❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
חברים קדושים!
ממליץ מאוד למי שרוצה לטוס בטיסות סדירות או צ'ארטר של חברות ישראליות (מהטוב(הכל יחסי כמובן..)לגרוע: אלעל, ישראייר, ארקיע..חשוב לציין שיש מחיפה את הטיסות של אייר חיפה שדווקא נותנת עבודה יפה ובקיץ הקרוב מגדילה את הצי שלה בעוד מטוס חמוד, יש לה טיסות ללרנקה,פאפוס,אתונה, הטיסות ממריאות מחיפה(HFA)) או זרות (פלייוואן, הייסקיי(בתקופה האחרונה העלו בי חששות למרות שיש לי קבוצה איתם לראש השנה,גם הם ביטלו סתם חזור מבוקרשט לארץ ליום אחרי שבועות צ"ע..) סמארט ווינגס הצ'כית, וכמובן שיש עוד הרבה חברות על הרצף(כמו אתיחאד ופליידובאי ועוד כל מיני כדוגמת אזרבייג'אן איירליינס ) תלוי ברמת ההידור שרוצים...יש כאלו שביטלו ממש מעט ויש כאלו קצת יותר...אבל וודאי שמקבוצת לופטהנזה וחברות ראשיות של מדינות כמו לוט הפולנית ואייג'יאן היוונית מומלץ מאוד להיזהר כי הם די פחדנים) שעבדו ברציפות והוכיחו את עצמם,
שיזדרז ויקדים לקנות..
כמובן שאין שום וודאות בעולם הזה חוץ מה' יתברך והצדיק!!! וזה לא סותר כהוא זה את התפילות הרבות שצריך..בפרט שהעניין פה זה לא רק שאני אגיע לקיבוץ אלא שיגיעו עוד יהודים ויהיה ריבוי הבתים וככה נעשה את רצון הצדיק כראוי.
לא להתפתות לכל מיני שטויות ודמיונות שאולי ייפתח קייב ויהיו טיסות בזול וכו'..זה לא קורה ברגע...
המצב הוא שהמקומות הולכים ואוזלים וסתם חבל...
כדאי גם לשים לב שמלא טיסות של ישראייר וארקיע זה טיסות צ'רטר (של חברות תיירות בארץ וכדומה..שימו לב שגם אם רואים את הטיסה באתר ישראייר זה לא עדות שזה סדיר(למרות שהרבה פעמים זה אחד ההבדלים בין צ'ארטר לסדיר), אלא לפעמים הם מחלקים את מושבי המטוס בינם לבין ערוצי מכירה של ספקי התיירות השונים בארץ...מלא מלא טיסות של ישראייר זה צ'ארטרים...לרוב הם בעצמם הם המפעילים של הצ'ארטר אבל לרוב הם מוכרים כמות מושבים נכבדת לספקים השונים, בפרט לאיסתא) זה אמנם לא נורא אבל כדאי להבין את משמעות הדברים מבחינת תנאי הכרטיס ועוד דברים...למשל מבחינת סלוטים, אם מדובר בצ'ארטר לא עונתי שאינו חוזר על עצמו אז יכולים להיות הרבה יותר עיכובים בלוחות הזמנים וכדומה מאשר טיסה סדירה, הזמנים באופן כללי פחות יציבים וזה חשוב מאוד בפרט למי שחושב על קונקשיין צפוף שהטיסה הראשונה (ולפעמים גם השנייה) בו היא צ'ארטר...
בקיצור באמת שאין לי פה נגיעה אישית אלא רק באתי לחזק למחוזקים ולזרז למזורזים לקנו כרטיסים לראש השנה הבעל"ט.
ומאוד חשוב
לשים לב לא לקנות טיסות שמופעלות על ידי לוט פוליש (LO) שנמכרות תחת איצטלא של אלעל...זה שקר גמור שנקרא שיתוף קוד (קוד-שייר) שהחברות מבצעות כדי להגדיל את היעדים והמכירות אבל הטיסה בפועל תופעל לפי כללי החברה המבצעת-הווי אומר שהיא תתבטל אם החברות הזרות הללו יבטלו כי זה ממש טיסה שלהם לחלוטין...כמו שרואים שלוט פוליש ביטלה כבר כמה שבועות בגלל הטיל התימני הידוע לשימצה...
