❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
יש עניין להציג להם את זה מראש ביחד עם ערימת הדרכונים? או עדיף שלא? (-בבחינת 'לא להעיר את הדובים...').
אני שואל כי גיסי נסע בר"ה האחרון עם ילד לא שלו והיה להם אישור נוטריון מצולם בפלא' (-שכחו להביא מהארץ את המקורי) והשוטר בגבול לא היה מוכן להסתכל על זה גם לא לשנייה, בסוףף תמורת שוחד 200 דולר הם עברו. -
לפי הנסיון האישי שלי כדאי לנסות לעבור רגיל השנה בר"ה עברו הרבה בחורים צעירים ללא שום בעיות
כשהם כן מתעקשים אפשר לנסות להראות את הנוטריון אך מהרבה סיפורים שאני מכיר עם הדוב כבר רעב אז זה לא עוזר.
200$ זה מאד מוגזם הייתי כמה פעמים עם בחורים צעירים (לפעמים עם נוטריון ולפעמים בלי אצל המולדובים אין הבדל בין אמיתי למשהו אחר לפי החוק האירופי מספיק חתימה של ההורים ואין צורך בנוטריון!) ותמיד המחיר היה 5-20$ לראש... אך לא יותר -
שלום וברכה לכולם!
בהזדמנות, למי שזקוק לכך- יש אפשרות להעברת 3 מזוודות מאומן לר"ה לאחר שבת חנוכה, בתנאי שבעלי המזוודות הם מאנ"ש וח"ו ללא סחורה אסורה. 3 חברים טסים ביום שלישי בבוקר מקישינב לת"א ויש להם זכות ל 3 מזוודות גדולות, והם מוכרים זאת כדי לכסות את הוצאות הנסיעה.
המחיר לכל מזוודה- 40$ בלבד, כולל שכר ה'טרחה' בהבאת המזוודה מאומן לירושלים! (אפשר לקחת אותה משם אח"כ לכל מקום בארץ כמובן).
שימו לב שבתקופה זו יש ביקוש גבוה להעברת כבודה, ולכן הזריז נשכר!
להזמנת זכות המזוודה- 053-4184-610 או: 7755659@gmail.com
בברכת שלח אורך ואמיתך וכו' וחנוכה מלא אורות וישועות! -
@פספוסון כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
איך הכי טוב לתבוע חברת תעופה לפיצויים (לא על איחור או עיכוב בטיסה) אלא ענינים אחרים שקשורים לשירות של החברה (שהחברה מחוייבת אליהם על פי חוק)
כשהחברה לא מגיבה לשום פניה שנשלחת אליהם בנושא, לא באמצעות האימייל ולא ובאמצעות צור קשר וכד'
?בבית משפט לתביעות קטנות
יש אחד שמתעסק עם זה תמורת אחוזים (לא מכיר אישית)
אריה קופרברג
0527680211 -
@יוסף-אומנר כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
איך הכי טוב לתבוע חברת תעופה לפיצויים (לא על איחור או עיכוב בטיסה) אלא ענינים אחרים שקשורים לשירות של החברה (שהחברה מחוייבת אליהם על פי חוק)
אלו עניינים למשל?
-
@אסק-שמיים כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
אין עדיפות לקנות באלעל
מבחינת ביטולי טיסה וכדו' אין עדיפות לקנות באלעל,
אך לפעמים כן יש עדיפות מסויימת לרכוש באלעל.
(מצד נקודות נוסע מתמיד, ונראה לי אבל לא בטוח שגם המרת המטבע (באלעל יורד בש"ח - נראה לי שגם בחברות שותפות אבל לא בטוח - כמובן רק אם יוצא מישראל ולא לכיוון השני), תשלומים, תשלום בדיירקט, וכו'.
לא בכל פער זה מצדיק את עצמו אבל יש כאלה שלפעמים שווה להם לשלם על זה עוד קצת.) -
קיים יתרון בהזמנה באל על שאפשר לבטל תוך 14 יום ולקבל החזר ע"פ חוק הגנת הצרכן גם בכרטיסים הבסיסיים שאינם כוללים אפשרות ביטול
-
@יוסף-אומנר
על אף החוק למעשה קשה מאד להוציא מאלעל החזרים ע"פ חוק הגנת הצרכן
באם מישהו קיבל מהם פעם החזר מהסיבה הנ"ל (ולא בגלל ההטבה שהם עושים בזמני לחץ שאפשר לבטל בהחזר מלא) אשמח עם יעדכן כאן -
אני קיבלתי מאליס החזר על טיסה של טורקיש איירליינס,
באל על לא ניסיתי, אבל זה אמור להיות פשוט, -
@יוסף-אומנר
זה באמת "אמור" להיות פשוט
אך מניסיון אישי לא פעם אחת אין עם מי לדבר.
לכן העליתי כאן את השאלה ובאמת אשמח לשמוע על מישהו שהצליח להוציא מהם את זה. -
https://booking.uz.gov.ua/en/search-trips/5100096/2200200/list?startDate=2024-12-26
זה קישור לפשמישל ויניצה ב 26.12 אם אתה צריך יום אחר תשנה -
אם מישהו קיבל מהם פעם החזר מהסיבה הנ"ל
אני דברתי אתם ואישרו לבטל בשביל זה למעשה לא ביטלתי!
-
זה באמת "אמור" להיות פשוט
אך מניסיון אישי לא פעם אחת אין עם מי לדבר.ממש לא נכון!!
כל החברות צריכות שיהיה להם אימייל וטלפון זמין לביטול ללא מגע
וכך באמת זה עובד
לכל חברה יש אימייל ייעודי לעניין
ביטלתי באל על וגם אצל הסוכנים הכי זבל - הם לא משחקים עם זה