❓שאלות והתייעצויות שונות❓
- 
האם אפשר למכור/להעביר כרטיס נסיעה של אומן אקספרס למישהו אחר? אני תקוע עם כרטיס מבוקרשט לאומן 18.9 ב10 וחצי בבוקר. 
 קניתי ב100$
- 
@umaner תנסה למכור אם לא תצליח תבטל ב 50% דמי ביטול ואולי יש להם חוק להגנת הצרכן שיעשה גם סוף לחליבה הזאת 
- 
מי שעוד לא מסודר לחזור, או מי שמכיר מישהו שדחוק , יש טיסה ב 160 דולר עם עצירה אחת (מזוודות בתוספת תשלום) 
 נסיעה עם רכבות בעוד כמה שקלים, מעבר גבול ברכבת
 אפשר לפנות בפרטיז 
- 
@אור-אורות יש ליום ראשון הלוך דהיינו שבוע לפני מבודפשט לאוז'גורוד 
- 
מי שעוד לא מסודר לחזור, או מי שמכיר מישהו שדחוק , יש טיסה ב 160 דולר עם עצירה אחת (מזוודות בתוספת תשלום) 
 נסיעה עם רכבות בעוד כמה שקלים, מעבר גבול ברכבת
 אפשר לפנות בפרטיז @זו-רק-הדרך מה הפרטים 
- 
מישהו יודע האם יש אוטובוס תח"צ בצאת החג מאומן לקישינב? 
 סביבות 9-10 בערב
 @umaner
- 
@זו-רק-הדרך מה הפרטים @urieli תפנה בפרטי 
 אני רוצה לשמור את זה ליהודים שבאמת תקועים או שאין להם ממון ולא לסוכני נסיעות
- 
 סביבות 9-10 בערב
 @umaner@נחמן-יוסף-אדלר תחפש ב tiket ua או infobus 
 כבר הוזכר פה בעבר שכדאי לרכוש את הכרטיס באתר של החברה עצמה אבל בשביל חיפוש זה טוב
- 
@נחמן-יוסף-אדלר תחפש ב tiket ua או infobus 
 כבר הוזכר פה בעבר שכדאי לרכוש את הכרטיס באתר של החברה עצמה אבל בשביל חיפוש זה טוב@זו-רק-הדרך כתב ב  שאלות והתייעצויות שונות שאלות והתייעצויות שונות : :@נחמן-יוסף-אדלר תחפש ב tiket ua או infobus 
 כבר הוזכר פה בעבר שכדאי לרכוש את הכרטיס באתר של החברה עצמה אבל בשביל חיפוש זה טובאז שם אין, האוטובוס הבא אחרי 19:40 בערב זה רק ב- 1 בלילה - מאוחר לי מידי... 
 ור"ת באומן רק סביבות 8... מחפש אוטובוס ל- 9/10 בערב...
- 
@זו-רק-הדרך כתב ב  שאלות והתייעצויות שונות שאלות והתייעצויות שונות : :@נחמן-יוסף-אדלר תחפש ב tiket ua או infobus 
 כבר הוזכר פה בעבר שכדאי לרכוש את הכרטיס באתר של החברה עצמה אבל בשביל חיפוש זה טובאז שם אין, האוטובוס הבא אחרי 19:40 בערב זה רק ב- 1 בלילה - מאוחר לי מידי... 
 ור"ת באומן רק סביבות 8... מחפש אוטובוס ל- 9/10 בערב...@נחמן-יוסף-אדלר יש אוטובוס מקייב - קישינב שעובר בכביש הראשי ליד אומן ולא תמיד הוא מופיע בחיפוש של אומן , וגם יש אולי אוטובוס מויניצה אם שווה לך לנסוע לשם 
- 
@נחמן-יוסף-אדלר יש אוטובוס מקייב - קישינב שעובר בכביש הראשי ליד אומן ולא תמיד הוא מופיע בחיפוש של אומן , וגם יש אולי אוטובוס מויניצה אם שווה לך לנסוע לשם @זו-רק-הדרך כתב ב  שאלות והתייעצויות שונות שאלות והתייעצויות שונות : :@נחמן-יוסף-אדלר יש אוטובוס מקייב - קישינב שעובר בכביש הראשי ליד אומן ולא תמיד הוא מופיע בחיפוש של אומן , וגם יש אולי אוטובוס מויניצה אם שווה לך לנסוע לשם יש לך אולי קישור לרכישה לאוטובוס מקייב דרך אומן לשלוח לי? 
- 
אין קישור מיוחד, באותם אתרים תחפש מקייב ותסתכל על התחנות אם הוא עוצר ליד אומן, 
- 
אין קישור מיוחד, באותם אתרים תחפש מקייב ותסתכל על התחנות אם הוא עוצר ליד אומן, @זו-רק-הדרך כתב ב  שאלות והתייעצויות שונות שאלות והתייעצויות שונות : :אין קישור מיוחד, באותם אתרים תחפש מקייב ותסתכל על התחנות אם הוא עוצר ליד אומן, ואז איך יהיה אפשר לרכוש אם אין קישור? 
- 
באותם אתרים תחפש מקייב ותסתכל על התחנות אם הוא עוצר ליד אומן, 
- 
 סביבות 9-10 בערב
 @umaner@נחמן-יוסף-אדלר אמור להיות ב11 בלילה אוטובוסים/מיניבוסים של חברת eurovoyage האתר שלהם אוקראיני, אבל זה אמור להופיע בTICKETS UA יכול להיות שבשביל שלא יהיה עומס של יהודים הורידו את זה משם וזה רק באתר שלהם 
- 
שלום וברכה 
 היו שאלות ודיונים על כך שאיחוד ברסלב מנסה השנה שתהיה אפשרות להכניס שתייה חריפה
 האם יש תשובה על זה או שטרם