ראיתי כבר כמה טובים ויראים משלומי אמוני בני ישראל שבאו אלי בצהלה עם כרטיסיהם בידיהם ולצערי הודעתי להם את ההבל אשר עשו...
וכמובן שחשוב לשים לב לתאריכים בלועזי בפרט לטיסות שממריאות סמוך אחרי חצות לילה ואנשים טועים וחושבים שזה של הלילה הבא,זה קריטי.
בכל אופן מי שרוצה יכול להזמין בכל חברה שיחפוץ ולהגיד שלום עלייך נפשי רק לעניות דעתי כדאי שהוא ידע שזה לא פשוט שזה הכי חכם ונכון והוא עלול חלילה להצטער מכך מאוד מלבד שהראש השנה של רבנו זה ממש דבר האבד,"מעוות לא יוכל לתקון וחסרון לא יוכל להימנות"...
לעניות דעתי זה חלק יסודי מההשתדלות למרות שאין לדעת שום דבר..
וכל אחד יעשה כטוב בעיניו.
אפשר בנקל
לבנות קונקשניים מעניינים לכל מיני יעדים באירופה, אמנם זה לא יחסוך הרבה מאוד אבל שימו לב לאפשרות...כמובן שכדאי לשים חברות ישראליות בתחילה ובסוף ובפנים אירופה להתנהל עם לואו קוסט..
וגם יש עוד קצת קווים מאירופה של אלעל עם מחירים יפים ומקומות פנויים, לדוגמא הקו של בלגרד בחמישי בערב חזור הוא ממש פגז, רק קשה להגיע אליו...אבל יש טיסה לשם מבוקרשט, ואפשר לטוס מקישינב לבוקרשט אבל זה קצת מסובך מדי לרובא דאנ"ש לעשות שתי עצירות ובפרט למי שהולך עם מזוודות(וכבר ידוע ההתנגדות שלי לדבר המזווודות..חחח..אם כבר אז טרולי אבל שכל יעשה כצרכיו..)...
וכמובן שכדאי להיזהר ולקחת רווח מספיק בין הטיסות ועדיף להוסיף מאשר לגרוע...
אשרינו
ואשתדל בלי נדר לא להלאות אתכם בדברים עוד...
מחילה אם הפרעתי את שלוותו של מאן דהוא מאן מאנ"ש ששכח שראש השנה ממשמש ובא...
נ.ב. כדאי גם לחשוב על אופציה של שבת לפני/אחרי החג אצל צדיקים שנמצאים בסביבות שדות התעופה השונים כדי לתפוס טיסות שלפני/אחרי שבת של חברות ישראליות..
חזקו ואמצו אחי ורעיי@בעגלות-וסוסים כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
בכל אופן מי שרוצה יכול להזמין בכל חברה שיחפוץ ולהגיד שלום עלייך נפשי רק לעניות דעתי כדאי שהוא ידע שזה לא פשוט שזה הכי חכם ונכון והוא עלול חלילה להצטער מכך מאוד מלבד שהראש השנה של רבנו זה ממש דבר האבד,"מעוות לא יוכל לתקון וחסרון לא יוכל להימנות"...
זה נכון לטיסה הלוך
אבל לטיסה חזור כל הסיכון הוא שיצטרכו לקנות כרטיס חדש ולהמתין בחו"ל עוד כמה ימים -
@בעגלות-וסוסים כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
זה נכון לטיסה הלוך
אבל לטיסה חזור כל הסיכון הוא שיצטרכו לקנות כרטיס חדש ולהמתין בחו"ל עוד כמה ימים@admin כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
זה נכון לטיסה הלוך
אבל לטיסה חזור כל הסיכון הוא שיצטרכו לקנות כרטיס חדש ולהמתין בחו"ל עוד כמה ימיםאמת ויציב, זה באמת בעיקר להלוך, תודה שדייקת...
ומצד האמת אז באמת כמו שאתה אומר זה לא סוף העולם...
אבל יש כאלו שלחוצים עם האישה והילדים..כל אחד והתיק שלו..
