❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
@avrhahm כתב במדריך לנסיעה בהונגריה:
האם יש לך מידע על הסעה מאורגנת?
יהיה יותר קרוב לראש השנה גם התארגנויות פרטיות, וכמובן גם הסעות מסודרות של אומן אקספרס/פאייכלה
-
@עד-הניצוץ-האחרון כתב במדריך | ברכבת מבודפשט לאומן ועוד:
יש רכבת ישירה מבודפשט לצ'ופ! במחיר של כ17 יורו הנסיעה עורכת כחמש שעות ומגיע עד לצ'ופ להחלפה לרכבות הלינה עד לויניצה
שלום ניסית להזמין כרטיס לרכבת זה עולה 117 יורו. האם זה הגיוני ביחס ל17 שמוזכר בפוסט מצרף תמונה
-
@avrhahm כתב במדריך | ברכבת מבודפשט לאומן ועוד:
@עד-הניצוץ-האחרון כתב במדריך | ברכבת מבודפשט לאומן ועוד:
יש רכבת ישירה מבודפשט לצ'ופ! במחיר של כ17 יורו הנסיעה עורכת כחמש שעות ומגיע עד לצ'ופ להחלפה לרכבות הלינה עד לויניצה
שלום ניסית להזמין כרטיס לרכבת זה עולה 117 יורו. האם זה הגיוני ביחס ל17 שמוזכר בפוסט מצרף תמונה
יש לך טעות
זה לא הרכבת לצ'ופ (זהרכבת לצפון צ'כיה...)
תחפש CHOP -
@שרוליק כתב בכרטיסי טיסה זולים - ראש השנה תשפ"ה.:
מישהו יכול לומר לי מה יותר שווה
קישינב או בוקרשט , השאלה עם העיכובים בגבול בקישינב כאלה ארוכיםוכבר שווה דרך בוקרשט עם מעבורת בגבולקישינב עם החלפת רכב בגבול ומעבר הגבול רגלי, תהיה לכאורה מהירה מבוקרשט בכל קונסטלציה.
-
-
-
תודה רבה לעוסקים במלאכה על האשכול החשוב
אם אני מזמין 4 מיטות ברכבת שינה בוקרשט קישינב האם אני יקבל חדר שלם ומה אפשר לעשות בעניין?
בהתכתבות איתם הם אמרו לי שזה לפי הזמינות באופן אוטומטי...
וסתם כך אם למישהו יש מידע על הרכבת הזו -
@זו-רק-הדרך כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
אם אני מזמין 4 מיטות ברכבת שינה בוקרשט קישינב האם אני יקבל חדר שלם ומה אפשר לעשות בעניין?
וסתם כך אם למישהו יש מידע על הרכבת הזואתה מדבר על רכבת 106?
זה מה שיצא לך הכי טוב? (לא עדיף להמשיך במעבורת מאשר להכנס לעומס של מולדובה?)עכ"פ לי באופן אישי אין שום מידע על הרכבת הזו
אדרבה, תהיה הראשון ותוכל לעדכן כאן את אנ"ש... -
@נחמן-העמקן כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
וכמובן גם הסעות מסודרות של אומן אקספרס/פאייכלה
לא בטוח שיהיה השנה.
-
וסתם כך אם למישהו יש מידע על הרכבת הזואין לי מידע מדויק על הרכבת הזו, אבל לפי מה שאני מבין ברכבת זו אין שום אפשרות לבחור מקומות ומקבלים מקומות לפי הסדר, ככה שלכאורה תקבלו 2 מיטות למעלה ו2 מיטות למטה, חוץ מזה מי שלא בחר בעצמו את המקום ברכבת יהיה יותר קל לשכנע אותו להחליף מקום, אבל זה השערות ולא מידע מדויק.
תעדכנו אחרי הנסיעה לטובת אנ"ש מה אכן היה.נ.ב.
