❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
@אלי כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
ניסיתי.
קיבלתי קוד חדש כי המספר עדיין רלוונטי עד שיהפך למספר ארכיון ולא יקבל יותר קודים ואז ןדאי אפסיד.אז נכנסתי שוב פעם ולא הסתדר
תרשום לי רגע את המספר הפולני איתו נרשמת (אני משום מה לא מוצא את זה לבד)
-
ניסיתי.
קיבלתי קוד חדש כי המספר עדיין רלוונטי עד שיהפך למספר ארכיון ולא יקבל יותר קודים ואז ןדאי אפסיד.אז נכנסתי שוב פעם ולא הסתדר
אתה רוצה לבטל את הכרטיסים לוולוצ'סק?
-
כן. אותו
ויש שתי הזמנות לופארניקה אז בהזמנה הראשונה בה השם "אהרון הורביץ " כתוב רק "אהרן אהרן", גם את זה לבטל.ותשים לך שאתה לא מבטל את ההזמנה השלישית שהיא טובה!
תודהאני אנסה
-
ניסיתי להזמין מקום בלבד ברכבות ההונגריות ובשלב האחרון זה נתקע!
יצוין שניסיתי גם לתאריכים קרובים וגם רחוקים
-
@עד-הניצוץ-האחרון כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
ניסיתי להזמין מקום בלבד ברכבות ההונגריות ובשלב האחרון זה נתקע!
נכון
המכירה משום מה לא נפתחה ברוב הרכבות פירטנו על כך כאן https://uman.pw/topic/689/רכבות-שזמינות-לרכישה-ר-ה-תשפ-ה/1000ואין באמת מושג מתי זה יפתח
-
כן. אותו
ויש שתי הזמנות לופארניקה אז בהזמנה הראשונה בה השם "אהרון הורביץ " כתוב רק "אהרן אהרן", גם את זה לבטל.ותשים לך שאתה לא מבטל את ההזמנה השלישית שהיא טובה!
תודהבינתיים גם אני לא מצליח לבטל
תנסה לבטל דרך הקישור הזה: https://services.uz.gov.ua/ticket-return
(אם כי משום מה רשום שם בצד שצריך אימות דיא), תנסה.(אגב, הוא לא דורש ממני אימות, הוא פשוט לא קולט את הבקשה בלחיצה)
-
בקישור ששלחת הוא מבקש כתובת ומספר חשבון אוקראינים ולא ביטול לפי הזמנה
למעשה
כרגע אכן לא ניתן לבטל מפני שהאתר דורש אימות באפליקציית דיא
זה מוזר מאוד זה לא היה נדרש בעבר
השאלה אם זה חסימה ספציפית לכרטיסים שלך משום שביצעת הרבה רכישות
או שיש הגבלה חדשה (שהאוקראיניים לא הודיעו עליה ,לפחות לא באופן רשמי), שלא נותנת לבטל כרטיסים בלי אימות.בהזדמנות זו נבקש מהציבור שכל מי שבידו מידע אמין ומבורר בענין שיעדכן אותנו לטובת כולם
-
שלחתי להם מייל והם כתבו לי שאכן חייבים אפליקציית דיא כדי לבטל או לגשת פיזית למשרד המרכזי באוקראינה או עצמאי או ע"י מיופה כח
ומתי ניסית בעבר והצלחת לבטל?
אגב, ביטול במשרד כרטיסים באוקראינה זה לא כל כך פשוט בעיקרון זה החזר דוקא לכרטיסי אשראי אוקראיניים, בכרטיסים אחרים זה פרוצדורה די רצינית של מילוי טפסים וכו')
-
אני לא מצליח לכתוב בצאט משום מה...
כשביטלתי הזמנתי רכבת פנים אוקראינית נראה לי מלבוב לאיפה שהוא.שלחתי להם מייל והם ענו לי שאכן כדי לבטל צריך אימות דיא
ומי שאין לו יכול לבוא למשרדים המרכזיים באוקראינה אפשר ע"י מיופה כח
כדי לחתום על טופס ביטוליש לי צילום מסך של המייל אבל אני לא מצליח להיתכתב בפרטי עם אף אחד משום מה..
-
כשביטלתי הזמנתי רכבת פנים אוקראינית נראה לי מלבוב לאיפה שהוא.רכבות פנים באוקראינה אפשר לבטל
בינלאומי כנראה הם מגביליםלגבי הבעיה בצ'אט
התלוננו לנו על זה
נטפל בזה בהקדם בל"נ -
כי יש לי צילום מסך של ההתכתבות עם החברה.
אתה רוצה שאשלח את זה למייל אולי??אז אני הזמנתי 12 כרטיסים כשאני צריך רק 4 יש לך עצה מה אני עושה עם 8 כרטיסים מיותרים? אפשר למכור אותם או שקריטי שהשם יהיה תואם לדרכון?
אתה יכול לשלוח למייל של המערכת
בעיקרון אפשר לנסות למכור יד 2 (למרות שזה לא חוקי)
אבל זה לא ראש השנה עכשיו. למי תמצא למכור את זה? -
התקלה בצ'אט סודרה כעת ב"ה
כעת ניתן להתכתב בצ'אט חופשי -
אני סגרתי חדר במרכז הקרון
רק טעיתי בשמות - בשם אחד טעות של אות, ובשם נוסף טעות יותר משמעותית, שכתבתי במקום שם משפחה פעמיים שם פרטי.וסגרתי עוד חדר עם שמות תקינים לגמרי, רק שהוא חדר בקצה הקרון. ליד השרותים
השאלה היא אם יש לי אפשרות למכור למישהו את אחד מהחדרים, איזה חדר עדיף לי למכור, האם יש סיכוי שיעלו אותנו עם הכרטיסים הלא מדויקים לחדר במרכז הקרון?!