וגם בגלל שהרבה מאנ"ש גומרים את הטיסות הישראליות לא רק הישירות ליעדי סביב אוקראינה אלא גם לאיים הרחוקים וכדומה בעבור קונקשיין, אז אם חלילה אם יהיה ביטול מאסיבי של טיסות זה יהיה בלאגן עצום יותר משנה שעברה..כי אז אנשים עוד מצאו מקומות בחברות הישראליות אבל אם כבר עכשיו הרבה אנשים קונים שם, אז בעידן ביטולים חלילה יכול להיות כאוס גדול... -
@בעגלות-וסוסים כמה אתה חושב שיעלה בערך ל- 4 ימים?
ומדוע אנ"ש לא עושים את זה?@נחמן-יוסף-אדלר
האמת שאני סוכן של הרץ אז אולי תקנה דרכי ...
חחח
סתם, אני מתכוון באמת לאמיתה(אגב גם של AVIS ושל EUROPCAR ועוד היד נטויה...שימו לב: אם לאחר קריאת הפוסט החלטת שאתה רוצה להזמין ישירות בחברת ההשכרה אתה יכול לדבר איתי ואולי לסגור דרכי אם זורם לך...למרות שלמען האמת לא בכל חברה יש לי אחוזים על מכירה ולפעמים באתר הרגיל זה עולה פחות..אפשר לדבר בקיצר)...
זה יעלה לך אותו מחיר כמו באתר ואני מרוויח גם אחוזים..
טוב לשנינו...
אנ"ש כן עושים את זה...
פשוט יש כאלו שאין להם כח לכל הנהיגה וגם בפועל זה לא זול למי שרוצה לקברץ...אלא רק בעיקר לאומן ישיר...
אבל בגלל שאני אוהב אותך אז ככה:
אם אתה הולך לקנות ישירות בחברה אז דבר איתי בבקשה כדי שאוכל גם להרוויח אם לא אכפת לך, לא תמיד זה נכון, יש מקרים שבאתר החברה יותר זול מהמחיר שנותנים לי.
אם אתה קונה דרך סוכנות אינטרנטית אז מצויין ואל תדבר איתי.
פשוט כמו בטיסות יש את המחיר של הספק עצמו ויש מחיר של הסוכנים השונים, יש הבדלים בזה מכמה וכמה סיבות...
לכן אתה יכול את אותו רכב ב720₪ באתר החברה ולעומת זה ב450₪ באתרי הסוכנים...
בפועל זה אותו רכב..ואם הייתי במקומך הייתי קונה דרך אתרי הסוכנים...
פשוט אם בלאו הכי אתה רוצה להיות בטוח במאה אחוז ולקנות ישירות מהחברה אז כבר עדיף לך לסגור דרכי כי זה אותו מחיר ואין לך שום הפסד בזה...
שים לב שרכבים שנקנים דרך סוכנים עלולים לפעמים להתבטל..זה מאוד נדיר אבל שמעתי מהרבה יודעי דבר על כך..למשל אם יש ביקוש והם רואים שהם יוכלו למכור את זה ביותר אז הם מבטלים אותך ומוכרים למישהו אחר..זה קורה גם בגלל ששוק הרכבים הוא מאוד גמיש ורוב הספקים מציעים ביטול חינם עד יומיים לפני האיסוף, לכן זה טיפה מורכב לפעמים...
אבל בדרך כלל זה לא מצוי שמבטלים, ועל כן אני ממליץ לך לקנות דרך הסוכנים ולא לאתר החברה/אצלי...
אתרי הסוכנים היינו:
DISCOVER CARS
RENTALCARS
ועוד כהנה וכהנה.
כמובן שמתי שקונים מחברת ההשכרה עצמה אין שום חשש ביטול וזה משוריין בצורה סופית ומוחלטת.
בהצלחה ידידי
נ.ב. אני כבר מתחיל לחשוש מזה שאני מגלה לכם את כל הסודות עלי... -
@נחמן-יוסף-אדלר
האמת שאני סוכן של הרץ אז אולי תקנה דרכי ...
חחח
סתם, אני מתכוון באמת לאמיתה(אגב גם של AVIS ושל EUROPCAR ועוד היד נטויה...שימו לב: אם לאחר קריאת הפוסט החלטת שאתה רוצה להזמין ישירות בחברת ההשכרה אתה יכול לדבר איתי ואולי לסגור דרכי אם זורם לך...למרות שלמען האמת לא בכל חברה יש לי אחוזים על מכירה ולפעמים באתר הרגיל זה עולה פחות..אפשר לדבר בקיצר)...
