❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
דחוף!!!
מי שטס מחר על הבוקר ב6:40 בטיסה של אל על לבודפסט ורוצה להצטרף בנסיעה של פאיכלה, שיצור איתי קשר בהקדם!!!!
0504169853
או
0534103234תודה רבה!!!
-
או מישהו שיודע על אנשים שטסים בשעה הזו ויש להם מקום ברכב בבקשה שיצור איתי בהקדם בהנ"ל
-
@אור-אורות כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
@admin כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
יש טיסות של לוט שנמכרים באתר של אל על אבל זה טיסת לוט לכל דבר אפילו לא חכירה רטובה
יש גם טיסות של אלעל ללרנקה וטיבליסי וקישינב וכו' שבוטלו בפעמים שהיו ביטולים רבים, לא קודשייר.
טיסות של חכירה רטובה התבטלו כי הצוות שם הוא זר ולא ישראלי וחשש להגיע לישראל, אבל לא טיסות אל על אורגינל, אלא שלעיתים הם לפי העומס ניווטו והעדיפו בשעת הלחץ לתעדף קווים לחוצים על חשבון קווים דלילים
-
@אומן-מירון המספר המדובר לא קשור ובמייל לא חזרו
-
@אחד-מאנש כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
@אומן-מירון כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
@אחד-מאנש שלחתי מייל תוך כמה זמן הם חוזרים ? זה אמין?
זה טיסה מחר ב7 בבוקר לורשה, המקור שפירסם זאת אמין בהחלט
תנסה אולי במספר טלפון הזה שראיתי בגוגל שמקושר למייל הזה, 050-8807339 בהצלחה ותעדכן מה עלה בחכתךאני לא מכיר אישית את מי שמארגן זאת אלא רק העתקתי מה שמצאתי במקור אמין לתועלת אנ"ש,
אם לא חזרו אליך במייל אז כנראה שהמקומות אזלו או ששעות העבודה שלו הסתיימו, קח בחשבון שזה פורסם כבר בשעות הבוקר אך אני שמתי לב לכך רק בערב אז יש סבירות שזה כבר אולי התמלא -
רבותי אני זקוק לעזרה אני חייב לצאת מארץ לפני שבת עקב בעיה עם הצבא
ועדיין לא העלתי בחכתי כרטיס אפילו קונקשים הזויים בא בחשבון אם מישו יכול לעזור כל רגע. אני על מזוודות מוכן עכשיו לטוס -
ועדיין לא העלתי בחכתי כרטיס אפילו קונקשים הזויים בא בחשבון אם מישו יכול לעזור כל רגע. אני על מזוודות מוכן עכשיו לטוסאתה תמיד יכול לטוס לקפריסין/ אתונה וכדו' ולהתקדם הלאה משם, העיקר לצאת מיד מהארץ
-
ועדיין לא העלתי בחכתי כרטיס אפילו קונקשים הזויים בא בחשבון אם מישו יכול לעזור כל רגע. אני על מזוודות מוכן עכשיו לטוסמחר בבוקר תראה איזה חברות פעילות ואיזה לא
לא נראה שיבטלו באמצע היום -
רובם למחר מלאות
-
רובם למחר מלאות
יש מחר טיסה של וויז ללרנקה ב530 ש"ח שלא בוטל עדיין
אפשר להזמין מקסימום יחזירו את הכסף.
לא נראה לי יבטלו ב2 בלילה טיסות למחר בבוקר אא"כ יהיה אירוע חריג -
וויז מוסגלים להכל
-
מי שרוצה כרטיס ריאלי ומוזל למחר בחברה ישראלית ללא חשש ביטול חח
שיכנס הרגע לאתר ישראייר ויזמין טיסה לורנה בבולגריה המראה 20:00 מחיר מצחיק רק 94$ השתחררו 2 מקומות בלבד
אני מהמר שתוך שעה זה כבר יתאדה ויתפס והזריז נשכר!
אם מישהו כאן הצליח לתפוס זאת בזכות הפוסט כאן שיעדכן
להזכירכם ניתן מורנה להמשיך בתחבורה ציבורית עד אומן דרך המעבורת כפי שכבר נכתב כאן מספר פעמים -
@אומן-מירון
מה הסיפור שהם מבטלים רק לבוקר????