❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
@אלי כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
אני לא מצליח לכתוב בצאט משום מה...
התקלה בצ'אט סודרה כעת ב"ה
כעת ניתן להתכתב בצ'אט חופשי -
אני סגרתי חדר במרכז הקרון
רק טעיתי בשמות - בשם אחד טעות של אות, ובשם נוסף טעות יותר משמעותית, שכתבתי במקום שם משפחה פעמיים שם פרטי.וסגרתי עוד חדר עם שמות תקינים לגמרי, רק שהוא חדר בקצה הקרון. ליד השרותים
השאלה היא אם יש לי אפשרות למכור למישהו את אחד מהחדרים, איזה חדר עדיף לי למכור, האם יש סיכוי שיעלו אותנו עם הכרטיסים הלא מדויקים לחדר במרכז הקרון?!
-
@אלי כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
אני סגרתי חדר במרכז הקרון
רק טעיתי בשמות - בשם אחד טעות של אות, ובשם נוסף טעות יותר משמעותית, שכתבתי במקום שם משפחה פעמיים שם פרטי.וסגרתי עוד חדר עם שמות תקינים לגמרי, רק שהוא חדר בקצה הקרון. ליד השרותים
השאלה היא אם יש לי אפשרות למכור למישהו את אחד מהחדרים, איזה חדר עדיף לי למכור, האם יש סיכוי שיעלו אותנו עם הכרטיסים הלא מדויקים לחדר במרכז הקרון?!
טעות של אות זה לא בעיה (מסתבר מאוד שאם שלושת השמות האחרים בסדר, אז הם לא יקפידו גם על השם פרטי פעמיים) השאלה אם תצליח למכור. למי?
-
-
אולי אתה יכול לנסות דרך הקישור הישיר לצאט [שאתה מקבל למייל כשיש הודעה חדשה]
-
שלום לכל הצדיקים הקדושים!
ראיתי את הדיון הסוער שלכם והחלטתי לכתוב משהו קטן:
מעניין מאוד אם באמת כבר חייבים אימות דייא כדי לבטל כרטיסים בינלאומיים...כדאי לבדוק זאת אבל בכל מקרה הייתי ממליץ לך לבדוק דרך האפליקציה ממישהו שיש לו...כי לדעתי המערכת שם יותר טובה מהאתר ממה שהתרשמתי משתי המערכות האלו(האתר והאפליקציה)...
לגבי ביטולים בתחנות באוקראינה:בעיקרון יש טופס שאפשר למלאות(אפילו על ידי ייפוי כח-נגיד חבר שגר באומן וכדומה) ואז הם מחזירים את הכסף אבל זה רק לאשראי אוקראיני(פשוט פעם הלכתי אליהם לתחנה כדי לבטל מלא כרטיסים שהיו לי...)
אגב גם בעבר היו לי לפעמים בעיות עם ביטולים של רכבות שינה בלבד והבנתי מהם בתחנה שזה דבר ידוע שקורה בכוונה אם כי זה לא תמיד באמת קורה...ברכבות מושבים אפשר לבטל חופשי גם ברכבות בינלאומיות...מה שהיה באותה פעם שהלכתי אליהם:היו לי מלא כרטיסי שינה מיותרים שלא יכולתי לבטל באפליקציה...ואז הלכתי אליהם והם אמרו שההחזר הוא רק לאשראי אוקראיני אבל ביקשתי שיעזרו לי והם פשוט כנראה סימנו את הכרטיסים שלי-והגישו בקשה לחברה שאוכל לבטל באפליקציה -ואכן למחרת הם התקשרו ואמרו שאני אוכל לבטל באפליקציה וכן הווה בחסדי שמיים..
אשרינו שזכינו להתקרב לרבנו!
"הנסיעה של כל אחד ואחד(לר"ה) יהיה לה חלק בקץ הגאולה!!"(מוהרנ"ת הקדוש) -
@צום-ציון כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
למישהו יש מושג אולי איזה חברות תעופה זרות לא טסות עדיין לישראל ומה הצפי שלהם לחזרה?
