❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
@אור-אורות כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
אבל הסתברות גדולה מאד שכל החברות או לפחות רובם יחזרו די מהר אחרי שנתב"ג יפתח
לטובי הזיכרון שביננו,
כשהתחילה המלחמה עם חיזבאללה וויז אייר ביטלה עד מרץ וכהמצב נרגע הם הקדימו לפבואר...
בעז"ה כך יהיה גם הפעם - רק תפילות -
@elg כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
שדה תעופה AQJ בעקבה נמצא 9 ק"מ מאילת, האם לכאורה אין ציור כזה של טיסות צ'רטר משם? סה"כ הירדנים מסתמא אוהבים כסף, אז הכרטיס יהיה קצת יקר לאבטח את האירוע
יש היתכנות ברעיון גם משארם א שייח וגם מעקבה אבל זה סיפור סיפור...
בפרט שבינתיים משרד התחבורה מכיר רק בצורך של ישראלים לחזור ולא בצורך לצאת...
וגם בזה גרירת רגליים וכו'. -
@אור-אורות כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
@umani כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
אולי זה רמז משמיים שצריך להישאר באוקראינה ליום כיפור כמו שרבי נתן אמר שצריך להיות אצלו ביום כיפור. ולהיות בברסלב ביום כיפור
וכמה טיסות חזור יש אחרי יום כיפור? בדקת?
רק ביום ראשון, יום לפני ערב סוכות - רלוונטי.
-
ראיתי שהמצרים באופן רשמי כותבים שאי אפשר לצאת משארם מי שנכנס מטאבה אז איך כולם נכנסים ויוצאים חופשי?
-
@זו-רק-הדרך כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
ראיתי שהמצרים באופן רשמי כותבים שאי אפשר לצאת משארם מי שנכנס מטאבה אז איך כולם נכנסים ויוצאים חופשי?
בעיקרון האמת כדברי המצרים...
אני ראיתי מקרים כאלו ומקרים כאלו..
וזה מה שנקרא סיעתא דשמייא וד"ל... -
השאלה היא במצב העכשווי כשיש כאלו כמויות של אנשים מסתם יש להם איזו משנה סדורה בעניין...
אתה רוצה לומר שכולם הם קבוצות מאורגנות ש'החליקו' את העניינים? -
עוד משהו מעניין שיכול ללמד על hisky באתר שלהם לא מופיע היעד שארם א שייח בכלל, כלומר אין להם כזה יעד ברשימה ובסקייסקנר הוא נותן אותם חופשי...
-
השאלה היא במצב העכשווי כשיש כאלו כמויות של אנשים מסתם יש להם איזו משנה סדורה בעניין...
אתה רוצה לומר שכולם הם קבוצות מאורגנות ש'החליקו' את העניינים?אני לא רוצה לומר כלום...
אני רק אומר לך מה קרה לחברים שלי שניסו להגיע לראש השנה שעבר...
יש כאלה שעברו ויש כאלו שעצרו אותם בשדה...
בעיקרון המכנה המשותף היה שאם זה היה טיסת צ'רטר היו בעיות ואם הייתה סדירה אז הכל הלך חלק.. -
יש משם צ'רטרים?
-
עוד משהו מעניין שיכול ללמד על hisky באתר שלהם לא מופיע היעד שארם א שייח בכלל, כלומר אין להם כזה יעד ברשימה ובסקייסקנר הוא נותן אותם חופשי...
הדבר המופלא הזה נקרא צצצ'אאארררטטטררר...
למען האמת הוא לא תמיד מופלא (אני אישית די מתנגד לצ'ארטרים...אם כי יש לומר שהרבה מאוד פעמים הם מועילים ומביאים ברכה לשוק...)
מאחר שזו טיסת צ'ארטר אז המפעיל לא רוצה שהייסקיי תמכור לו את המושבים אלא הוא מנהל את המכירה לבד דרך הספקים שלו הפרוסים ברחבי האינטרנט...
חזק וברוך -
מעניין.
בעצם לפי מה שאתה אומר, אז אם נצטרך לנסוע חלילה משם לקישינב יהיה עדיף לנסוע בפלייוואן ולא בהייסקי? -
@בעגלות-וסוסים כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
יש כאלה שעברו ויש כאלו שעצרו אותם בשדה...
מה לגבי החזור?
נראה לי רוב הישראלים שנוסעים עכשיו זה כאלו שחוזרים
ואלו שיוצאים הם זרים -
זה מסתם הרוב, יש יוצאים מן הכלל....
-
יש משם צ'רטרים?
יש בכל העולם צ'ארטרים...
גם יש מלא באירופה..
צ'ארטר שחוזר על עצמו באופן קבוע למשך כמה שבועות/חודשים נקרא צ'ארטר עונתי שהוא אמנם יותר מדוייק בזמנים מאשר צ'ארטר חד פעמי אבל גם הוא לא תמיד א גרוייסע מציאה...
אגב מומלץ לדעת שמרבית הטיסות של ישראייר וארקיע מוגדרות כטיסות צ'ארטר...(למרות כלל הברזל שטיסות צ'אטר לא מופיעות באתר חברת התעופה-פה הסיפור שונה...)
ועוד לאלוה מילין...
אשריכם ישראל -
לפי זה, גם פלייוואן זה צ'ארטר כי זה עונתי עד סוף החודש הקרוב....
-
מעניין.
בעצם לפי מה שאתה אומר, אז אם נצטרך לנסוע חלילה משם לקישינב יהיה עדיף לנסוע בפלייוואן ולא בהייסקי?זה שזה צ'ארטר וזה סדיר אני אומר את זה על פי מה שנראה מכל הכיוונים למרות שלאחר עיון ייתכן ששתיהם צ'ארטר (יש ספקים שמוכרים את פלייוואן כצ'ארטר ויש כאלו כסדיר, וגם זה מופיע באתר החברה...)...
את השיקול מה לבחור תעשה אתה...
אני בוודאי חושב בלי ספק על פלייוואן במקרה הזה או על טיסה סדירה ליעד כלשהוא -
פוסט זה נמחק!