לכאורה עדיף ובפרט בערב ראש השנה לנסוע ברכבת (בלילה זה גם רכבת שינה) לסוצ'אבה או לעבור במעבורת ולא להיכנס לבוקרשט העמוסה. -
ממה שראיתי קצת פה ובכלל
המעברת זה לא משהו מסודר מי יודע מה
היא אורכת זמן בעצמה ובכלל לא אמינה כל כך
לכן חשבת שרכבת שינה זה ניצול זמן במחיר זול ויחסית בלי בעיות בשמירת עיניים
הבנתי שצריך לאסוף את הכרטיסים הפיזיים בתחנה (צריך לבחור תחנת איסוף מראש בשעת ההזמנה)
וחשבתי לרדת אולי בתחנה לפני קישינב כדי לחסוך זמן נסיעה הן ברכבת והן במונית עד מוגילוב
כמובן, אני ינסה לפרסם פה על הנסיעה ברכבת כדי לעשות מניין
מכל מה שבדקתי זה יוצא זול יחסית
מדובר על יום ראשון ה29/09 יציאה ב19:00 מבוקרשט -
המעבורת זה לא משהו מסודר מי יודע מה
איך שאני מבין זה משהו די מסודר אבל אנחנו עדיין לא מורגלים בו.
כל מעבר גבול לוקח זמן, שם איך שהבנתי השתפר לאחרונה מאד וזמן ההמתנה הרבה יותר קצר.
מקווה שאחרי ראש השנה הבעל"ט יהיה לי מידע ברור ומסודר בנושא (מנסיון החברים הקרובים). -
ייתכן.
אבל צריך מונית עד שם ומשם...
יש שם מוניות בכלל? -
אם רוצים לחסוך בזמן אפשר לנסוע במונית או אוטובוס פרטי דרך שם
אם רוצים לחסוך בכסף אפשר לנסוע עם קו תח"צ שנוסע דרך שם.
יכול להיות שיש גם קווי אוטובוס עד לשם או משם.
https://www.google.com/maps/place/Orlovka+Customs+(UA-RO)/@45.2843707,28.4534002,18.92z/data=!4m6!3m5!1s0x40b738cb3ff1b173:0x2eeedb8bfa95dec4!8m2!3d45.283899!4d28.453761!16s%2Fg%2F11t4cc7jd_?authuser=0&entry=ttu -
אויש
קווי אוטובוס...
לא נראה לי שווה החסכון אל מול השמירת עיניים...
רכבת שינה זה משהו שמרחם על העצמות שלך, נותן לך מרחב של פרטיות ובד בבד מקדם אותך (די לאט) לכיוון שלך
כאן זה גם יוצא די זול.
האמת, בדקתי עכשיו לקחת מונית בכל הדרך (טנדר של 9) וייתכן שזה משתלם
יש לי רק שני בעיות- מה אני עושה אם עוצרים אותי במחוז אודסה בשעת העוצר (מה שקרה שנה שעברה להרבה אנשים)?
- איך אני משיג מונית באוקראינה אחרי המעבורת?
-
חשבתי על רעיון פשוט אולי ליצור כאן קבוצות של ארבעה אנשים ברכבות ולסגור ביחד הזמנה כדי לדאוג שבחדרים יחד יהיו אנשים מאנ"ש וגם כדי שלא כל המקומות ברכבת יהיו תפוסים מזה שכל אחד קנה ארבעה מקומות
-
@srayashimi כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
חשבתי על רעיון פשוט אולי ליצור כאן קבוצות של ארבעה אנשים ברכבות ולסגור ביחד הזמנה כדי לדאוג שבחדרים יחד יהיו אנשים מאנ"ש וגם כדי שלא כל המקומות ברכבת יהיו תפוסים מזה שכל אחד קנה ארבעה מקומות
ניתן לעשות זאת כאן בשמחה
בקטגוריות של התארגנות לנסיעות קבוצתיות
לבחור את המדינה המתאימה לציין את התאריך המתאים ואת פרטי הרכבת -
האם יש מישהו שיש לו ווצאפ והוא יודע אוקראינית שיוכל לתווך בין אנ"ש הפשוטים לחברות המוניות הרבות שיש באוקראינה ובפרט באזור איזמעיל וכו'?