❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
@עד-הניצוץ-האחרון
מונית מקומית זה 00.01% סיכוי להשיג בימי ר"ה
בסדובה או לייד התחנת דלק למטה יש הרבה נהגים לכא' ירצו לפחות 20$@אסק-שמיים יש סיכוי גבוה למצוא מונית מקומית
אם מתקשרים לחברה המקומית (ומדברים באוקראינית) ומזמינים מונית.עשיתי את זה שנה שעברה ועלה לי 65$ מאומן לויניצה למונית 4 מקומות (היה צפוף עם המזוודות).
-
@אסק-שמיים יש סיכוי גבוה למצוא מונית מקומית
אם מתקשרים לחברה המקומית (ומדברים באוקראינית) ומזמינים מונית.עשיתי את זה שנה שעברה ועלה לי 65$ מאומן לויניצה למונית 4 מקומות (היה צפוף עם המזוודות).
@כמעט-נחמן כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
השאלה היא האם היו שולחים לך מונית לנסיעה בתוך אומן ב50 גריבנה
-
@כמעט-נחמן כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
השאלה היא האם היו שולחים לך מונית לנסיעה בתוך אומן ב50 גריבנה
@admin
אם מדברים אוקראינית שוטף ולא לייעד שצועק שזה יהודים אז הם שולחים
וגם זה עם זמין...
בגדול המחיר זה 20-15 גריבנה לק"מ ומשלמים רק לכיוון אחד לא כמו בחברות היהודיות שצריך לשלם גם על החזור -
אם הוא יזמין לקצת רחוק (רחוב אחד מעבר הבלגן) אז יכול מאוד לעזור
אך לפעמים כשהנהג רואה יהודי אז המחיר משתנה....
וכבר יוצא יותר יקר מהאפשרויות הרגילות -
@1717 כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
למי יש מידע מה קורה עם ההכנסת אורחים של פדער השנה?
לפי מה שמדברים, זה הולך השנה לעלות כסף בצורה משמעותית
-
שלום
מבקש לדעת אומן אקספרס הודיעה כי אין הרשמה מראש לנסיעות פנים לאומן,פאייכלא לא פתחו את ההרשמה לנסיעות פנים.האם משהו יודע אם יש אפשרות נוספות (לא מונית)להרשם מראש לנסיעה מקישניב לאומן,ומאומן לקישינב. תודה מראש -
שלום
מבקש לדעת אומן אקספרס הודיעה כי אין הרשמה מראש לנסיעות פנים לאומן,פאייכלא לא פתחו את ההרשמה לנסיעות פנים.האם משהו יודע אם יש אפשרות נוספות (לא מונית)להרשם מראש לנסיעה מקישניב לאומן,ומאומן לקישינב. תודה מראש@זהבי-ציבוטרו נותן לך אופציה מעולה לשקול, עיין באשכול תח"צ (זה לא אוטובוסים כמו של "דן" יש אוטובוסים מעולים, ויש גם יהודים בהסעות האלה) הפלוס הוא חיסכון מטורף של זמן בגבול, ומחירים פצצה