❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
גם את של ה24 לחודש אתה עדיין לא תראה כי זה לא נפתח עדיין, מאחר וכל יום בשעה 9 בבוקר נפתח לתאריך של ה20 יום קדימה כאשר במיספור של ה20 יום מחשיבים גם את היום הנוכחי בו מזמינים את הכרטיס וגם את היום בו רוצים לקנות כרטיס, ולכן לפי החישוב הזה בשביל כרטיס ל25 בחודש אתה תצטרך להזמין בעוד יומיים ביום שישי 06/09/24 למניינם בשעה 9 בבוקר שאז זה אמור להיפתח- בהצלחה
-
@ישראל-דב כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
איך מאייתים את שם התחנה שנמצאת ליד ליזענסק
https://uman.pw/topic/276/מיקומי-תחנות-הרכבת-הרלוונטיות-לנסיעה-ושמותיהם
וכמה זמן זה לוקח ברכבת מקראקוב
מקראקא לפשמישל כ3 שעות
והאם יש רכבת שנוסעת משם לפשימשל
מאיפה? מליזענסק? מליזענסק לא נוסעים ברכבת לפשמישל, נוסעים ברכב כשעה
-
@נחמן-העמקן לא נמצא השם של התחנה הסמוכה ללזינסק ברישמה שנתת תודה
-
@ישראל-דב כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
@נחמן-העמקן לא נמצא השם של התחנה הסמוכה ללזינסק ברישמה שנתת תודה
אני לא שמעתי על כאלו שנוסעים מליזענסק לפשמישל ברכבת אך נראה שיש אפשרויות כאלה תראה כאן:
-
מתחנת ליז'ענסק - Leżajsk יש רכבות ישירות (וכמה עם עצירות) לכל מקום פעמיים ביום - ורשה, קרקוב, פשמישל
15 דקות הליכה מהציון
יש לי ניסיון טוב עם הרכבת לורשה משם - אנשים שנסעו פה והם מאד נהנו
לפשמישל, לא. אבל זה אותו רעיון.... -
@זו-רק-הדרך כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
מתחנת ליז'ענסק - Leżajsk יש רכבות לכל מקום פעמיים ביום - ורשה, קרקוב, פשמישל
15 דקות הליכה מהציון
יש לי ניסיון טוב עם הרכבת לורשה משםשמעת על כאלו שנוסעים מליזענסק לפשמישל ברכבת?
זה זול יותר?
נח יותר? -
זול מאד (עשר- חמש שרה שקל.)
נוח פחות - זה קצת הליכה וגם יש רק פעמיים ביום -
שלום לכלל אנ"ש האפויים בלבו של הנהר המטהר!
רציתי ממש לבקש טובה בשביל אחינו היקרים הלא אינון כלל תלמידי הננמ"ח הק' זצוק"ל,וזו היא:
מי שיכול\יודע על מי שיכול-לסגור כרטיסים לרכבות ו\או לאוטובוסים ציבוריים לכל מיני יהודים יקרים-אשמח ממש שיודיע לי (או פה באופן ציבורי) על כך בהקדם...לא מדבר על משהו בחינם-אלא בתשלום טבין ותקילין לפי ראות עיניכם(אנשים מוכנים לשלם-הם רק רוצים את האופציות האלו ואת מי שמבין בהם,ואין בעיה לקבל על זה כסף-זה בסוף זמן ולפעמים אפילו הרבה זמן...)...
פשוט מדי פעם פונים אלי יהודים חביבים שצריכים עזרה-ואני בעוונותי עסוק מאוד השנה בכמה עניינים כך שאיני יכול לעזור להם לצערי..
בפרט שיש כאלו שהם ישישים קצת-או חולים בכל מיני מחלות (ל"ע) שמצריכות אותם למצוא דרכים טובות ונוחות, וכן יש כאלו שאין להם מחשב או שאינם מתמצאים לעשות זאת לבד...
לכן מי שיחגור מותניו לזה-להיות שותף של הרב'ה בהבאת האנשים אליו על ר"ה יזכה לעשות שעשוע גדול לפני מלכו של עולם, ולקחת חלק בקץ הגאולה כמאמר מוהרנ"ת ז"ל, ובוודאי יהיה נחתם בכתרו של אדמו"ר ז"ל לעולמי עד ולנצח נצחים, ובוודאי זה יהיה לו למלאך מליץ טוב בימים הנוראים בכח רבנו הק'
(וכמו שמובא בכוכבי אור המעשה שרבנו הבטיח לתקן את נשמתו של איזה אופה שלא היה מקורב אליו-אלא רק בזכות שעזר מעט לאנשיו של רבנו...וכל שכן וכל שכן בדבר הזה...ודי לחכימא וכו'...למרות שאנו זוכים לבוא לרבנו ולקיים הבטחתו...ובוודאי שרבנו לא נשאר חייב למי שעושה טובות לאנשיו היקרים...)
