❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
@נחמן-יוסף-אדלר
האמת שאני סוכן של הרץ אז אולי תקנה דרכי ...
חחח
סתם, אני מתכוון באמת לאמיתה(אגב גם של AVIS ושל EUROPCAR ועוד היד נטויה...שימו לב: אם לאחר קריאת הפוסט החלטת שאתה רוצה להזמין ישירות בחברת ההשכרה אתה יכול לדבר איתי ואולי לסגור דרכי אם זורם לך...למרות שלמען האמת לא בכל חברה יש לי אחוזים על מכירה ולפעמים באתר הרגיל זה עולה פחות..אפשר לדבר בקיצר)...
זה יעלה לך אותו מחיר כמו באתר ואני מרוויח גם אחוזים..
טוב לשנינו...
אנ"ש כן עושים את זה...
פשוט יש כאלו שאין להם כח לכל הנהיגה וגם בפועל זה לא זול למי שרוצה לקברץ...אלא רק בעיקר לאומן ישיר...
אבל בגלל שאני אוהב אותך אז ככה:
אם אתה הולך לקנות ישירות בחברה אז דבר איתי בבקשה כדי שאוכל גם להרוויח אם לא אכפת לך, לא תמיד זה נכון, יש מקרים שבאתר החברה יותר זול מהמחיר שנותנים לי.
אם אתה קונה דרך סוכנות אינטרנטית אז מצויין ואל תדבר איתי.
פשוט כמו בטיסות יש את המחיר של הספק עצמו ויש מחיר של הסוכנים השונים, יש הבדלים בזה מכמה וכמה סיבות...
לכן אתה יכול את אותו רכב ב720₪ באתר החברה ולעומת זה ב450₪ באתרי הסוכנים...
בפועל זה אותו רכב..ואם הייתי במקומך הייתי קונה דרך אתרי הסוכנים...
פשוט אם בלאו הכי אתה רוצה להיות בטוח במאה אחוז ולקנות ישירות מהחברה אז כבר עדיף לך לסגור דרכי כי זה אותו מחיר ואין לך שום הפסד בזה...
שים לב שרכבים שנקנים דרך סוכנים עלולים לפעמים להתבטל..זה מאוד נדיר אבל שמעתי מהרבה יודעי דבר על כך..למשל אם יש ביקוש והם רואים שהם יוכלו למכור את זה ביותר אז הם מבטלים אותך ומוכרים למישהו אחר..זה קורה גם בגלל ששוק הרכבים הוא מאוד גמיש ורוב הספקים מציעים ביטול חינם עד יומיים לפני האיסוף, לכן זה טיפה מורכב לפעמים...
אבל בדרך כלל זה לא מצוי שמבטלים, ועל כן אני ממליץ לך לקנות דרך הסוכנים ולא לאתר החברה/אצלי...
אתרי הסוכנים היינו:
DISCOVER CARS
RENTALCARS
ועוד כהנה וכהנה.
כמובן שמתי שקונים מחברת ההשכרה עצמה אין שום חשש ביטול וזה משוריין בצורה סופית ומוחלטת.
בהצלחה ידידי
נ.ב. אני כבר מתחיל לחשוש מזה שאני מגלה לכם את כל הסודות עלי... -
@בעגלות-וסוסים כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
נ.ב. אני כבר מתחיל לחשוש מזה שאני מגלה לכם את כל הסודות עלי...
אל תחשוש, תמשיך...
😊😊😊 -
מי שמעוניין להלוות כסף לוויזז איר
נפתחה ההזמנה לראש השנה תשפ"ז
בודפשט, יאשי, בוקרשט, ורשה, קרקוב,
בשביל הטריק הידוע הכי כדאי לקנות בוקרשט - קישינב לתאריך של עוד שנה ואז להחליף
מזוודה 15 יורו - גמיש 11/10 יורו - טרולי 26.5 יורו -
תפנה אליי בפרטי
-
מחפש שותף ערליכער לנסיעה בחמישי הקרוב לאומן דרך יוון ב300 דולר 8483010@gmail.com