן זה גם יוצא די זול.
האמת, בדקתי עכשיו לקחת מונית בכל הדרך (טנדר של 9) וייתכן שזה משתלם
יש לי רק שני בעיות- מה אני עושה אם עוצרים אותי במחוז אודסה בשעת העוצר (מה שקרה שנה שעברה להרבה אנשים)?
- איך אני משיג מונית באוקראינה אחרי המעבורת?
-
חשבתי על רעיון פשוט אולי ליצור כאן קבוצות של ארבעה אנשים ברכבות ולסגור ביחד הזמנה כדי לדאוג שבחדרים יחד יהיו אנשים מאנ"ש וגם כדי שלא כל המקומות ברכבת יהיו תפוסים מזה שכל אחד קנה ארבעה מקומות
-
@srayashimi כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
חשבתי על רעיון פשוט אולי ליצור כאן קבוצות של ארבעה אנשים ברכבות ולסגור ביחד הזמנה כדי לדאוג שבחדרים יחד יהיו אנשים מאנ"ש וגם כדי שלא כל המקומות ברכבת יהיו תפוסים מזה שכל אחד קנה ארבעה מקומות
ניתן לעשות זאת כאן בשמחה
בקטגוריות של התארגנות לנסיעות קבוצתיות
לבחור את המדינה המתאימה לציין את התאריך המתאים ואת פרטי הרכבת -
האם יש מישהו שיש לו ווצאפ והוא יודע אוקראינית שיוכל לתווך בין אנ"ש הפשוטים לחברות המוניות הרבות שיש באוקראינה ובפרט באזור איזמעיל וכו'?
-
@נחמן-העמקן כתב בטבלת רכבות חזור:
קייב-וינה ממשיך לוינה
לא נראה לי שזה אותה רכבת
הרכבת קייב וינה תופסת טרמפ על הרכבת הזו
כדאי להבהיר את זהאני גם לא רואה אפשרות לקנות כרטיס לרכבת הזו מצ'ופ לבודפשט
-
@admin כתב בטבלת רכבות חזור:
@נחמן-העמקן כתב בטבלת רכבות חזור:
קייב-וינה ממשיך לוינה
לא נראה לי שזה אותה רכבת
הרכבת קייב וינה תופסת טרמפ על הרכבת הזו
כדאי להבהיר את זהאני גם לא רואה אפשרות לקנות כרטיס לרכבת הזו מצ'ופ לבודפשט
הרכבת היא אותה רכבת,היא מגיעה מאוקראינה חלק מהקרונות ממשיכים להונגריה וחלק ממשיכים גם לוינה
יש דרך לרכוש על הקו הזה כרטיסים ולכן ציינתי שזה ממשיך לוינה, ואסביר:
רכישת הכרטיסים לוינה לא אפשרית מכיון שצריך אימות באפליקציית דיהאך באתר ההונגרי ניתן לרכוש לרכבת זו כרטיסים מקייב (וכן מצ'ופ) לבודפשט ולעוד יעדים בהונגריה
דא עקא שהמחירים באתר ההונגרי יקרים מאוד ומצומצמים מאוד
לכן הפיתרון הוא לרכוש את הכרטיס בשלושה שלבים:- א. מקייב לצ'ופ על הרכבת הנ"ל באתר האוקראיני
- ב. מצ'ופ לזהוני על אותה הרכבת באתר ההונגרי
- ג. מזהוני לבודפשט וכיוצ"ב באתר ההונגרי.
בשיטה הזו ניתן להשיג את הכרטיסים בזול וגם יש הרבה יותר כרטיסים
בשיטה זו ניתן לרכוש כרטיסים גם לוינה, זאת אומרת לא לוינה עצמה, אבל לתחנה האחרונה בהונגריה (הגיישלאום) שנמצאת במרחק של 40 דק' מנמל התעופה של וינה!
-
@1717 כתב בהמדריך המלא לרכישת כרטיסים לרכבות 🎫:
שלום לכולם
מי מבין מי יודע?
ישנה רכבת שיוצאת כל יום ממונקטש לאודסה ב 20:50 בערב במסלול שלה יש לה תחנה בחמילנצקי אך לא ניתן לקנות בה כרטיסים לחמילנצקי רק לתחנה שלפני ולתחנה שאחרי
האם זה אומר שאי אפשר לרדת בחמילנצקי?ניתן לרדת בחמלנצקי (והרכבת עוצרת שם הרבה זמן יותר מרבע שעה)
-
@1717 כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
אני מבין שנסעת שם
אשמח לשמוע האם הרכבת הזו היא ישנה או חדשה
והאם מחלקה שניה שם היא סבירה?לא נסעתי שם
אינני יודע
זה ללא מיזוג אויר
חוץ מזה אין לדעת ברכבות יכול להיות כל קרון משהו אחר -
שלום לכולם
מי מבין מי יודע?
ישנה רכבת שיוצאת כל יום ממונקטש לאודסה ב 20:50 בערב במסלול שלה יש לה תחנה בחמילנצקי אך לא ניתן לקנות בה כרטיסים לחמילנצקי רק לתחנה שלפני ולתחנה שאחרי
האם זה אומר שאי אפשר לרדת בחמילנצקי?ניתן לרדת בחמלנצקי (והרכבת עוצרת שם הרבה זמן יותר מרבע שעה)
ההגיון שמאחורי הסיבה הזו זה בגלל שהם רוצים לחלק את האנשים ולפנות מקומות לאנשים שצריכים להגיע מאודסה
הרכבת עוצרת שם ואפשר לרדת ולעלות -
שלום לכולם
מי מבין מי יודע?
ההגיון שמאחורי הסיבה הזו זה בגלל שהם רוצים לחלק את האנשים ולפנות מקומות לאנשים שצריכים להגיע מאודסה
הרכבת עוצרת שם ואפשר לרדת ולעלותנכון מאוד
זו לא רק סברא
זו תשובה רשמית שקיבלנו מהחברה במענה לפניות דומות.נזכיר גם כי ניתן לפנות לחברה באמצעות האתר החדש פניות לחברת הרכבות באתר החדש
כשהאתר בגרסה האוקראינית (ולא באנגלית)
בצד ימין למעלה על השורה החומה בכיתוב "Поділитися враженнями" (בתרגום לעברית "שתף את הרשמים שלך")