זה יעלה לך אותו מחיר כמו באתר ואני מרוויח גם אחוזים..
טוב לשנינו...
אנ"ש כן עושים את זה...
פשוט יש כאלו שאין להם כח לכל הנהיגה וגם בפועל זה לא זול למי שרוצה לקברץ...אלא רק בעיקר לאומן ישיר...
אבל בגלל שאני אוהב אותך אז ככה:
אם אתה הולך לקנות ישירות בחברה אז דבר איתי בבקשה כדי שאוכל גם להרוויח אם לא אכפת לך, לא תמיד זה נכון, יש מקרים שבאתר החברה יותר זול מהמחיר שנותנים לי.
אם אתה קונה דרך סוכנות אינטרנטית אז מצויין ואל תדבר איתי.
פשוט כמו בטיסות יש את המחיר של הספק עצמו ויש מחיר של הסוכנים השונים, יש הבדלים בזה מכמה וכמה סיבות...
לכן אתה יכול את אותו רכב ב720₪ באתר החברה ולעומת זה ב450₪ באתרי הסוכנים...
בפועל זה אותו רכב..ואם הייתי במקומך הייתי קונה דרך אתרי הסוכנים...
פשוט אם בלאו הכי אתה רוצה להיות בטוח במאה אחוז ולקנות ישירות מהחברה אז כבר עדיף לך לסגור דרכי כי זה אותו מחיר ואין לך שום הפסד בזה...
שים לב שרכבים שנקנים דרך סוכנים עלולים לפעמים להתבטל..זה מאוד נדיר אבל שמעתי מהרבה יודעי דבר על כך..למשל אם יש ביקוש והם רואים שהם יוכלו למכור את זה ביותר אז הם מבטלים אותך ומוכרים למישהו אחר..זה קורה גם בגלל ששוק הרכבים הוא מאוד גמיש ורוב הספקים מציעים ביטול חינם עד יומיים לפני האיסוף, לכן זה טיפה מורכב לפעמים...
אבל בדרך כלל זה לא מצוי שמבטלים, ועל כן אני ממליץ לך לקנות דרך הסוכנים ולא לאתר החברה/אצלי...
אתרי הסוכנים היינו:
DISCOVER CARS
RENTALCARS
ועוד כהנה וכהנה.
כמובן שמתי שקונים מחברת ההשכרה עצמה אין שום חשש ביטול וזה משוריין בצורה סופית ומוחלטת.
בהצלחה ידידי
נ.ב. אני כבר מתחיל לחשוש מזה שאני מגלה לכם את כל הסודות עלי...@בעגלות-וסוסים כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
נ.ב. אני כבר מתחיל לחשוש מזה שאני מגלה לכם את כל הסודות עלי...
אל תחשוש, תמשיך...
😊😊😊 -
מי שמעוניין להלוות כסף לוויזז איר
נפתחה ההזמנה לראש השנה תשפ"ז
בודפשט, יאשי, בוקרשט, ורשה, קרקוב,
בשביל הטריק הידוע הכי כדאי לקנות בוקרשט - קישינב לתאריך של עוד שנה ואז להחליף
מזוודה 15 יורו - גמיש 11/10 יורו - טרולי 26.5 יורו -
תפנה אליי בפרטי
-
מחפש שותף ערליכער לנסיעה בחמישי הקרוב לאומן דרך יוון ב300 דולר 8483010@gmail.com
-
@שמעון-נחמן כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
האם יש דרך נוחה בתחבורה ציבורית לנסוע מאומן לסופיה שבבולגריה ?
כבוד הצדיק.הזמן דחוק בפרט בימים טרופים אלו..
בכל אופן אפשר להרכיב הרבה מסלולים לפי מה שמתאים, אבל חלק מהם כרוכים בהחלפות וכדומה ולכן לפעמים זה קצת מסובך...
