❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
ערב טוב
האם יש למישהו טלפון של חברת הסעות בפולין.
אני רוצה להזמין נסיעה לחמשה אנשים.
חברה אמינה ולא יקרה.
ישר כח@דודי כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
ערב טוב
האם יש למישהו טלפון של חברת הסעות בפולין.
אני רוצה להזמין נסיעה לחמשה אנשים.
חברה אמינה ולא יקרה.
ישר כחמונית מקומית זה יקר מאוד,
עדיף להזמין מאוקראינה,
ואם זאת נסיעה פנימית עדיף לשכור רכב -
@הטיסה-הכי-משתלמת
יש לציין שפחות משעתיים מהנחיתה עד ההמראה זה עוד יותר קצת זמן מהירידה בפועל מהמטוס שלפעמים (עיכובים בהמראה, עיכובים בפתיחת הדלת, ישיבה מאחורה וירידה אחרונים מהמטוס, או שסתם כך לוקח זמן תלוי בחברות וכו') זה חצי שעה ויותר אחרי הנחיתה ועד לסגירת השער שזה כמעט חצי שעה לפני ההמראה.
מצד שני, בנחיתה בבוקרשט (בהלוך) אז מקסימום נוסעים משם במונית...@אור-אורות כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
@הטיסה-הכי-משתלמת
יש לציין שפחות משעתיים מהנחיתה עד ההמראה זה עוד יותר קצת זמן מהירידה בפועל מהמטוס שלפעמים (עיכובים בהמראה, עיכובים בפתיחת הדלת, ישיבה מאחורה וירידה אחרונים מהמטוס, או שסתם כך לוקח זמן תלוי בחברות וכו') זה חצי שעה ויותר אחרי הנחיתה ועד לסגירת השער שזה כמעט חצי שעה לפני ההמראה.ברור! ובדיוק לכן כתבתי שזה לא מומלץ אף למי שמתמצא.
מצד שני, בנחיתה בבוקרשט (בהלוך) אז מקסימום נוסעים משם במונית...
הוא כתב "מסוצאבה עצירה בבוקרשט" ומדבריו נראה שהוא מדבר על החזור (ששם א"א לקחת מונית מבוקרשט לישראל...),
ואם היה מדובר בהלוך הרי שאתה אכן צודק ששם מדובר ב"כסף קטן", הוא רק יפסיד את הנסיעות פנים מקישינב במידה ושילם עליהם מראש, והוא גם יצטרך לשלם יותר על נסיעה מבוקרשט, (וכל זאת בנוסף לעצם ההפסד של טיסת ההמשך).
-
אשמח לדעת איזה דרך מהירה יותר מאומן לרומניה, האם דרך המעבורת או דרך מעבר הגבול מוגילוב פודולסק
(לא בקטע של ק"מ אלא יותר בעניין של המעבר בגבול)
תודה. -
@נחמן-העמקן
העברה עצמית משנה בזמן אם יש טרולי לבד בלי מזוודה
וכמה זמן צריך לקחת ספער@ברסלבר-כוסף כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
@נחמן-העמקן
העברה עצמית משנה בזמן אם יש טרולי לבד בלי מזוודההעברה עצמית זה לא רק לענין המזוודה אלא גם אחריות טיסה ולעיתים גם כניסה ויציאה
וכבר כתב לך @הטיסה-הכי-משתלמת דברים נכוחים
-
אשמח לדעת איזה דרך מהירה יותר מאומן לרומניה, האם דרך המעבורת או דרך מעבר הגבול מוגילוב פודולסק
תודה.@צביקה-הלוי כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
תודה.אם עוברים רגלי במוגילוב זה יותר מהיר מאשר המעבורת
אם עוברים עם רכב אז אם יש עומס בגבול זה כבר יכול לקחת יותר. -
@אסק-שמיים גם אם עוברים רגלי צריכים לחכות למעבורת.
-
יש לי טיסה במןצאי ראש השנה ב-חמש לפנות בוקר מקישינוב
ב- 7:40 יוצא החג ובחמש הטיסה
אם מישהוא טס בטיסה הזאת או בזמן הזה, או שיודע על מישהוא שטס אז, אם יוכל לעדכן, כדי שנוכל לעשות קבוצה, ונוכל לסגור על רכב מהיר במיוחד מיד במוצאי החג.
תודה. -
בשורה לגיבורי אנ"ש
לכל אלו מאנ"ש שרוח הגבורה וההרפתקנות בוערת בקרבם עדיין,
אני שמח לבשר שטיסה מספר 187 של חברת טארום הרומנית( חברת הדגל הרומנית) מבוקרשט לעמאן שבירדן כמעט ריקה לחלוטין וכל המושבים פנויים.
מדובר על טיסה בליל שישי 26/9 , המראה בשעה 00:45 ונחיתה שם ב3:25...
משם זו נסיעה של שעתיים/שעתיים וחצי עד למעבר הגבול שנקרא "נהר הירדן" ליד בית שאן (המחיר של מונית בסביבות 70-100$ לכל המונית..).
כמובן שמסוף גבול הישראלי נפתח רק בשעה 8:30 בבוקר.
כמובן שירדן היא בסיכון של ביטולי טיסות יותר מסיני למשל-אם יהיו התקפות מאיראן וכו' חלילה, אבל באופן כללי הרבה אנשים נסעו משם גם במתקפה האחרונה והדברים מתנהלים כסדרם...
צריך להוציא ויזת מעבר בנחיתה בשדה שם או להוציא מראש באתר ההגירה הירדני, בתשלום של 200₪ לאדם.
מחיר הטיסה כעת בערך 115€ רק עם תיק גב וטרולי ו150€ כולל מזוודה לבטן המטוס...בערך 450-600₪...
יש גם הרבה רווח להגיע להמראה מבוקרשט וגם מהנחיתה עד לארץ (לרוב האנשים, כמובן תלוי איפה כל אחד גר, טוב לאלו שבאים מהצפון).
כמובן שמי לוקח את זה יש עדיפות להתחפש ולא להיות עם סממנים יהודים וישראליים כדי למנוע בעיות, מכיר אנשים שעשו את זה גם בתקופה האחרונה (חסידים חרדים שהתחפשו...)...
למרות שבאופן כללי הרשויות בירדן אוסרות סממנים דתיים, זה בעיקר נאכף בכניסה היבשתית לירדן ולא כן בכניסה האווירית לשם-ששם אין בעיה והדברים לא נבדקים כמעט, כמובן שביציאה אין בעיה.
כמובן שאיני לוקח אחריות על תקריות שעלולות להתרחש שם,
בכל אופן אני באופן אישי הייתי לוקח את זה בשתי ידיים אם היה לי צורך...
ברכה והצלחה
אשריכם ישראל
חילכם לאורייתא -
@PEREZ אפשר לנסות לברר אם הבית חבד באזור הגבול שמונית תחכה לך או אם פאייכלה
-
רציתי לשאול: כדאי לנסות לחזור לארץ אחרי ראש השנה לפני שבת? כי אמרו לי שהולך להיות כזה בלגן בגבולות ביום חמישי ושישי של שעות על גבי שעות וזה ממש מפחיד אותי, אני מפחד להיתקע בגבול ולאחר טיסה, לנסות בכל זאת? מה אתם אומרים