❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
@זו-רק-הדרך כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
בסוף מצאתי בגוגל תמונה של המסכים המדוברים (מקווה שזהו אכן התמונה הנכונה) האם משהו יכול לומר לי איזו מחלקה זו ולפי התמונה איפה יכול להיות מושבים שבהם המסכים לא מול העיניים?
זה מחלקה ראשונה
@זו-רק-הדרך כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
עוד תמונה
האם יש מישהו שנסע בעבר ברכבת ויכול להמליץ על המקומות הכי נוחים מבחינת המעבר, הישיבה מול גויים, המסכים וכו'זה מחלקה שניה
-
באיזה מושבים זה פחות מורגש
לגבי מקומות ישיבה מומלצים מכל הבחינות מי שיכול לתת מידע - יעזור לאנ"ש ותבוא עליו הברכה... -
@urieli כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
האם עושים בעיות ברומניה או בבולגריה למי שמתחת לגיל 17 ?במעברי גבול וכדו'
רומניה נקראת מדינה מחמירה בתחום הזה, עד כמה שידוע לי
לא יודע לגבי בולגריה -
מהניסיון שלי לא עושים שום בעיות...רק מולדובה היא בעייתית...
בקבוצות שלי היו לפעמים ילדים בני 13-14 בעת שעברנו במדינות הללו והכל עבר חלק... -
רשמי רומניה בעייתית, מנסיון עושים בעיות רק במולדובה (למען בצע כסף).
הבאנו בעבר מהחוק באוסטריה כמדומני שנוטוריון בהרבה מדינות לא צריך להיות דווקא אצל עורך דין. -
@אור-אורות כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
הבאנו בעבר מהחוק באוסטריה כמדומני שנוטוריון בהרבה מדינות לא צריך להיות דווקא אצל עורך דין.אלא..? מלוה בעלמא
-
@אור-אורות כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
הבאנו בעבר מהחוק באוסטריה כמדומני שנוטוריון בהרבה מדינות לא צריך להיות דווקא אצל עורך דין.אלא..? מלוה בעלמא
הוא התכוון למה שנכתב כאן תראה: https://uman.pw/post/2495
-
איך נרשמים לאכסניה של תורה
-
@אליעזר-גודלבסקי כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
איך נרשמים לאכסניה של תורה
_להרשמה ופרטים: 05271-52627
com.gmail@6273301
קו האכסניא: 0799-40-70-35 -
@משה-טיישר כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
שלום וברכה
יש לי טיסה חזור ביום ראשון (צום גדליה) בשעה 7 בערב מורשה
אחרי שהרכבת המהירה הוקדמה מה היא הדרך הטובה והזולה ביותר להספיק את הטיסה?צריך לבדוק אולי אפשר לתפוס אותו בלבוב בשעה 2:55 לפנות בוקר
-
@משה-טיישר כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
שלום וברכה
יש לי טיסה חזור ביום ראשון (צום גדליה) בשעה 7 בערב מורשה
אחרי שהרכבת המהירה הוקדמה מה היא הדרך הטובה והזולה ביותר להספיק את הטיסה?שלום אחי היקר!
האמת שיש לי הרבה מאוד חברים בטיסה הזו...הם אירגנו הסעה בצאת חג עד לגבול מדיקה ואז עוברים ברגל ואז עוד הסעה עד וורשה...הייתי מפנה אותך אליהם אבל האמת שהם נראה לי כבר לא רוצים להוסיף אנשים-כבר יש אוטובוס שלם נראה לי...
רציתי להמליץ משהו דומה-יש רכבת במוצאי שבת מוויניצה לצ'ופ(אי אפשר לקנות אותה רק עד לבוב-אז תקנה כרטיס עד צ'ופ או עד תחנה יותר קרובה שזה כבר מאפשר לקנות-אם תרצה להוזיל קצת במחיר..גם ככה זה גרושים-מחלקה שנייה-30₪ בערך לאדם) ב23:30 (לא בעיה להספיק להגיע...אפילו תוציא רבנו תם...חחח)ואז פשוט תרד בלבוב ב-6 בבוקר...ואז ישר לקחת מונית מקומית לגבול ואפשר להיות כבר ב7 בבוקר בגבול.ואז צריך לקוות ולהתפלל שזה יעבור מהר-מנסיוני אני חושב שרבבות אנ"ש עוד לא יספיקו להגיע אז,ולא אמור להיות עומס כל כך-אמור לקחת שעה/שעה וחצי...ואז לוקחים מונית מקומית לפשמישל-כ20 דקות נסיעה.ומשם רכבת לוורשה ב10:12 עם החלפה של שעה בקרקוב ואז מגיעים ב16:00 לוורשה...אני עשיתי מהלך ממש דומה בראש השנה האחרון והיה נפלא מאוד וגם הגבול הלך כסדר-כי לא הגעתי בזמנים שהיה עומס של אנשים...
לדעתי אין בזה בכלל סיכונים!
בכל מקרה צריך תמיד הרבה תפילות ותהילים ושמות הצדיקים!
וזה כמובן אחד הסודות בשביל דרך נעימה וצלחה!
אשרינו!
תמונות להמחשה:
-
@אלי כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
שלום וברכה יש למישהו מושג לגבי ביטולים ברכבות מפולין לאוקראינה?
בעבר הם הגבילו את ביטול הכרטיסים לרכבות מפולין שניתן לבטלם רק בתחנה
כמדומני שכיום ניתן לבטל את כלל הכרטיסים באתר
באתר האוקראיני החדש בקטגוריה של ביטולים הם לא מחריגים את פולין(אאל"ט ההגבלה היתה רק על רכבות השינה מפשמישל וזה בלא"ה לא רלוונטי עכשיו כי זה מצריך אימות דיא)
-
בוודאות אין רכבות שינה זמינות לכלל הציבור מפשמישל לאוקראינה?
כי אני מתחנן בסוף אב ליסוע לכמה ימים לאומן וממש תיכננתי את הנסיעה ברכבות לילה,אז זה ודאי שנסיעה ברכבות שינה אלו מצריכה אימות דיא?
ויש לך מושג על רכבו שינה ממקום אחר בפולין.
או אולי להיתקדם ללבוב ברכבת ישיבה ושם לעבור לרכבת שינה??