❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
אלו שבתוך פושקינה בדרך כלל לא ירצו לצאת משם בשביל כמה דולרים אבל אם יוצאים קצת אפשר למצוא תמורת כמה דולרים,
ובכל מקרה אפשר גם להזמין מונית מקומית ולבקש שיפעיל מונה 'שוצ'יק' בלע"ז.@עד-הניצוץ-האחרון יוצאים קצת הכוונה להתקדם מפושקינה אחרי קוליקה למעלה?
-
@עד-הניצוץ-האחרון יוצאים קצת הכוונה להתקדם מפושקינה אחרי קוליקה למעלה?
-
אני סגרתי נסיעה בEUROCLUB ברבע ל1 אמור להגיע לקישינב ב9 וחצי, הטיסה שלי ב16:00 יש עניין להקדים לאוטובוס אחר? יש לי סיוטים מהתור בכניסה לשדה תעופה לפני שנתיים בקישינב עמדתי שם כמה שעות בחוץ
-
@עד-הניצוץ-האחרון
מונית מקומית זה 00.01% סיכוי להשיג בימי ר"ה
בסדובה או לייד התחנת דלק למטה יש הרבה נהגים לכא' ירצו לפחות 20$@אסק-שמיים יש סיכוי גבוה למצוא מונית מקומית
אם מתקשרים לחברה המקומית (ומדברים באוקראינית) ומזמינים מונית.עשיתי את זה שנה שעברה ועלה לי 65$ מאומן לויניצה למונית 4 מקומות (היה צפוף עם המזוודות).
-
@אסק-שמיים יש סיכוי גבוה למצוא מונית מקומית
אם מתקשרים לחברה המקומית (ומדברים באוקראינית) ומזמינים מונית.עשיתי את זה שנה שעברה ועלה לי 65$ מאומן לויניצה למונית 4 מקומות (היה צפוף עם המזוודות).
@כמעט-נחמן כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
השאלה היא האם היו שולחים לך מונית לנסיעה בתוך אומן ב50 גריבנה
-
@כמעט-נחמן כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
השאלה היא האם היו שולחים לך מונית לנסיעה בתוך אומן ב50 גריבנה