❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
@admin כתב בטבלת רכבות חזור:
@נחמן-העמקן כתב בטבלת רכבות חזור:
קייב-וינה ממשיך לוינה
לא נראה לי שזה אותה רכבת
הרכבת קייב וינה תופסת טרמפ על הרכבת הזו
כדאי להבהיר את זהאני גם לא רואה אפשרות לקנות כרטיס לרכבת הזו מצ'ופ לבודפשט
הרכבת היא אותה רכבת,היא מגיעה מאוקראינה חלק מהקרונות ממשיכים להונגריה וחלק ממשיכים גם לוינה
יש דרך לרכוש על הקו הזה כרטיסים ולכן ציינתי שזה ממשיך לוינה, ואסביר:
רכישת הכרטיסים לוינה לא אפשרית מכיון שצריך אימות באפליקציית דיהאך באתר ההונגרי ניתן לרכוש לרכבת זו כרטיסים מקייב (וכן מצ'ופ) לבודפשט ולעוד יעדים בהונגריה
דא עקא שהמחירים באתר ההונגרי יקרים מאוד ומצומצמים מאוד
לכן הפיתרון הוא לרכוש את הכרטיס בשלושה שלבים:- א. מקייב לצ'ופ על הרכבת הנ"ל באתר האוקראיני
- ב. מצ'ופ לזהוני על אותה הרכבת באתר ההונגרי
- ג. מזהוני לבודפשט וכיוצ"ב באתר ההונגרי.
בשיטה הזו ניתן להשיג את הכרטיסים בזול וגם יש הרבה יותר כרטיסים
בשיטה זו ניתן לרכוש כרטיסים גם לוינה, זאת אומרת לא לוינה עצמה, אבל לתחנה האחרונה בהונגריה (הגיישלאום) שנמצאת במרחק של 40 דק' מנמל התעופה של וינה!
-
@1717 כתב בהמדריך המלא לרכישת כרטיסים לרכבות 🎫:
שלום לכולם
מי מבין מי יודע?
ישנה רכבת שיוצאת כל יום ממונקטש לאודסה ב 20:50 בערב במסלול שלה יש לה תחנה בחמילנצקי אך לא ניתן לקנות בה כרטיסים לחמילנצקי רק לתחנה שלפני ולתחנה שאחרי
האם זה אומר שאי אפשר לרדת בחמילנצקי?ניתן לרדת בחמלנצקי (והרכבת עוצרת שם הרבה זמן יותר מרבע שעה)
-
@1717 כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
אני מבין שנסעת שם
אשמח לשמוע האם הרכבת הזו היא ישנה או חדשה
והאם מחלקה שניה שם היא סבירה?לא נסעתי שם
אינני יודע
זה ללא מיזוג אויר
חוץ מזה אין לדעת ברכבות יכול להיות כל קרון משהו אחר -
@נחמן-העמקן כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
שלום לכולם
מי מבין מי יודע?
ישנה רכבת שיוצאת כל יום ממונקטש לאודסה ב 20:50 בערב במסלול שלה יש לה תחנה בחמילנצקי אך לא ניתן לקנות בה כרטיסים לחמילנצקי רק לתחנה שלפני ולתחנה שאחרי
האם זה אומר שאי אפשר לרדת בחמילנצקי?ניתן לרדת בחמלנצקי (והרכבת עוצרת שם הרבה זמן יותר מרבע שעה)
ההגיון שמאחורי הסיבה הזו זה בגלל שהם רוצים לחלק את האנשים ולפנות מקומות לאנשים שצריכים להגיע מאודסה
הרכבת עוצרת שם ואפשר לרדת ולעלות -
@זו-רק-הדרך כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
@נחמן-העמקן כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
שלום לכולם
מי מבין מי יודע?
ההגיון שמאחורי הסיבה הזו זה בגלל שהם רוצים לחלק את האנשים ולפנות מקומות לאנשים שצריכים להגיע מאודסה
הרכבת עוצרת שם ואפשר לרדת ולעלותנכון מאוד
זו לא רק סברא
זו תשובה רשמית שקיבלנו מהחברה במענה לפניות דומות.נזכיר גם כי ניתן לפנות לחברה באמצעות האתר החדש פניות לחברת הרכבות באתר החדש
כשהאתר בגרסה האוקראינית (ולא באנגלית)
בצד ימין למעלה על השורה החומה בכיתוב "Поділитися враженнями" (בתרגום לעברית "שתף את הרשמים שלך") -
איפה יש טבלאות מחירים של צ'רטרים למיניהם?
