❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
@elg
אפשר לדון בנושא בצורה עניינית
אבל להזהר לא להכנס להאשמות אישיות נגד גוף כזה או אחר.
קודם כל מהסיבה שאין לי כח שאחר כך מגיעים גורמים כאלו ואחרים בתלונה למנהלים שנכתב באתר כך וכך
ובמקרה שזה לא מדוייק אז יש אמת בטענותיהם.מצד שני אם יש נתונים ברורים וידועים לא רואה סיבה לא לפרסם את הנתונים גם אם יש מישהו שלא נח לו עם זה
ככה שלפרסם שיש בלוח טיסות של נתב"ג טיסות מבקאו אני חושב שזה נכון לפרסם גם אם יהיה מישהו שיבקש להסיר הודעה כזו.
אבל מידע פנימי האם יש אישורי נחיתה וכדו' זה קצת יותר רגיש בפרט כשהמידע לא ברור וכל מי שמדבר אומר אל תאמר בשמי וכו'
ובפרט לפעמים מתברר אחר כך באמת שמה שמקור פלוני אמר לא היה כל כך מדוייק ויש ידיעות סותרות בנושא. -
קו 10
שם: הרכבת הישירה בודפשט - קייביציאה בודפשט קלטי: 22:40 (שעון הונגריה)
יציאה דברצין: 1:59
יציאה נירג'אזה: 2:40
הגעה צ'ופ: 5:58
יציאה צ'ופ: 8:08
יציאה מונקאטש: 9:02
יציאה לבוב: 12:48
הגעה קייב: 19:11משך הנסיעה מבודפשט לקייב: 19:31
@נחמן-העמקן
שלום עליך
ידוע לך כיצד קונים כרטיס לרכבת זו?
לא הצלחתי באתר ההונגרי(גם לא בתאריכים שונים) -
@נחמן-העמקן
שלום עליך
ידוע לך כיצד קונים כרטיס לרכבת זו?
לא הצלחתי באתר ההונגרי(גם לא בתאריכים שונים)@yairrot11 כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
@נחמן-העמקן
ידוע לך כיצד קונים כרטיס לרכבת זו?תראה כאן: https://uman.pw/post/98 ברכבות מהונגריה
-
כן אבל הטיסה שאל על הוסיפו קצת "מסוכנת"..יציאה ביום שישי בבוקר עם הגעה ב-0830 לקישינב..קצת לחוץ בהתחשב בזה שהקו של אל על לקישינב לא מחשב סדיר ..אז מי יודע מה רמת הדיוק - איחור קל וזה גובל ממש בהגעה של שבת או חלילה להתקע באמצע הדרך..
@פה-שכינה כתב בכרטיסי טיסה זולים - ראש השנה תשפ"ו!:
כן אבל הטיסה שאל על הוסיפו קצת "מסוכנת"..יציאה ביום שישי בבוקר עם הגעה ב-0830 לקישינב..קצת לחוץ בהתחשב בזה שהקו של אל על לקישינב לא מחשב סדיר ..אז מי יודע מה רמת הדיוק - איחור קל וזה גובל ממש בהגעה של שבת או חלילה להתקע באמצע הדרך..
ראשית עליך לדעת כי נחיתה ב08:30 איננה מחייבת "הגעה בשבת" כלל ועיקר,
אם כי בהחלט ייתכן ותיאלץ לשבות "באמצע הדרך" [החל מקישינב ועד אודסה וכו'] ולהמשיך את המסע עם צאת השבת,
אבל שוב! לא הייתי קורא לזה "להיתקע באמצע הדרך", כי אם "לנסוע לשם בצורה מתוכננת",
ומסתמא כל אדם שפוי שהזמין מקום בטיסה הזו נערך לכך.שנית ישנם מקרים שחברת התעופה מקדימה מבעוד מועד את שעת הטיסה, ועקרונית אינני שולל גם כאן את האופציה הזו, אבל כמובן שאין לסמוך ע"ז.
-
לא הבנתי למה לחפש אטרקציות..גם ככה המסע הוא לא פשוט , הנסיעות הטיסות העיכובים והגבולות..אבל ברור כל אחד ישעה מה שמתאים לו..צריך כן להסב את תשומת הלב כי לא כולם עלולים לשים לב - לכאורה זה נראה מספיק זמן - בפועל מי שכבר התנסה יודע והרגיש את העיכובים והמניעות..
-
כרטיסי טיסה לתשפ"ז
ראש השנה חל בשבתוויז
הלוךיום רביעי
וורשה
החל מ₪628קרקוב
החל מ₪758בודפשט
החל מ₪458יום חמישי (יתכן שיוצא מידי קרוב לזכור ברית)
יאשי
החל מ₪628בודפשט
החל מ₪458וורשה
החל מ₪378 -
לא הבנתי למה לחפש אטרקציות..גם ככה המסע הוא לא פשוט , הנסיעות הטיסות העיכובים והגבולות..אבל ברור כל אחד ישעה מה שמתאים לו..צריך כן להסב את תשומת הלב כי לא כולם עלולים לשים לב - לכאורה זה נראה מספיק זמן - בפועל מי שכבר התנסה יודע והרגיש את העיכובים והמניעות..
@פה-שכינה כתב בכרטיסי טיסה זולים - ראש השנה תשפ"ו!:
יש כאלו מראש מתכננים שבת באמצע הדרך
אפשר לעשות את זה זה גם בטיסות של יום שישי לבודפשט וקרקוב ולעצור בליז'נסק/קערסטיר/מזיבוז' או סתם כפר באמצע הדרך -
-
יש למישהו מושג מה הסיכוי להספיק את הטיסה מפראג לישראל בליל שישי ב :23:45
-
יש לי קונקשן מיאשי לפראג בחמישי ב 14:55 ונחיתה בפראג ב 21:25
אפשר להספיק את היאשי ? -
אפשר להספיק את היאשי ?@ברסלבר-כוסף כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
כזו טיסה ארוכה?
-
@ברסלבר-כוסף כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
כזו טיסה ארוכה?
@אור-אורות עם עצירה באיטליה
-
אתמול היה ראיון של לוי יצחק גווירץ במוקד ברסלב
בשנים קודמות @נחמן-העמקן היה מסכם ראיונות אבל השנה יש לו פחות זמן
נשמח אם מישהו יתנדב לסכם ונעביר לחדשותלבנתיים כמה נקודות
- רוב הטיסות עדיין לא מאושרות סופית ועובדים על זה וצריך הרבה תפילות ואולי יהיה ישועה גם במולדובה
- מחירי הטיסות יקרים מאוד השנה ולא רק לראש השנה גם עכשיו המחירים יקרים מאוד
- אומר שחושב שאפשר לקנות וויז ואין סיבה שיהיו ביטולים כי המלחמה עם איראן נגמרה ויש רגיעה, ושנה שעברה זו לא דוגמה כי גם אל על כמעט ביטלו את הטיסות צ'רטר כי היה ביקוש לחילוצים, וגם הרומניות שקלו לבטל טיסות ובנס עצום לא ביטלו אבל היינו רגע מביטול גם אצל הרומנים
-
@אור-אורות
זה קונקשן מובטח עם המתנה באיטליה של שעתיים וחצי