❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
האם יש בטיסות של אלעל היום סיכון לאובר בוקינג?
במידה וכן, האם יעזור לקנות מקום מראש בתשלום? -
שאלה:
אני נוסע עם כמה ילדים ואנו צריכים לשבת ביחד (5 מקומות)
הצ'ק אין יפתח לי בשבת בשעה 6 ואני יוכל לעשות אותו הכי מוקדם אחרי זמן רבנו תם באזור 8 ורבע בערב
האם נראה לכם שישארו לי מקומות פנויים לבחור כיסא לשבת ביחד?
או שעדיף לשלם כבר 36 יורו ולבחור כיסא מראש -
שאלה: אם אני רואה בסקיינר טיסה של אלעל לפראג שניתנת לקניה באתר של tickets.ua ובאתר של אל על מופיע שאזלו הכרטיסים, זה הגיוני או שהם עוד לא מעודכנים? ובאופן כללי מה אתם אומרים על קניה של כרטיסים דרך האתר הנל?
-
@דוד-ינאי-0 כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
שאלה: אם אני רואה בסקיינר טיסה של אלעל לפראג שניתנת לקניה באתר של tickets.ua ובאתר של אל על מופיע שאזלו הכרטיסים, זה הגיוני או שהם עוד לא מעודכנים? ובאופן כללי מה אתם אומרים על קניה של כרטיסים דרך האתר הנל?
אל תקנה, זה סתם עגמת נפש,
קרה לי משהו דומה אתמול ורק אחרי עשר שעות קיבלתי הודעה שאין טיסה והכסף יחזור תוך עשרה ימים -
@ברסלוב כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
יש לי טיסה של איג'יאן ביום ראשון 29/09 בשעה 14:10 A3925
מישהוא יכול לברר לי אם היא התבטלה?נראה שמבוטל זה מה שמופיע באתר החברה:
עקב המצב הנוכחי במזרח התיכון, אנו ממשיכים בהתאמות וביטולים בתוכנית הטיסות הלוח הזמנים שלנו.
טיסות מ/אל תל אביב : כל הטיסות הסדירות לנמל התעופה בן גוריון וממנו עד ה-29 בספטמבר 2024 מבוטלות. -
@שמעון-זקסמן אני גם אשמח שמישהו יסדר את הדברים בעניין נוטריון!
אני גם לוקח מישהו איתי ואני טס ליאסי מחרֱ -
שלום לכולם
אני מארגן קבוצה לטיסה לרבנו
יש בחור בן 17 שההורים שלו גרושים ל"ע והדרכון שלו פג תוקף, לפי החוק צריך שאחד ההורים יחתום במשרד הפנים או בשגרירות {אם הוא נמצא בחו"ל} וההורה השני יבוא איתו ויחתום וכך יתנו לו דרכון זמני .
כרגע האבא באומן והוא אינו מוכן לינסוע עד לקייב בשביל לחתום , שני ההורים רוצים שהבן יטוס לרבנו אם ידוע למישהו על שגרירות באומן [הבנתי שלפני ראש השנה יש שם שגרירות], או על דרך אחרת שאפשר להוציא דרכון .
כמו"כ יש אחד שאבד לו הדרכון ויש לו צו עיקוב יציאה מהארץ, בנתב"ג לא נתנו לו להוציא דרכון זמני.
אם מישהו מכיר אחד שיכול לעזור בזה אפי' בתשלום
אפשר להתקשר אלי 0527177142 או במייל N0527177142@GMAIL.COM
,תודה רבה לכולם