❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
שימו לב:
אין לעלות הודעות מלחיצות ו/או לא מאומתות
אנו משתדלים להביא את כל ההודעות הרשמיות בצורה מסודרת, כזו שתעורר לתפילה אך לא לכאוס. -
אכן המצב לא פשוט, אך האם יש לך אינדקציה ממשית לגבי סגירת נתב"ג (מלבד דברי ראשי שולטנותא דער"ר, שדיברו על כך ש'ימים קשים ומורכבים לפנינו')?
אם אכן יש לך פיסת מידע כלשהוא בעניין, אשמח אם תשתף את כלל הציבור הק'!בברכה
-
מישהו יודע מה התנאים לביטול ברכבות ההונגריות למחלקה 1+?
-
אשמח אם מישהו יוכל להסביר איך מגיעים מפשמישל לקרקוב, אחרי שיורדים מהרכבת הבינלאומית שהגיעה מאוקראינה היכן אני עולה על הרכבת הפנימית לקרקוב? כלומר כמה מרחק זה ביניהם?
כשאני מזמין באתר הפולני מפשמישל לקרקוב זה מראה לי 2 תחנות עליה בפשמישל עצמה, יש זאסני ויש גלווני, אז מאיפה לרשום? והיכן לרשום ירידה בקרקוב עצמה? ואיך מגיעים מהתחנת רכבת בקרקוב עצמה לשדה התעופה?
אשמח למידע מפורט בנושא לתועלת כלל אנשי שלומינו, ואם כבר יש כאן פוסט בנושא שלא הצלחתי למצוא אז בבקשה תנו לי קישור, תודה רבה לכולם -
@כנפי-צדיקים כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
אכן המצב לא פשוט, אך האם יש לך אינדקציה ממשית לגבי סגירת נתב"ג (מלבד דברי ראשי שולטנותא דער"ר, שדיברו על כך ש'ימים קשים ומורכבים לפנינו')?
אם אכן יש לך פיסת מידע כלשהוא בעניין, אשמח אם תשתף את כלל הציבור הק'!בברכה
בס"ד
לפי הבנתי המצב הוא כך:
אף אחד לא יודע שום דבר!
מנסיון שלי בעניין אומן ראש השנה --
בעבר משנת הקורונה והשנה שאחריה(אגב ,שזכיתי להיות בר"ה , ב"ה) מי שאומר שמועות היינו שהוא יודע דברים שאף אחד לא יודע - זה סתם קשקוש שבדרך כלל יוצא ממשועממים בקבוצות וואטסאפלישראל אין אינטרס לסגור את נתבג בפרט לפני החגים
לפי הדיווחים ישראל מותחת את החיזבאלה לקצה בגלל שהיא מבינה שחיזבאלה לא רוצה באמת לפתוח חזית כוללת אלא רק שלוחה של איראן להתיש את ישראל ולבזבז משאבים צבאיים כספיים חברתיים וכו'
בפרט אחרי החיסולים של הצמרת והחדירה המודיעינית שכמעט ולא מצליחים לתקשרכמובן שהכל יכול להשתנות ואם פתאום יהיו מאות או אפ' עשרות טילים למרכז זה ישפיע
אבל לכאורה זה ישפיע רק על החברות שביטלו טיסותיהם באירועים בעבר כמו המתקפה של איראן ואחרי החיסול שהיה באיראן
היינו חברת ווייז טארום ואולי איזה חברה ששכחתי
חברת פליי וואן והיי סקיי הצהירו שהם לא חוששים מהמצב הביטחוני ובאירועים הקודמים הציע פליי וואן לישראלים מכל העולם לסוע דרכם בקונשקן כי הם לא יבטלו אלא אם נתב"ג יהיה סגור.
החברות הישראלות כנ"ל לא יבטלו מחששות ביטחוניות לא רק שנתבג סגור ולכאורה זה רחוק מאוד מהמציאות.אני מציע שגם בדרך לצדיק עוד לפני שמגיעים לאומן , צריך להקשיב לעצות של הצדיק
ואומר רבינו זיע"א בשיחות הרן שיש הרבה אנשים כשרים גם בלי התבודדות, אבל הוא מכנה אותם פלאטיס היינו מבולבלים.
ושיבוא משיח הם לא ידעו מה לעשות עם עצמם ירוצו מכאן ולשם מרוב בלבול
והאנשים שלי שמקיימים התבודדות ומשיחים את הלב כל יום יהיו כמו אנשים מיושבים כמו שקמו מן השנה .