-
@איש-פשוט-מאוד כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
איפה יש טבלאות מחירים של צ'רטרים למיניהם?
פה.
ובאתרי החברות או בטבלאות המפורסמות בדר"כ בערבי שבתות. -
שלום וברכה וישר כח על האתר המועיל
לגבי קנית כרטיסי רכבת. אתם פרסמתם לוח של הרכבות מאוקראינה לפולין עם זמנים ומספרי רכבת. אבל באתר של הרכבת אני לא מוצא דרך לקנות לפי רכבת, רק לעשות חיפוש מתחנת מוצא מסוימת לתחנת היעד ושם אני מנסה ולא עולה לי כלום, גם כשאני שם את תחנות המוצא והיעד שכתובים בלוח שפרסמתם. אני עושה עכשיו נסיונות עם תאריכים קרובים כדי להתאמן, אבל לא יוצא כלום, לא לחלם ולא לוורשה וכו', האם אין דרך למצוא את הרכבת לפי מספר וזמן ולא בחיפוש שלהם? -
@אמר-המאסף כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
שלום וברכה וישר כח על האתר המועיל
לגבי קנית כרטיסי רכבת. אתם פרסמתם לוח של הרכבות מאוקראינה לפולין עם זמנים ומספרי רכבת. אבל באתר של הרכבת אני לא מוצא דרך לקנות לפי רכבת, רק לעשות חיפוש מתחנת מוצא מסוימת לתחנת היעד ושם אני מנסה ולא עולה לי כלום, גם כשאני שם את תחנות המוצא והיעד שכתובים בלוח שפרסמתם. אני עושה עכשיו נסיונות עם תאריכים קרובים כדי להתאמן, אבל לא יוצא כלום, לא לחלם ולא לוורשה וכו', האם אין דרך למצוא את הרכבת לפי מספר וזמן ולא בחיפוש שלהם?ידידי היקר
האתר האוקראיני עובד כשורה
מורשא לא ניתן לרכוש כרטיסים ישירם לאוקראינה
ולא ניתן לרכוש כרטיסים לפי מספרי רכבת
אני לא יודע מה הבעיה אצלך
אתה נכנס לאתר בגרסה האנגלית?
אתה בוחר שם תחנה מרשימה נפתחת? -
@אמר-המאסף כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
כן, אני נכנס לאתר באנגלית ושם תחנת מוצא כגון קייב פס, חרקוב פס, ושם תחנת יעד כגון ווארשה, חלם, פשמישל. מנסה גם עם קונקשן ועולה לי בחיפוש שאין נסיעות. מוזר. אולי בגלל שלא נרשמתי עם מספר טלפון?
לא קשור למספר טלפון
אתה מחפש ל20 יום הקרובים?הנה חיפוש מהרגע לשם הדוגמא:
-
-
-
פוסט זה נמחק!
-
@זו-רק-הדרך כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
גם אני בדקתי מצ'רנוביץ ללבוב והוא לא הביא לי את הרכבת של 7 בבוקר ועוד רכבות שמופיעות בכל האתרים האחרים
משהו מוזר...
גם ללא זמינות זה לא מופיעכלומר, אצל הסוכנים זה מופיע, ובאותו תאריך באתר הרשמי זה לא מופיע?
או שגם אצל הסוכנים זה לא הופיע?
כי בקו הזה היו הרבה שינויים בתקופה האחרונה -
@yairrot11 כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
יש לי חזור מבוקרשט בתאריך 6/10בשעה 22:00.
אחרי החג.
למישהו יש המלצות כיצד לעשות את הנסיעה הזו ברכבת ?אין (אין כ"כ רכבות לבוקרשט בלא"ה אבל פה גם אין זמן מספיק)
-
-
@admin כתב במידע, חדשות ועדכונים שוטפים.:
@admin כתב במידע, חדשות ועדכונים שוטפים.:
יש לנו עוד יעד מאוד חסר - זה וינה, ושם הוספנו יחד עם ÖBB האוסטרית מוצר משותף שבו אנשים נוסעים עד צ'ופ, עוברים רכבת ונוסעים לווינה.
זה אומר שהרכבת קייב-וינה לא ישירה אלא האנשים עוברים בצ'ופ מרכבת לרכבת?
ככה זה נראה.
צריך לשאול את זה שנסע שם בשבועות