❓שאלות והתייעצויות שונות❓
- 
שלום לכולם 
 אנחנו קבוצה של 7 אנשים נהיה ביום רביעי בבוקר בורוצלב פולין
 מחפשים מנין לתפילת שחרית כי אין בית כנסת באיזור אם מישהו עובר באיזור נשמח שיצטרף אלינו למנין תודה רבה
- 
שלום, הבנתי שטיסת 'טוס אייר' ביום רביעי לווינה מלאה באנ"ש אך משום מה אף חברה לא מבצעת נסיעו"פ לאומן! למישהו יש פיתרון- זקוק בדחיפות לפתרון ל 2 אנשים מוינה לאומן יום ד' לאחר נחיתת טוס אייר. יישר כוח לעוזרים ולמסייעים! 
- 
שלום, הבנתי שטיסת 'טוס אייר' ביום רביעי לווינה מלאה באנ"ש אך משום מה אף חברה לא מבצעת נסיעו"פ לאומן! למישהו יש פיתרון- זקוק בדחיפות לפתרון ל 2 אנשים מוינה לאומן יום ד' לאחר נחיתת טוס אייר. יישר כוח לעוזרים ולמסייעים! @כנפי-צדיקים 
 כמה עולה רכבת לבודפשט\קרקוב?
- 
@אסק-שמיים @נחמן-העמקן לגבי טיסות אל על לקישינב מדובר בכל הטיסות של אלעל או רק בטיסות שהוסיפו 
- 
@אסק-שמיים מה עם האוטובוס חזור לטיסה של ווי בששי מבוקרטש? 
- 
@אסק-שמיים מה עם האוטובוס חזור לטיסה של ווי בששי מבוקרטש? 
- 
תנסה אצלו (סוכן יהודי) 0548426204 
 אני לא יודע אם המחירים שלו טובים
- 
@משה-ויס 
 כנראה סוכנים סגרו בלוקים של טיסות קבוצתיות
- 
שלום, הבנתי שטיסת 'טוס אייר' ביום רביעי לווינה מלאה באנ"ש אך משום מה אף חברה לא מבצעת נסיעו"פ לאומן! למישהו יש פיתרון- זקוק בדחיפות לפתרון ל 2 אנשים מוינה לאומן יום ד' לאחר נחיתת טוס אייר. יישר כוח לעוזרים ולמסייעים! @כנפי-צדיקים אומן אקספרס הסדיר לא מוציאים משם? 
- 
מחפש להצטרף לנסיעה מאומן לבוקרשט החל ממוצאי שבת תשובה. במחיר משתלם 
 נא ליצור קשר ב 4190816@gmail.com
- 
תנסה אצלו (סוכן יהודי) 0548426204 
 אני לא יודע אם המחירים שלו טובים@יוסף-אומנר 
 הןא לא מתעסק עם זה
- 
רציתי לשאול 
 האם הטיסה 5129 LYאל על
 מופעל על ידי: KLASJETמטעם סאן דור
 תל אביב קישנב
 השבוע,
 ביום רביעי 17ספטמבר 2025
 17ספטמבר 16:25
 17ספטמבר 19:25
 תתבטל או שהיא מהטיסות השבועיות הקבועות,
 שפעילים כל השנה??
- 
@נחמן-העמקן 
 באל על עצמו מוכרים עוד משהו חוץ מלוט?
- 
@admin 
 התקשרתי לאל על
 והם אומרים שאכן הטיסה מבוצעת ע"י לוט, אבל האחריות שלהם, אם יש בעיות ביטולים וכדו' - אתה מתעסק עם אל על, ולא עם לוט
- 
שלום, הבנתי שטיסת 'טוס אייר' ביום רביעי לווינה מלאה באנ"ש אך משום מה אף חברה לא מבצעת נסיעו"פ לאומן! למישהו יש פיתרון- זקוק בדחיפות לפתרון ל 2 אנשים מוינה לאומן יום ד' לאחר נחיתת טוס אייר. יישר כוח לעוזרים ולמסייעים! @כנפי-צדיקים אני בטיסת אל על בבוקר, 3 מקומות, אשמח לפתרון. 
 יש טיסה של ריינאיר לקרקוב במחיר מוזל בשעה 13:10
 שאלות והתייעצויות שונות
שאלות והתייעצויות שונות