היינו העצה היא לא להיות בלחץ ולהשיח את הלב לרבונו של עולם ואם משהו עושה מעשה פזיז שיהיה לו לבריאות , לא לשבור את הכלים , הכל בישוב הדעת ואם יתבטל הטיסה - נקנה כרטיס חדש ונעשה הכל במסירות נפש גוף וממון. אבל להתחיל להלחץ ועוד לפני שקרה משהו להפוך את העולם לעזוב אישה וילדים פרנסה וכולל ולהוציא הוצאות שאין סיבה לפי עניות דעתי זה פאלאטיס
יש ה' בעולם והוא רוצה שיהיה לי טוב ועוד יותר טוב ועוד יותר טוב -
אנחנו קבוצה של 12 איש שיש לנו טיסה חזור מקראקוב ביום שני ב-12 בצהריים, לא הצלחתי לכרטס לרכבת ויניצה - פשעמישל יותר משלושה כרטיסים, ואנו רוצים לנסוע יחדיו.
אנו רוצים בדרך להיות גם בקברי הצדיקים מדינוב, רימנוב וצאנז.
שאלתי:
מה היא הדרך הכי מומלצת לנסיעה?- האם טנדר אוקראיני עד גבול מדיקה (עם עצירה בברסלב, מז'יבוז'), ולעבור רגלי ומשם טנדר פולני עד היעד עם עצירות בקברי הצדיקים הנ"ל?
[2. טנדר אוקראני שיעבור את הגבול.... (כמה זמן יקח??!!! כמה יעלה??!!)] - תחבורה ציבורית מאומן (אוטובוס) לפשעמישל (כ-13 שעות) ומשם טנדר פולני כנ"ל.
- חשבתי גם אופציה לשכור 2 רכבים גדולים משדה התעופה זאשוב לאחר הגעה לשם עם אוטובוס מאומן כ-14 שעות נסיעה, ולהחזירם בקרקוב אך השאלה אם יהיה כח לנהוג אחרי הנסיעה הארוכה באוטובוס....
אבקש את בעלי הנסיון לתת לי עצה הגונה ולכתוב מה לדעתם הכי כדאי בתנאים הנ"ל.
בתודה מראש.
- האם טנדר אוקראיני עד גבול מדיקה (עם עצירה בברסלב, מז'יבוז'), ולעבור רגלי ומשם טנדר פולני עד היעד עם עצירות בקברי הצדיקים הנ"ל?
-
האם הגבולות בין רומניה לאוקראינה (כמו סירט ורוקאבץ) פתוחים בשעות העוצר הלילי, או שצריך לחכות בין 00:00 ל 04:00 בבוקר עד שהמעברים נפתחים שוב?
תודה מראש. -
@תמימות-ופשיטות בסירעט פתוח (ברקואבץ אין לי ידיעה מה קורה שם)
-
יש למישהו ידיעה מה קורה בראקובאץ? @נחמן-העמקן
-
אם אני קונה מישראייר וכתוב שמה שהטיסה מופעלת ע''י חברה אחרת[הלו ג'טס] מה זה אומר?
האם זה כמו מטוס של חברת ישראייר או שזה של חברה אחרת ויכולים לבטל את הטיסה אם הם [הלו ג'טס] רוצים -
@מים-עמוקים כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
אם אני קונה מישראייר וכתוב שמה שהטיסה מופעלת ע''י חברה אחרת[הלו ג'טס] מה זה אומר?
האם זה כמו מטוס של חברת ישראייר או שזה של חברה אחרת ויכולים לבטל את הטיסה אם הם [הלו ג'טס] רוציםזה אומר שיש לזה דין של חברה זרה
-
@תמימות-ופשיטות כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
האם הגבולות בין רומניה לאוקראינה (כמו סירט ורוקאבץ) פתוחים בשעות העוצר הלילי,
רשמי נראה לי סגור
בפועל אני מבין שפתוח -
@נחמן-העמקן בשתי הגבולות הללו?
-
-
מידע על החברות שמבטלם טיסות וטסות לישראל מתעדכן בזמן אמת
https://www.kishrey-teufa.co.il/ironswords.html -
@נועם-מועלם כמו''כ יש את חברת ההסעות ספיידי רייד 05331-62028
-
@נחמן-העמקן ו@תמימות-ופשיטות
אני עברתי שנה שעברה ברגל בשעה 2 לפנות בוקר בסירט
עברו גם רכבים בזמן הזה
הדלק שאחרי הגבול היה חשוך וסגור. גם רכבים היו די מעט
עד שתפסנו טרמפ לטשרנוביץ' -
@מים-עמוקים כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
הלו ג'טס
"הלו ג'טס" זה חברה שמשכירה מטוסים לחברות. ולכן (מן ההגיון בלבד), המדיניות תהיה לפי ישראייר.