כרטיסי טיסה זולים - ראש השנה תשפ"ה.
-
@אומן-מירון
החיפוש הזה אמור להביא לך את כל האפשרויות אבל זה כולל את וויז ואת שאר החברות הזרות
https://www.kiwi.com/en/search/tiles/ben-gurion-tel-aviv-israel/europe/2024-09-25_flex1/no-return?stopNumber=0~true -
@admin זה פחות מדויק
זה כולל גם מקומות לא רלוונטיים
הנה משהו שאני יצרתי
https://www.kiwi.com/il/search/tiles/תל-אביב-יפו-ישראל/אוקראינה-900km/2024-09-25_flex1/no-return?stopNumber=1~true -
יש מחר לפראג 3מקומות אחרונים ישיר אל על מחר רביעי בערב 370$ 0533101108.
וכן יש לאוסטריה זלצבורג ישראייר 8 בבוקר 260$ 0533101108 מלבד זה לא קיים כמעט עוד טיסות ישירות רלוונטי פריסת תשלומים נוחה עד 10 ללא ריבית. -
מקווה שזה אכן נכון,
טיסה לוארנה ישראייר יום ה' 18:15,
המחיר כרגע 279$ (עלה משמעותית מאתמול)
עם כל זה המחיר באתר lastminul נשאר 110$
(הרבה פעמים במצבים כאלה מדובר בטעות, היינו שהם עדיין לא עודכנו, אמנם ניסיתי להתקדם והגעתי עד התשלום ולא השתנה, וכבר ראיתי בעבר הבדלים משמעותיים).שים לב! שהזמנה דרך סוכניות ואתרים כאלה יש בה סיכון במקרה של שינויים וכדו'..!
-
מי שרוצה כרטיס ריאלי ומוזל למחר בחברה ישראלית ללא חשש ביטול חח
שיכנס הרגע לאתר ישראייר ויזמין טיסה לורנה בבולגריה המראה 20:00 מחיר מצחיק רק 94$ השתחררו 2 מקומות בלבד
אני מהמר שתוך שעה זה כבר יתאדה ויתפס והזריז נשכר!
אם מישהו כאן הצליח לתפוס זאת בזכות הפוסט כאן שיעדכן
להזכירכם ניתן מורנה להמשיך בתחבורה ציבורית עד אומן דרך המעבורת כפי שכבר נכתב כאן מספר פעמים -
@אחד-מאנש כתב בכרטיסי טיסה זולים - ראש השנה תשפ"ה.:
מי שרוצה כרטיס ריאלי ומוזל למחר בחברה ישראלית ללא חשש ביטול חח
שיכנס הרגע לאתר ישראייר ויזמין טיסה לורנה בבולגריה המראה 20:00 מחיר מצחיק רק 94$ השתחררו 2 מקומות בלבד
אני מהמר שתוך שעה זה כבר יתאדה ויתפס והזריז נשכר!
אם מישהו כאן הצליח לתפוס זאת בזכות הפוסט כאן שיעדכן
להזכירכם ניתן מורנה להמשיך בתחבורה ציבורית עד אומן דרך המעבורת כפי שכבר נכתב כאן מספר פעמיםמיותר לציין שזה כבר נתפס ולא קיים יותר מקומות על הטיסה
-
@אומן-מירון כתב בכרטיסי טיסה זולים - ראש השנה תשפ"ה.:
@אחד-מאנש אני הספקתי חסדי ה
הפידבק שלך נתן לי מוטיבציה להתאמץ ולהיות בעל זכות שיש לי חלק בהגעת יהודי שנתקע ומשתוקק להגיע לאומן, הספונטניות המיידית שלך הוכיחה ששווה להתאמץ על זה