בגדול ניתן לומר כי כל החברות שהשהו את טיסותיהם מתחילת המתיחות, ממשיכות כל הזמן להאריך את הביטולים עוד ועוד
חוץ מחברת וויז שחזרה וריינאייר שכבר ביטלה גם לימי ראש השנה(מה שנראה כעת רלווני לאנ"ש בעיקר בין החברות שמאריכות כל העת את הביטולים הם חברת לוט הפולנית, טרום הרומנית, אוסטראין האוסטרית, ואולי גם לופטאנזה שיש שמבצעים איתה קונקשנים)
-
אם מישהוא יודע לגבי הפירסומת של חברת גוטראוול על טיסות לסוצאבה ב700 דולר האם זה לא נראה חשוד.....
-
@ליקוטי-תפילות כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
אם מישהוא יודע לגבי הפירסומת של חברת גוטראוול על טיסות לסוצאבה ב700 דולר האם זה לא נראה חשוד.....
אם זה חשוד בגלל המחיר שהוא זול הפוך עם זה דרך חברת BEES הרומנית אז זה יקר שמה אתה יכול לצאת עם 300 דולר הלוך חזור ובתחילה שמכרו יכל לעלות לך 147 דולר הלוך חזור
-
@ליקוטי-תפילות כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
ראה הבהרה כאן ודי בזה: https://uman.pw/post/4174
@אורי כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
אם זה חשוד בגלל המחיר שהוא זול הפוך עם זה דרך חברת BEES הרומנית אז זה יקר
אין שום קשר
-
@מוישהה כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
שלום רציתי לשאול לגבי Tus Airways בענין הביטולים
חברת Tus Airways טסה ב"ה לישראל ולא ביטלה את טיסותיה
ולענין לופטהאנזה
לופטאנזה מאריכה כל העת את ביטול הטיסות נכון להיום עד ה26 לאוגוסט
גם מה המחיר הממוצע של מונית בפולין מפשימישל לקראקוב או וורשה
לא יודע
-
@מוישהה כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
וגם מה המחיר הממוצע של מונית בפולין מפשימישל לקראקוב או וורשה
ידידי היקר!
המחיר לקרקוב זה בערך 800-1,000₪ למונית פרייווט(אני אומר מנסיון אישי-עשיתי את זה,וגם בדקתי בכללי) ...
לוורשה זה בנקל מגיע ל1,300-1,900₪.
אגב זה גם המחירים בuber וכדומה...
כך שזה די אמין ולא משתנה מאוד... -
שלום אנ"ש המתוקים!
בעיקרון אני הזמנתי השנה רכב שכור באוקראינה עם אפשרות לבטל בחינם כמובן...
אבל מאחר שנהגתי עד כה רק בפולין והונגריה אז רציתי לשאול אם יש מישהו(או חבר של מישהו מפה)שנהג באוקראינה ויכול להגיד לי איך הכבישים שם
(אמנם נסעתי בהם עשרות פעמים אבל משום אני לא זוכר באופן חזק-אלא זיכרון מעומעם שהכבישים שם גרועים עם הרבה בורות...יש הרבה כבישים אז בוודאי שלא כל הכבישים שם הרוסים...)
וגם איך הנהגים שם-האם נוהגים כמו משוגעים או סבבה-האם קל להשתלב שם למי שרגיל לישראל או שפחות...
פשוט חבר שחזר לפני יומיים דיבר איתי הרבה לרדת המעניין בגלל הכבישים והנהגים..אז אשמח למידע אמין..
נ.ב. אני בעיקר רוצה לנסוע על ציר לבוב-אומן(נראה לי שיש שם כבישים סבבה-זה די ראשי) ואולי בחזור לעבור באניפולי ואוסטראה...
תודה רבה לכל העונים!
באותה הזדמנות אשאל אם מישהו יודע על חניון טוב באומן-גם בתשלום זה מצויין, והאם יש חשש לגניבה למי שמחנה באיזור הדירה שלו-לדוגמא ברחובות אחרי הנהר...
תודה רבהאפשר לראות את הכתבה הזו:
https://www.zadikim.net/?p=15219