❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
@בעריש כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
מי שיש לו מידע על קווי תקשורת ללא הגבלה לפלאפונים כשרים,
וכן האם סים אוקראיני יעבוד לי על פלאפון תומך כשר אשמח שיעדכןיש ב"אומן סטור"
0533140940
באוקראינה זה עובד חלק ובמדינות הסמוכות עובד לקצת זמן
יש להם אפשרות באותו מחיר , שיראו בארץ את המספר שלכם וכן שיחגו למס' שלכם ולא למספר אחר.
אם יש סים אוקראיני זה יוצא יותר זול
יש להם שירות מצוין ומעולה, אך אני לא יודע את המחירים.
בהצלחה -
@איש-פשוט-מאוד כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
מחפש רעיונות לכרטיסים זולים השבוע
@אחד-מאנשנכון לרגע זה בטיסות אל על עד ראש השנה אין מקומות על מדינות הגובלות באוקראינה אפילו לא במחיר גבוה,
יש רק מקום אחד לבודפשט מחר יום רביעי 6:40 בבוקר במחיר 280 דולר ועוד רגע גם זה יעלם ויתפוגג -
@אחד-מאנש
א תודה
ב אני צריך 2 כרטיסים
ג לא דווקא אלעל אלא כל מי שמסכים לטוסהענין הוא שבעיקר אל על ידוע שממשיכה לטוס בכל מקרה, התפנה כעת מקום אחד ליום שני בבוקר לורשה טיסת אל על 280 דולר
-
@אחד-מאנש כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
@אחד-מאנש
א תודה
ב אני צריך 2 כרטיסים
ג לא דווקא אלעל אלא כל מי שמסכים לטוסהענין הוא שבעיקר אל על ידוע שממשיכה לטוס בכל מקרה, התפנה כעת מקום אחד ליום שני בבוקר לורשה טיסת אל על 280 דולר
בטח משהו פרטי
כי באתר לא מופיע -
יש לי טיסה ליום ראשון הקרוב המראה לשעה 11:00 בהערב ליעשי אפשר ליצור קשר אם מספר הטלפון 054841378
-
@אחד-מאנש
א תודה
ב אני צריך 2 כרטיסים
בטח משהו פרטי
כי באתר לא מופיעהיה באתר הרגיל וכעת כבר לא קיים כי נתפס גם המקום הבודד לבודפשט וגם לורשה
-
@אחד-מאנש
א תודה
ב אני צריך 2 כרטיסים
טעות!!! אל-על לא נוסעת בכל מקרה, רק בימים אלו ביטלה אל-על כמה טיסות- הסיבה היא שלפעמים אל-על חוכרת מחברות אחרות, והם מונעים מאל-על להשתמש במטוסיהם
-
יש חדש מוויז??
-
@אומן-מירון כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
יש חדש מוויז??
נראה שזה היה אי הבנה
לבנתיים אין שום שינוי באתר של וויז -
@ירושלמי כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
@אחד-מאנש
א תודה
ב אני צריך 2 כרטיסים
טעות!!! אל-על לא נוסעת בכל מקרה, רק בימים אלו ביטלה אל-על כמה טיסות- הסיבה היא שלפעמים אל-על חוכרת מחברות אחרות, והם מונעים מאל-על להשתמש במטוסיהם
לא ביטלו שום דבר
יש טיסות של לוט שנמכרים באתר של אל על אבל זה טיסת לוט לכל דבר אפילו לא חכירה רטובה -
דחוף!!!
מי שמכיר מישהו שנוסע הלילה עד 1:00 מביתר לנתב"ג ויש לו מקום אחד ברכב, בבקשה שיצור איתי קשר בדחיפות 0504169853
או 0534103234תודה רבה
גם בתשלום
-
אני בעז"ה הולך לטוס עם הילד שלי, שמעתי שבדרך כלל הפקיד בשדה תעופה יתן לנו לשבת ביחד, משהו יודע אם זה תמיד כך?
-
מועתק מפורום העוסק בתעופה!
