❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
אהה... תודה רבה.
אם כבר רציתי לשאול האם זה לא מוזר שממש מהר אין כרטיסים ברכבות שינה?
אני נכנס מידי פעם להתאמן על סגירת כרטיס ולא ראיתי כלל מקומות פנויים בקו זה?ועוד שאלה:
אנחנו נוחתים בוורשה בשעה 15:00 ומשם זה 4 שעות נסיעה לפשמישל, ושם קו 36 יוצא בשעה 20:28 שזה אומר שאנחנו מגיעים שעה לפני מועד יציאת הרכבת,
זה הגיוני או צפוף מידי?בעיקר בגלל שאנחנו רוצים דווקא רכבת שינה כדי לחסוך את הנסיעה והשינה וכו
אז האם הפתרון זה לחכות 24 שעות לרכבת של למחרת ובינתיים לשהות בלובלין\קרקוב\ליזאנסק וכו. או שיש אולי פיתרון אחר ליסוע ברכבת שינה מפולי באותו היום, אולי דרך חלם ולבוב?
תודה רבה על הכל!!!
-
@אלי כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
אהה... תודה רבה.
אם כבר רציתי לשאול האם זה לא מוזר שממש מהר אין כרטיסים ברכבות שינה?
אני נכנס מידי פעם להתאמן על סגירת כרטיס ולא ראיתי כלל מקומות פנויים בקו זה?עכשיו חופש והכרטיסים נגמרים מהר, גם סתם ככה זה רכבות מאד מבוקשות, תבדוק בדיוק ב9:00.
-
ועוד שאלה:
אנחנו נוחתים בוורשה בשעה 15:00 ומשם זה 4 שעות נסיעה לפשמישל, ושם קו 36 יוצא בשעה 20:28 שזה אומר שאנחנו מגיעים שעה לפני מועד יציאת הרכבת,זה צפוף
הדרך הרבה פעמים לוקחת הרבה יותר, טיסה מתעכבת, לוקח זמן לאסוף כבודה וביקורת דרכונים -
אז האם הפתרון זה לחכות 24 שעות לרכבת של למחרת ובינתיים לשהות בלובלין\קרקוב\ליזאנסק וכו. או שיש אולי פיתרון אחר ליסוע ברכבת שינה מפולי באותו היום, אולי דרך חלם ולבוב?
תבדוק בלוחות הזמנים מה מתאים לכם, יש את הרכבת לרווה רוסקה בלילה, ויש רכבות מחלם, רק ששל הלילה צריכים אימות.
בדר"כ לא נכון לחשב פחות משעה לצאת משדה תעופה עם מזוודות (יציאה מהמטוס, ביקורת דרכונים, למצא את הרכב, וכו'), ובנוסף טיסות שמתעכבות זה דבר שבשגרה. -
ישיבה או שינה ?
לא הבנתיהקו לרווה רוסקה (767) הוא ישיבה
הקווים מחלם הם שינה
אך הרכבות מחלם הפתוחות לרכישה הם רק ביום, כך שלכאו' לא מתאים לך. -
@ניתאי כתב בהאתר החדש של רכבות אוקראינה:
אהלן קניתי עכשיו כרטיסים לרכבת מקרקוב עד לויניצה דרך האתר הצ'כי, השאלה האם כדאי לסמוך שהם יקנו לי את הרכבת של אוקראינה או כדאי לקנות בעצמי ויש סיכוי שיהיה לי שתי כרטיסים ?
לא כדאי לסמוך שהם יקנו, לא תמיד הם קונים.
בדר"כ אם נגמרים המקומות בקרון מס' 4 גם אם יש עוד מקומות ברכבת הם כבר לא רוכשים כרטיסים. -
@מוישהה כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
שלום רציתי לשאולהאם יש מצב לביטולים גם מצד חברת הטיסות הפולנית lot
חברת LOT ביטלה את טיסותיה נכון לעכשיו עד אמצע שבוע הבא
היא, כמו שאר החברות שמבטלות, עוקבת כל העת אחר המצב ולפי זה מחליטה על צעדיה
בתחילת המלחמה היא מיהרה לבטל ואיחרה לחזור (למיטב זכרוני היא חזרה רק באיזור אדר א')
וכמו שאנו אומרים, הכל תלוי בהתפתחויות וההתפתחויות תלויים בתפילות! -
באיזה יום מדובר? ראשון שני שלישי, מתי?
-
@מוישי-בלוי כתב בטבלת רכבות מפולין לאוקראינה:
באיזה יום מדובר? ראשון שני שלישי, מתי?
על מה אתה שואל?
-
יש פה טבלה עם שעות של רכבות, באיזה יום מדובר?
-
@מוישי-בלוי כתב בטבלת רכבות מפולין לאוקראינה:
יש פה טבלה עם שעות של רכבות, באיזה יום מדובר?
מידי יום במשך כל השנה
-
@צום-ציון
בעקבות כך שהעלת את נושא הכשרויות בדרכים
פתחנו לזה כעת נושא מיוחד (והפוסטים שלך הועברו בצורה מסודרת לשם)
ראה כאן: https://uman.pw/topic/700/כשרויות-ומוצרים-כשרים-ברחבי-אירופה -
יש למישהו מושג איך אפשר לקבל מספר וירטואלי להזמין רכבת מפולין לאוקראינה באתר האוקראיני. אני צריך להזמין מחר רכבת בתשע בבוקר ופתאום נגמרו המספרים באתר המפורסם https://onlinesim.io/
מישהו מכיר עוד מקום להשיג מספר אוקראיני בדחיפות? -
יש למישהו מושג איך אפשר לקבל מספר וירטואלי להזמין רכבת מפולין לאוקראינה באתר האוקראיני. אני צריך להזמין מחר רכבת בתשע בבוקר ופתאום נגמרו המספרים באתר המפורסם https://onlinesim.io/
מישהו מכיר עוד מקום להשיג מספר אוקראיני בדחיפות?אתה יכול לקחת משם כל מספר אירופאי אחר לא צריך דווקא אוקראיני
אבל חשוב להדגיש שהפיתרון הזה לא מומלץ בכלל
כפי שכבר כתבנו אדם אחר יכול להכנס אח"כ לחשבון ולבטל את הכרטיסים...
ודאי שלא לשמור שם פרטי אשראי!!!
עדיף לרכוש שם מספר אישי זמני תמורת כמה דולרים
(צריך לבדוק היטב לפני הרכישה, יש מדינות שהמספרים שלהם יקרים מאוד ויש יותר זולים)