❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
@נחמן-הלוי כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
מי מדבר על מזגן איך הצלחת להשיג כרטיסים נכנסתי באתר ומיד בהתחלה הוא כותב לי שמישו כבר תפס את המקומות אם למישו יש כרטיסים של הרכבת כמובן בתוספת תשלום אשמח שיעדכן אותי תודה רבה
בזמני דחק אני ממליץ לנסות להזמין כרטיס מקייב וכך יש יותר מקומות ויותר סיכוי לתפוס...אבל אמנם זה יותר יקר
אבל עולים בוויניציה כרגיל -
@נחמן-הלוי כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
מי מדבר על מזגן איך הצלחת להשיג כרטיסים נכנסתי באתר ומיד בהתחלה הוא כותב לי שמישו כבר תפס את המקומות אם למישו יש כרטיסים של הרכבת כמובן בתוספת תשלום אשמח שיעדכן אותי תודה רבה
תזדרז מהר לקנות את אותם מקומות מקייב ולא מויניצא כי ברגע זה עדיין יש עוד קצת מקומות אחרונים
-
@אחד-מאנש כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
האם שמתם לב לכך שברכבת ישיבה מהירה שנפתחה הבוקר ליום ראשון צום גדליה בערב מויניצא לפשמישל מצויין שם שזה רכבת ללא מזגן?
האם הקו הזה הוא לא באופן קבוע עם מיזוג?בימים האחרונים כמה רכבות בקו זה נפתחו ללא מזגן.
-
@מנחם כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
יש לי טיסה מהונגריה לישראל ביום שני 19:45 , אני מתלבט האם לקנות כרטיס ויניצה - צ'ופ של השעה 23:29 ואז אני יגיע באחד בצהריים יום שני לצ'ופ [כלומר 12:00 שעון הונגריה] ואז יש רכבת ב 14:16 , ואני מגיע לבודפשט 18:39 , נראה לי צמוד מדיי, אם אני ייסע במונית או משהו כזה זה סבבה.
תבדוק מתי זה מגיע לתחנת FERIHEGY, בדר"כ כ20 דקות לפני + קרוב יותר לשדה.
אם אין לך מזוודה, ואתה לבד וזריז, תוכל במצב כזה להספיק צמוד.@מנחם כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
או שפשוט עדיף להזמין ויניצא - צ'ופ של 21:38
תבדוק אם יש רכבת לפני זה שחוצה את הגבול.
-
@shmuel כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
שלום רציתי לשאול מישהוא שמבין אני קניתי את הרכבת שמשל פראג ותפסתי חדר שלם של 4 אבל הזנתי רק 3 נוסעים איך אני מוסיף נוסע נוסף יש לציין שכבר שילמתי מחיר של 4 נוסעים והחברה לא עונה לי למייל ולהתקשר אליהם זה מסובך לי
יש לך 4 כרטיסים?
-
לא רק תפסתי חדר שלם של מיטות ומתי שאתה תופס חדר שלם זה אותו מחיר בין אם זה 1 2 3 4 אנשים הזנתי בזמנו 3 נוסעים אפילו שיכולתי להזין גם 4 באותו מחיר עכשיו אני רוצה להוסיף נוסע רביעי עקרונית אני יכול לבטל את החדר ואז לתפוס אותו שוב ולהזין 4 אנשים רק אני לא יודע אם זה יופיע באתר האופציה הזו אחרי שאני יבטל
-
זה המקום ליידע ולהזכיר שוב כי יש עדיין מקומות בטיסה סדירה הלוך של חברת ישראייר שיוצאת ביום שני 30/09 במחיר של כ160$ בלבד לשני היעדים הבאים:
בודפשט המראה בשעה 07:30 בבוקר
בוקרשט המראה בשעה 23:45 בלילה (קצת מאוחר למי שרוצה להספיק זכור ברית בניחותא)
אפשר להזמין ישירות באתר האינטרנט של חברת ישראייר או בכל אתר טיסות סביבות המחיר המוזל שציינתי, ולא לקנות את זה מסוכני הנסיעות של אומן כי הם יפקיעו לכם את המחיר כפול, בהצלחה -
הצעה לא אטרקטיבית:
מי שרוצה יש לי כרטיס אחד לרכבת שינה מוופניארקה לפשמישל ביום ראשון בערב-19:30 בערך..מגיעים לפשמישל ב6:00 בבוקר ואז יש את התור לביקורת דרכונים-ברכבות מיטות כולם יורדים יחדיו מהרכבת וכל מי שקודם בתור הוא עובר ראשון את הביקורת...
זה מיטה תחתונה בקרון 3.אין לי מושג מי עוד בחדר...מי שמעוניין אף על פי כן...אני מוכר זאת במחיר עלות כמובן...בהצלחההסיבה שסגרתי את זה-זה בגלל הלחץ שהיה-שלא הצלחתי לרכוש למישהו אז סגרתי-אבל לאחר מכן הצלחתי...
מקסימום אחזיר זאת באחת התחנות...כל הקודם זוכה (או שלא...חחח..)
-
לא רק תפסתי חדר שלם
(אם אני מבין נכון) אם תפסת חדר שלם אתה אמור לקבל 4 כרטיסים כך שאתה יכול להעלות 4 נוסעים
עקרונית אני יכול לבטל את החדר ואז לתפוס אותו שוב ולהזין 4 אנשים רק אני לא יודע אם זה יופיע באתר האופציה הזו אחרי שאני יבטל
אל תבטל, האופציה הזו לא תהיה זמינה באופן מידי וסתם תתקע
-
דרושים לי 5 כרטיסים לרכבת מס. 715 מויניצה (או מקייב) לפשמישל לצום גדליה בצהריים.
או מביילה צ'רקווה לפשמישל.
052-7120001
a0527120001@gmail.com
תודה. -
קיבלתי 3 כרטיסים כי הזנתי 3 שימות הם לא ישלחו לי כרטיס בלי שם רק השאלה אם אני יראה להם שיש לי חדר שלם אם הם יתנו לי לעלות נוסע רביעי בלי כרטיס
לא מכיר את המדיניות של החברה הזו, אולי יש כאן מישהו שיודע?
-
אם יש לי ברכבת ישיבה 715 מויניצה לפשמישל כרטיסים עם שמות אחרים זה מעכב??
-
קיבלתי 3 כרטיסים כי הזנתי 3 שימות הם לא ישלחו לי כרטיס בלי שם רק השאלה אם אני יראה להם שיש לי חדר שלם אם הם יתנו לי לעלות נוסע רביעי בלי כרטיס
רגיוג'ט? על הכרטיסים שלהם לא כתוב שמות.
הם שולחים רק 3 כרטיסים אם מזינים 3 שמות, ומזהירים שהרביעי לא יוכל לעלות.
אם יש חדר אחר פנוי במחלקה תרכוש אותו ואח"כ תבטל. -
@איש-יהודי-0 כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
אם יש לי ברכבת ישיבה 715 מויניצה לפשמישל כרטיסים עם שמות אחרים זה מעכב??
רשמי, כן
מעשי, בדרך כלל לא
נכתב על זה כבר רבות כאן
בלי לקיחת אחריות