❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
מי יודע להסביר פשר העניין שלכל טיסה סדירה של אלעל ל- או מ- בוקרשט יש איתה ביחד מופיע בלוח טיסות טיסה של TAROM באותה שעה בדיוק. אני יודע שיש איזה הסכם ביניהם שלפעמים זה "מופעל על ידי" , אבל אם זה ממש אותה טיסה למה זה מופיע בלוח טיסות כשתי טיסות נפרדות עם שני מספרי טיסה?
-
קוראים לזה קוד שייר, זה אומר ש2 חברות עושות הסכם שהטיסות שלהם נמצאות גם תחת מספר טיסה של החברה השניה.
לדוגמא, אלעל מוכרת את הטיסות הסדירות של טרום עם מספר טיסה משלהם וטרום מוכרת את הטיסות של אלעל עם מספר טיסה משלהם.
ולכן בנתב"ג זה מופיע כפול. -
קוראים לזה קוד שייר, זה אומר ש2 חברות עושות הסכם שהטיסות שלהם נמצאות גם תחת מספר טיסה של החברה השניה.
לדוגמא, אלעל מוכרת את הטיסות הסדירות של טרום עם מספר טיסה משלהם וטרום מוכרת את הטיסות של אלעל עם מספר טיסה משלהם.
ולכן בנתב"ג זה מופיע כפול.@אור-אורות אז תכלס איך אני יודע באמת של מי הטיסה הזאת במקור? זה נפקא מינה לביטולים וכאלה
-
@ידידיה אני עברתי שם לפני שנתיים שלוש מפולין לאוקראינה וזה לא לקח מעבר לרבע שעה כל הסיפור כולל צעידה רגלית בין שתי הגבולות
@NATANEL כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
@ידידיה אני עברתי שם לפני שנתיים שלוש מפולין לאוקראינה וזה לא לקח מעבר לרבע שעה כל הסיפור כולל צעידה רגלית בין שתי הגבולות
לפני שלוש שנים בצהרי צום גדליה אנשים היו בגבול מאוקראינה לפולין הרגלי שעות ארוכות
בכניסה לאוקראינה לא בודקים כלום אבל בכניסה לפולין יש מכס קפדני
-
מישהו יכול להביא לי קישור למוניות באוקראינה
אני רוצה לנסוע מאומן לזשוב ואני רוצה לסגור מראש ושיצא לי זול
(ולא דרך כל מיני סוכנים)
תודה רבה -
@NATANEL כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
לפני שלוש שנים בצהרי צום גדליה אנשים היו בגבול מאוקראינה לפולין הרגלי שעות ארוכות
בכניסה לאוקראינה לא בודקים כלום אבל בכניסה לפולין יש מכס קפדני