מדובר על ממש מעט אנשים-כמה בודדים(אנשים בקושי פונים אלי כי יודעים שהשנה איני מתעסק..)
אני יכול לפעמים להרכיב לבד לאנשים את המסלול לפי הצרכים שלהם וכדומה ורק להגיד למי שיוכל איזה רכבות\אוטובוסים לסגור...
יש אנשים שיכולים לשלם באשראי משלהם ויש כאלו שיעדיפו העברה בנקאית..
אפשר להתייחס לזה כאל עבודה לכל דברנ.ב. מי שגם יכול לסגור טיסות שלא במחיר מופקע של חלק מהסוכנים החביבים-גם תבוא עליו ברכת הטוב...
תודה רבה לכולם!
חזקו ויאמץ לבבכם כל המייחלים לה'! -
@בעגלות-וסוסים
קשה לקנות לאנשים כרטיס לרכבת
כי יש לחץ על הכרטיסים ואנשים לא תמיד מקבלים בהבנה שלא הצלחת לקנות להם.לגבי אוטובוסים אני מתלבט עד כמה מתאים לשלוח מישהו שלא יודע להסתדר לבד בעת הצורך
-
@admin כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
קשה לקנות לאנשים כרטיס לרכבת
כי יש לחץ על הכרטיסים ואנשים לא תמיד מקבלים בהבנה שלא הצלחת לקנות להם.ידידי היקר משכבר הימים:
כידוע לך שאני מתעסק בענייני סגירות של כל סוגי הכרטיסים(טיסות וכל סוגי התחבורה)כבר כמה שנים ומבין את הקושי בעניין...
לכן בוודאי שצריך להסביר שאי אפשר להתחייב,וצריך להסביר את הביקוש הרב שיש..
אבל מאידך צריך לדעת שאם אומרים למישהו שקונים לו אז-כבר מכינים את החשבון רכבות מראש-עם השמות של האנשים ומכינים כרטיס אשראי שעובר בוודאות ושמור במערכת,ומתרגלים את תהליך הסגירה,וכן שומרים את חיפוש הקו והיום שרוצים כדי לגשת לחיפושים שמורים(רק באפליקציה)
וכך אם יש קליטה טובה ובסייעתא דשמיא אפשר לסגור כל סט של 4 כרטיסים בכמה שניות עד דקה בערך . תלוי בתרגול ובעוד דברים-נראה לי שזה יותר חלק באפליקציה...
בקיצור זה אפשרי אבל דורש...
אי אפשר לקום בבוקר מאוחר ולהגיד שכבר נגמרו הכרטיסים -אם עושים זאת אז לוקחים אחריות....
וכמובן שסוגרים לכמות אנשים שאפשר לעמוד בה וכו'...
אגב אני מנסה לעודד אנשים להיכנס פה לאתר ולסגור בעצמם ואכן רבים עשו זאת...
אני מדבר רק על הבודדים שעוד פונים אלי ואינם יכולים לעשות בעצמם...לגבי אוטובוסים אני מתלבט עד כמה מתאים לשלוח מישהו שלא יודע להסתדר לבד בעת הצורך
גם בזאת אודיעך שכבר שלחתי כאלו מאנ"ש שהם בחינת פראסטיקים גמורים ממש ואין להם יד ורגל בזה העולם העכור,ללא סמארטפון וללא כלום וברוך ה' הם הסתדרו יופי...אם יש כתובת תחנה מדוייקת ונוסעים לשם לפני הזמן,אז אולי מחכים הרבה וכדומה אבל בסוף מסתדרים בדרך כלל-גם לפי הטבע וכל שכן למי שמתפלל על זה ואז הדרך מוכנה לפניו...
מי שרוצה לקחת את זה אחריות שלו,הוא רק מבקש שיסגרו לו את זה..
שיקול שלו נטו ואני מסביר לאנשים את הפלוס והמינוס...
ובפרט אם זה אוטובוס ישיר עד אומן או עם החלפה באותה תחנה זה בסדר...
זה לא סיפור גדול,כבר שלחתי אנשים שבאמת אינם מבינים...תן לחכם ויחכם עוד