טיסת "חילוץ" של enter air מקטוביץ היום בלילה - כל הפרטים!
יודע שיש פה הרבה עוקבים שביטלו להם את הטיסה ונמצאים בחו"ל או צריכים להגיע לחו"ל. בהמשך היום אכתוב פה מספר טיפים איך אפשר להתגבר על הביטולים. במקביל, אעלה פה לאורך היום טיסות מיוחדות שנפתחו לרכישה וכרטוס במיוחד לאור המצב.
הלילה 24/9 (לפנות בוקר של רביעי 25/9) תתקיים טיסת חילוץ של Enter שתצא מקטוביץ:
🛫הטיסה תצא בשעה 01:35 ותנחת בשעה 6:00 בארץ.
💵מחיר הטיסה 300 דולר לאדם כולל כבודה (מזוודה 23 ק"ג וטרולי 8 ק"ג).בנוסף, מחר בבוקר 25/9 תתקיים טיסת Enter לוורשה:
🛫הטיסה תצא בשעה 07:00 ותנחת בוורשה בשעה 09:45.
💵מחיר הטיסה 300 דולר לאדם כולל כבודה (מזוודה 23 ק"ג וטרולי 8 ק"ג).✉️כדי להזמין יש לשלוח מייל בעברית עם פרטי הטיסה הרצוייה ל- info@tevel-aviation.co.il. יש לכתוב את שמות הנוסעים באנגלית (קודם שם משפחה ואחר כך שם פרטי) וטלפון/ווטסאפ לחיוב אשראי.
⛔שימו לב, במקרה שהשמיים ייסגרו בגלל מצב בטחוני בארץ, הכסף יושב במלואו.
ℹ️אנטר היא חברת תעופה פולנית ידועה ומטוסיה משמשים בארץ בד"כ להטסת משלחות נוער לפולין, יכולים להיות רגועים.
-
עוד העתקה מפורום תעופה שבדרך כלל מעודכן אונליין!
ראשוני! מסתמן - Wizzair מבטלת גם מחר
מקבל מידע ראשוני מאוד שכל יעדי Wizzair מבוטלים מחר. זה מידע סופר ראשוני ולכן אנא המתינו בסבלנות להודעה מסודרת.
היעדים המבוטלים נכון לרגע זה:
🇱🇹וילנה
🇷🇴בוקרשט
🇵🇱ורשה
🇮🇹רומא
🇭🇺בודפשט
🇬🇧לונדוןמדגיש כי זה יכול להשתנות, אבל אני לא אופטימי.
חדשות תעופה ✈️
🔴ראשוני! מסתמן - Wizzair מבטלת גם מחר מקבל מידע ראשוני מאוד שכל יעדי Wizzair מבוטלים מחר. זה מידע סופר ראשוני ולכן אנא המתינו בסבלנות להודעה מסודרת. ❌היעדים המבוטלים נכון לרגע זה: 🇱🇹וילנה 🇷🇴בוקרשט 🇵🇱ורשה 🇮🇹רומא 🇭🇺בודפשט 🇬🇧לונדון 🇦🇪אבו דאבי ✅לא בוטלו כרגע: 🇨🇾לרנקה - 2 טיסות 🇦🇹וינה 🇧🇬סופיה 🇮🇹מילאנו מדגיש כי זה יכול להשתנות, אבל אני לא אופטימי. https://t.me/AviationNewsIL/4884 #חרבותברזל #חיזבאללה #וייזאייר 📸קובי בן נבי
Telegram (t.me)
#חרבותברזל #חיזבאללה #וייזאייר
📸קובי בן נבי
434viewsedited
22:10 -
@אומן-מירון כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
@אחד-מאנש שלחתי מייל תוך כמה זמן הם חוזרים ? זה אמין?
זה טיסה מחר ב7 בבוקר לורשה, המקור שפירסם זאת אמין בהחלט
תנסה אולי במספר טלפון הזה שראיתי בגוגל שמקושר למייל הזה, 050-8807339 בהצלחה ותעדכן מה עלה בחכתך