באופן כללי:
א. אוטובוס או מונית לקישינב(אפשר עד הגבול+לעבור רגלי+אחרי הגבול) ואז מקישינב לקחת את הקו אוטובוס היומי לסופיה, יש אחד ביום בדרך כלל, גם לגבי הלוך וגם לגבי חזור.
ב. אוטובוס לבוקרשט ומשם יש אוטובוסים ביום לסופיה, כנ"ל גם לגבי הלוך.
ג. אוטובוס לווארנה ומשם רכבת לסופיה.
ד. אוטובוס לבוקרשט ומשם יש רכבת יומית אחת עד לעיר הבולגרית "רוס", גם בכיוון השני יש אחת ביום, ומשם יש רכבת ישירה בחלק משעות היום ועוד כאלו עם החלפות...
ה. למטיבי לכת: אוטובוס לבוקרשט ומשם רכבת/אוטובוס לכיוון הפלא יועץ שבעיירה סיליסטרה הבולגרית ששוכנת על הגבול בין המדינות, ומשם להמשיך באוטובוס/רכבת עד לסופיה.כמובן שאפשר לשחק עם זה עוד ולהרכיב עוד דברים, כמו למשל לנסוע לסוצ'אבה דרך צ'רנוביץ' ומשם להתקדם ברכבות לבוקרשט ולרוס...
בקיצור תרכיב איזה משהו ויערב לך לעד!
אשריך ידידי.
אור בהירות הדרך זורח עליך...@בעגלות-וסוסים ו @שמעון-נחמן היקרים
אני נסעתי שנה שעברה מסופיה לאודסה עם אוטובוס לקח 19 שעות הדרך הגבולות עם אוטובוס מקומי עוברים בדרך כלל חלק. אצלי לקח לכל היותר שעה כל גבול במקרה היותר טוב היינו פחות מחצי שעה בגבול.
עקרונית האוטובוס הנ"ל עובר דרך המעבורת, אבל ככל הנראה הנהג ראה שיש עומס בגבול הנ"ל אז הוא עבר דרך הגבולות האלו זה היה ממש מהיר גם הכניסה וגם היציאה ממולדובה.
עלות האוטובוס 55 יורו
אגב: בתחנה שם עמד לצאת אוטובוס ישיר לאומן שהיה מלא עד אפס מקום.
כלומר: יש אוטובוס מסופיה לאומן!
עוד הארה: האוטובוס לאודסה היה חדש יותר מאשר האוטובוס לאומן וגם החברה שמתפעלת את הקו לאומן היתה נראית יותר מוזנחת.
ואפרופו כל הנ"ל. התחנה המרכזית בסופיה היא תחנה לא קטנה בכלל, מעבר לכביש של התחנה ישנה עוד תחנת אוטובוסים קטנה, ומשם יצא האוטובוס לאודסה.
תמיד תמיד כדאי להיעזר במקומיים.
ועוד סוכריה קטנה: הנסיעה מהשדה לתחנה מרכזית עם רכב בערך 20 דקות - חצי שעה תלוי בפקקים. נהגי המוניות מטבעם מפקיעים שערים, ומצד שני קל להתמקח איתם.כל הישועות!
-
@אור-אורות האם ידוע לך אם כלל הגבולות הרומניים עם האיחוד התבטלו או שרק בולגריה - רומניה?
-
@אור-אורות האם ידוע לך אם כלל הגבולות הרומניים עם האיחוד התבטלו או שרק בולגריה - רומניה?
@צום-ציון כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
כל הגבולות הרומניים והבולגרים עם האיחוד בשל הצטרפות המדינות לאמנת שנגן
-
פוסט זה נמחק!
-
@בעגלות-וסוסים ו @שמעון-נחמן היקרים
אני נסעתי שנה שעברה מסופיה לאודסה עם אוטובוס לקח 19 שעות הדרך הגבולות עם אוטובוס מקומי עוברים בדרך כלל חלק. אצלי לקח לכל היותר שעה כל גבול במקרה היותר טוב היינו פחות מחצי שעה בגבול.
עקרונית האוטובוס הנ"ל עובר דרך המעבורת, אבל ככל הנראה הנהג ראה שיש עומס בגבול הנ"ל אז הוא עבר דרך הגבולות האלו זה היה ממש מהיר גם הכניסה וגם היציאה ממולדובה.
