❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
שלום וברכה לכולם ותודה לכל העוסקים במלאכה,
אני מנסה לקנות כרטיס רכבת מקרעסטיר לצ'ופ לעוד 3 שבועות, והוא מציג לי את זמני הרכבות, וכשאני לוחץ על הרכישה, זה כותב לי: Information
In case of international search, only schedule information is available online for this journey. More information about ticket purchase is available at the Customer Service.ולאחר תרגום: במקרה של חיפוש בינלאומי, רק מידע על לוחות זמנים זמין באינטרנט עבור מסע זה. מידע נוסף על רכישת כרטיסים זמין בשירות הלקוחות. עכ"ל.
וזה מענייין כי רכבות מבודפשט לצ'ופ (שזה גם בינ"ל) כן יש אפשרות לקנות, יש למישהו הסבר? ואיך אפשר לקנות כרטיסים מראש בלי להסתמך שאולי יהיה מקום פנוי ברכבת ואולי לא...
-
@משה-טיישר כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
לדעת המומחים כאן כדאי לקחת את הסיכון ולסגור ברכבת הצכית את המסלול עד ויניצה?
אף אחד לא יכול להבטיח לך מה יהיה העומס...
אם אתה בחור עם מרפקים ונראה לך שתוכל להגיע ב9 בבוקר ביופ פתיחת המכירה ולחטוף כרטיסים אז תנסה את הצעד הזה
ללא אחריות -
@זו-רק-הדרך כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
אם אתה בחור עם מרפקים ונראה לך שתוכל להגיע ב9 בבוקר ביופ פתיחת המכירה ולחטוף כרטיסים אז תנסה את הצעד הזה
ללא אחריותצריך אצבעות מהירות יותר מאשר מרפקים.....
-
@נחמן-יוסף-אדלר כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
שלום וברכה לכולם ותודה לכל העוסקים במלאכה,
אני מנסה לקנות כרטיס רכבת מקרעסטיר לצ'ופ לעוד 3 שבועות, והוא מציג לי את זמני הרכבות, וכשאני לוחץ על הרכישה, זה כותב לי: Information
In case of international search, only schedule information is available online for this journey. More information about ticket purchase is available at the Customer Service.ולאחר תרגום: במקרה של חיפוש בינלאומי, רק מידע על לוחות זמנים זמין באינטרנט עבור מסע זה. מידע נוסף על רכישת כרטיסים זמין בשירות הלקוחות. עכ"ל.
וזה מענייין כי רכבות מבודפשט לצ'ופ (שזה גם בינ"ל) כן יש אפשרות לקנות, יש למישהו הסבר? ואיך אפשר לקנות כרטיסים מראש בלי להסתמך שאולי יהיה מקום פנוי ברכבת ואולי לא...
אח יקר!
תסגור בנפרד עד Záhony ואחר כך מZáhony לchop -
@זו-רק-הדרך
באתר של הרכבות הוא מביא מסלול אחר, לא דרך Záhony, ואני מעדיף את המסלול הזה כי זה מסתדר לי עם הזמן רכבת באוקראינה.
השאלה עם אני מגיע במוצא"ש בלילה לתחנה לפני יציאת הרכבת (שעה אחרי צאת שבת ר"ת) ואני ארצה לרכוש כרטיסים, יהיה לי כרטיסים פנויים? -
אנחנו קבוצה של 10 אנשים...
-
... ומדובר במוצא"ש שלפני ר"ה
-
ועוד שאלה: אם אני סוגר שני כרטיסים נפרדים, אני צריך לצאת מהרציף / התחנה ולהיכנס שוב ע"מ להעביר את הכרטיס החדש? או שאני נשאר באותו רציף ומחכה לרכבת הבאה?
(סליחה על ריבוי השאלות, פשוט זה פעם ראשונה ברכבת) -
- עדיף לקנות מראש, ולפעמים חייבים לקנות מראש
- אתה רק צריך לשים לב איפה הרציף הנכון אין משמעות לכניסה לתחנה זה לא כמו בארץ שיש שערים בכניסה
- אתה מתכוון כנראה לרכבת הסלובקית אז תקנה מקעסטיר לאיהל ומשם לצ'ופ באתר הסלובקי ואם אין מקומות אז תקנה את החלק הסלובקי בסלובקי ואז יש עוד קטע שעובר את הגבול ואותו אפשר להשיג גם באוקראיני
-
זה המסלול שעשיתי בכיוון ההפוך!
-
את מה שמופיע בתמונה השניה אפשר לקנות גם אצל האוקראינים
-
@זו-רק-הדרך
דווקא ראיתי את המסלול של הרכבות באתר ההונגרי,
אתה אומר שבעיקרון אין בעיה לרכוש שתי כרטיסים נפרדים? -
פוסט זה נמחק!
-
הרכבות לז'הוני יוצאות מTokaj (טוקאי) שזה 14 דקות נסיעה
אבל משם הרכבות כמעט ישירות לז'הוני 1.5-2.5 שעות -
@אלעזר כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
כמה זמן נסיעה ברכב מוורשא לפשעמישל/חלם ?
תראה כאן: https://uman.pw/post/513
-
@נחמן-העמקן
במפות גוגל אני יודע לבדוק
השאלה כמה זה בתכלעס ?