❓שאלות והתייעצויות שונות❓
-
סריקת כל כרטיס עשו גם לנו, אבל לא השוו לדרכון
-
@נחמן-העמקן כתב במידע, חדשות ועדכונים שוטפים.:
היום מזיזים באוקראינה את השעון בפעם האחרונה!
כפי שדיוחנו כאן במהלך הקיץ
הפרלמנט באוקראינה אישר חוק המבטל את שעון הקיץ במדינה
כאמור, היום יוזז השעון לשעון חורף באוקראינה בפעם האחרונה
יותר לא יוזז השעון והוא ישאר גם בקיץ על שעון חורף!יש לציין כי למרות אישור הפרלמנט, החוק מצריך את חתימת הנשיא שנכון לעת עתה טרם ניתנה, אך כל ההערכות באוקראינה הן שהנשיא אכן יחתום על כך.
זה רק באוקראינה? מה עם המדינות הסובבות?
-
@לייבלה כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
זה רק באוקראינה? מה עם המדינות הסובבות?
רק באוקראינה (זה הוא חוק פרטי של אוקראינה)
-
לוינעס טורס.שלום רב מעל 9 נוסעים זה נקרא רכישה קבוצתית ניתן למצוא אצלנו את כל הנ"ל ועוד בפריסת תשלומים נוחה עד 10 תשלומים ללא ריבית 0533-101-108
-
בתקשורת האוקראינית מדווחים שזלנסקי אמר היום שבכוונתו לפתוח עד סוף החורף הנוכחי את שדה"ת בלבוב ואולי אף את שדה התעופה הבינלאומי קייב בוריספול
-
שאלה דחופה:
אני נוסע בע"ה שבוע הבא עם בחור שהוא לא שלי בן 16.5 ועשינו אישור נוטריון אצל עו"ד בעברית ובאנגלית.
האם זה מספיק וטוב בשביל הגבול בפלנקה ובמוגילוב? האם הם מבקשים בכלל?
אשמח למענה אמין ממישהו שיודע או התנסה בעבר.
תודה רבה! -
@נחמן-יוסף-אדלר כתב ב❓שאלות והתייעצויות שונות❓:
האם זה מספיק וטוב בשביל הגבול בפלנקה ובמוגילוב? האם הם מבקשים בכלל?
כן (ראיתי מקרים שהם התעכבו עם זה זמן מה אבל בסוף אשרו)
האם הם מבקשים בכלל?
ראיתי מקרים שכן אך גם מקרים שלא
-
יש עניין להציג להם את זה מראש ביחד עם ערימת הדרכונים? או עדיף שלא? (-בבחינת 'לא להעיר את הדובים...').
אני שואל כי גיסי נסע בר"ה האחרון עם ילד לא שלו והיה להם אישור נוטריון מצולם בפלא' (-שכחו להביא מהארץ את המקורי) והשוטר בגבול לא היה מוכן להסתכל על זה גם לא לשנייה, בסוףף תמורת שוחד 200 דולר הם עברו. -
לפי הנסיון האישי שלי כדאי לנסות לעבור רגיל השנה בר"ה עברו הרבה בחורים צעירים ללא שום בעיות
כשהם כן מתעקשים אפשר לנסות להראות את הנוטריון אך מהרבה סיפורים שאני מכיר עם הדוב כבר רעב אז זה לא עוזר.
200$ זה מאד מוגזם הייתי כמה פעמים עם בחורים צעירים (לפעמים עם נוטריון ולפעמים בלי אצל המולדובים אין הבדל בין אמיתי למשהו אחר לפי החוק האירופי מספיק חתימה של ההורים ואין צורך בנוטריון!) ותמיד המחיר היה 5-20$ לראש... אך לא יותר -
שלום וברכה לכולם!
בהזדמנות, למי שזקוק לכך- יש אפשרות להעברת 3 מזוודות מאומן לר"ה לאחר שבת חנוכה, בתנאי שבעלי המזוודות הם מאנ"ש וח"ו ללא סחורה אסורה. 3 חברים טסים ביום שלישי בבוקר מקישינב לת"א ויש להם זכות ל 3 מזוודות גדולות, והם מוכרים זאת כדי לכסות את הוצאות הנסיעה.
המחיר לכל מזוודה- 40$ בלבד, כולל שכר ה'טרחה' בהבאת המזוודה מאומן לירושלים! (אפשר לקחת אותה משם אח"כ לכל מקום בארץ כמובן).
שימו לב שבתקופה זו יש ביקוש גבוה להעברת כבודה, ולכן הזריז נשכר!
להזמנת זכות המזוודה- 053-4184-610 או: 7755659@gmail.com
בברכת שלח אורך ואמיתך וכו' וחנוכה מלא אורות וישועות!