עלות האוטובוס 55 יורו
כלומר: יש אוטובוס מסופיה לאומן!
עוד הארה: האוטובוס לאודסה היה חדש יותר מאשר האוטובוס לאומן וגם החברה שמתפעלת את הקו לאומן היתה נראית יותר מוזנחת.
ואפרופו כל הנ"ל. התחנה המרכזית בסופיה היא תחנה לא קטנה בכלל, מעבר לכביש של התחנה ישנה עוד תחנת אוטובוסים קטנה, ומשם יצא האוטובוס לאודסה.
ועוד סוכריה קטנה: הנסיעה מהשדה לתחנה מרכזית עם רכב בערך 20 דקות - חצי שעה תלוי בפקקים. נהגי המוניות מטבעם מפקיעים שערים, ומצד שני קל להתמקח איתם.כל הישועות!
@צום-ציון כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
כן,זה הגבול הכי קרוב למעבורת,נקרא גבול רני,עוברים ממש טיפה במולדובה וישר יוצאים,לגבי עיכוב שם אין לדעת תמיד...לדעתי יש הרבה יתרונות עם אוטובוס ציבורי בעניין הגבולות,אבל זה רק לפעמים באופן שאין עומס מדי כי אז כולם סובלים...אני מכיר כמה וכמה אנשים שהתעכבו הרבה מאוד בגבול הזה בגלל בדיקות קפדניות של התיקים שלהם,מדובר על כאלו שנסעו במונית רגילה ולא אוטובוס ציבורי...
כלומר: יש אוטובוס מסופיה לאומן!אשריך שהארת את עיני החברים!!!...עכשיו אני רואה שמדובר בקו היומי של פלובדיב-קייב של חברת לייק באס והוא אכן עובר בסופיה ואפשר לתפור איתו את כל המסלול..זה רק אחד ביום ורק החברה הזאת, שימו לב שהיו איתה אירועים קצת אנטישמיים של אי העלאת נוסעים וכדומה,אבל היא די סבבה בעיקרון לפי מדרג האנטישמיות של החברות...
עוד הארה: האוטובוס לאודסה היה חדש יותר מאשר האוטובוס לאון וגם החברה שמתפעלת את הקו לאומן היתה נראית יותר מוזנחת.
כפי שאמרתי,הקו לאומן הוא יחיד במינו אבל לאודסה יש יותר קווים, עם כמה וכמה חברות שונות..
ממש ממש ממש נכון, זה גם המלצתי לכולם!!...כמובן שיש הרבה פעמים שהרבה מקומיים לא יודעים הרבה דברים...אבל אפשר לנסות כמה אנשים שונים וכדומה...
ועוד סוכריה קטנה: הנסיעה מהשדה לתחנה מרכזית עם רכב בערך 20 דקות - חצי שעה תלוי בפקקים. נהגי המוניות מטבעם מפקיעים שערים, ומצד שני קל להתמקח איתם.
מי שרוצה יש גם רכבת מטרו(רכבת תחתית) ואוטובוסים ישירות עד התחנה המרכזית במחיר של כמה שקלים ובתדירות די גבוהה לאורך היום..בעלות של כמה שקלים לכרטיס...
ברכבת אין חדש פקקים כי יש לה נתיב ייעודי וכך נמנעים מעיכובים בעיר ובעומסי תנועה..
אגב גם בעיר ווארנה יש קו אוטובוס פנימי שמקשר את העיר לשדה התעופה בתדירות יפהכל הישועות!
אשריך ידידי היקר!!
חזק ואמץ מאוד ותודה על המידע המועיל! -
@אור-אורות כתב במידע, חדשות ועדכונים שוטפים.:
ייאלצו לשלם סכומים גדולים ולהיטלטל בדרכים קשות יותר ממה שתכננו
לפי מה שידוע לי וויז צריכים לשלם את המחיר המלא של כרטיס חילופי במקרה כזה
-
@admin כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
השאלה מה יהיה בפועל, וכמה טרחה יהיה להוציא את הכסף.
אני חושב שאם וויז יביאו פיצויים בקלות יותר וסכומים שיכסו את הנזק והעוגמת נפש זה יחזק את האימון בהם.
עכשיו זה נראה שהאימון בהם ברחוב הברסלבאי צונח.