❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
@מוישהה כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
שלום חיפשתי באינפובוס רכבת מצופ לקייב ב30 ל9 והיה כתוב שכל המושבים אזלו האם זה נכון או שהרכבת עדיין לא נפתחה וכן האם במעבר הגבול זהוני אפשר ברכב או ברגל
לא נפתח עדיין (20 יום מראש)
ואל תקנה באינפובוס אלא באתר האוקראיני הרשמימעבר צ'ופ ברכב או ברכבת בלבד
-
@אלחנן כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
אני מחפש נסיעה ברכבת שינה מפולין לחמנלצקי [כדי להגיע למזיבוז].
אשמח לעזרה במציאת רכבת לילה כזאת.
תודהתסתכל בטבלת רכבות מפולין לאוקראינה
רכבות מס' 36, 716, 706 , עוצרות בחמלניצקי(גם 74 אך היא איננה זמינה לרכישה החל מהיום)
-
שלום רציתי לדעת האם יש תחבורה מקלוז נאפוקה רומניה
תודה רבהרכבות? אין משהו רלוונטי מקלוז' עד הגבול, מהגבול של סיגעט יש מספר רכבות ביום לכיוון אומן בתחנת סולוטובינו (כ20 דק' הליכה מהגבול)
אוטובוסים תח"צ, אין לי מושג.
-
שלום רציתי לדעת האם יש תחבורה מקלוז נאפוקה רומניה
שלום מוישה הצדיק!
בעיקרון אפשרי גם לקחת אוטובוס/רכבת לסוצ'אבה(זה גם ככה מקדם אותך בדרך...) ומשם או לנסוע לצ'רנוביץ' ומשם לוויניצה/אומן-באוטובוס או במונית...או לקחת אוטובוס מסוצ'אבה ישר לוויניצה וכנ"ל גם בחזור...אגב הנסיעה ברכבת מקלוז' לסוצ'אבה יכולה להיות מאוד יפה בפרט בחורף באיזור חנוכה-יש שלג ואיילים וכו' וכו' פלאי הבריאה...אפשר למצוא את האוטובוסים באתרים הנפוצים ויש גם את הספק הזה(אין לו כל השבוע ובפרט לא בהלוך..):https://gunsel.ua/אשרינו!
שבת שלום ומבורך! -
איך אוכל לוודא שקו 36 מפשמישל לחמנלצקי הוא רכבת שינה ולא רכבת ישיבה.
זה רכבת שינה
אפשר לראות במפה שזה עם חדרים של ארבע בחדר (2 למטה ו2 למעלה)@אלחנן כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
ואם אני צריך ליסוע בתאריך ה02.09 האם אני יכול לסגור מעכשיו?
המכירה נפתחת 20 יום לפני הנסיעה ב9:00 בבוקר
-
נכנסתי לאתר סתם כדי לראות האם יש מטות פנויות ב20 ימים הקרובים ורק ברכבת אחת היה מקום...
זה אומר שצריך לסגור כרטיסים על השנייה שהמכירה נפתחת??עכשיו זה תקופה של החופש והכרטיסים נגמרים שם בשניות
בהתחלת ספטמבר אמור להיות קצת יותר רגוע
אבל עדיין מומלץ לקנות ב9:00 -
בצילום מסך של הכרטיסים לרכבת..
איך רואים איזה מחלקה אני בוחר כי לא נראה שיש שם אופציה של בחירת מחלקה.?מחלקה ראשונה נגמר תוך כמה שניות מהפתיחה
נדיר להספיק לראות את זה :)תנסה לבדוק בקווים אחרים בתוך אוקראינה שפחות מבוקשים (לא יודע איפה אין ביקוש אולי רכבות במזרח) ותראה איך נראה רכבת עם יותר אפשרויות בחירה
-
-
ומה עם מה שאמרו שצריך אימות באפליקציה הנקראת דיה שהיא זמינה רק לאזרחי אוקראינה??
זה רק לחלק מהרכבות
איך אני משיג אימות במספר ארופאי בסגירה??
הציעו כאן כל מיני אתרים שנותנים מספר וירטואלי חפש כאן בפורום איפה דיברו על הנושא
-
@admin כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
הציעו כאן כל מיני אתרים שנותנים מספר וירטואלי
https://onlinesim.io/free_numbers/ukraine