❓שאלות והתייעצויות שונות❓
- 
מישהו יודע האם השדה תעופה בוורשא נסגר לטיסות ? @שמעון-נחמן 
 היה סגור לכמה שעות שלשום (בשעות שממילא אין הרבה פעילות)
 עכשיו הכל כרגיל
- 
תכלס מישהו יודע איזה טיסות הולכות להתבטל? איזה טיסות בסיכון? ומה התוכניות של חברות התעופה? מעבר לרומניה? 
 @אסק-שמיים @נחמן-העמקן
- 
@ששק כתב ב  שאלות והתייעצויות שונות שאלות והתייעצויות שונות : :מישהו יודע על טיסה שהתבטלה מקישינב? הערב שאלתי את אל על במייל, והם ענו לי: 
 נכון לעכשיו כל הטיסות יוצאות, אנחנו לא יודעים לומר בשלב זה על ביטולי טיסות לקישינב.
 במידה ויהיה עדכון שרלוונטי לטיסה שלך ייצרו איתך קשר.
- 
@ששק כתב ב  שאלות והתייעצויות שונות שאלות והתייעצויות שונות : :מישהו יודע על טיסה שהתבטלה מקישינב? הערב שאלתי את אל על במייל, והם ענו לי: 
 נכון לעכשיו כל הטיסות יוצאות, אנחנו לא יודעים לומר בשלב זה על ביטולי טיסות לקישינב.
 במידה ויהיה עדכון שרלוונטי לטיסה שלך ייצרו איתך קשר.@נחמן-יוסף-אדלר תודה רבה 
 פשוט יש לי טיסה חזור של היי סקי
- 
@נחמן-יוסף-אדלר תודה רבה 
 פשוט יש לי טיסה חזור של היי סקי@ששק כתב ב  שאלות והתייעצויות שונות שאלות והתייעצויות שונות : :@נחמן-יוסף-אדלר תודה רבה 
 פשוט יש לי טיסה חזור של היי סקיעד החזור יש זמן.. אבל תנסה לכתוב להם מייל לגבי טיסות הלוך 
- 
@אסק-שמיים תבורך משמים הרגעת אותי 
 עכשיו אני יכול להירדם 
- 
אודה מאוד לתשובה. 
 כדי לחדש תוקף של דרכון של ילד בן 14,
 צריך אישור מעו"ד עם חתימת האמא ?
 ההורים נשואים ב"ה.
 אנא מי שיכול לענות לי בהקדם
 אבל רק מי שיודע ברור ברור
 כל הישועות
- 
אודה מאוד לתשובה. 
 כדי לחדש תוקף של דרכון של ילד בן 14,
 צריך אישור מעו"ד עם חתימת האמא ?
 ההורים נשואים ב"ה.
 אנא מי שיכול לענות לי בהקדם
 אבל רק מי שיודע ברור ברור
 כל הישועות@יהודי-פשוט 
 לא
 מספיק התייצבות של אחד ההורים בלשכה עם הספח בו מופיע שם הילד ושההורים במצב נשוי
- 
@יהודי-פשוט 
 לא
 מספיק התייצבות של אחד ההורים בלשכה עם הספח בו מופיע שם הילד ושההורים במצב נשוי@נחמן-העמקן תודה 
- 
אם אפשר עוד שאלה 
 רק ממי שיודע, בבקשהבן שלי לא רוצה לנסוע לנתב"ג לעשות דרכון זמני [שמירת העיניים] 
 כמה סיכויים יש לקבל זמני בהר חומה - ירושלים? [בהצגת כרטיס טיסה אמיתי]תודה 
- 
עכשיו אני רואה באתר כתוב כך: הנפקת דרכון חירום (זמני) בלשכות הרשות הדרכון לא יינתן במקום ומשך הנפקתו יהיה עד שבוע מיום הגשתו. זתומרת שבכל מקרה אין מה לנסות בלשכה, אלא אך ורק בנתב"ג. האמנם? תודה 
- 
מי שיודע אנא תעזרו לי 
 כבר מאוחרתודה